Aysonu Kizlari 2008

kızlar yürüyüşşş bittiiiiiiiiiiiiiiii
ayyyy hamlamısım yaaaa fena oldum ama baya ter attım benim balkon sauna gibi olmuş iki kat ter attım vallaaaaa camda açamadım korkumdan hasta olurum ceyranda kalırım diyee

birde şu banttan inince başım dönmeseee

ben gidem duşumu alam kızlar terim kurumasınnn

eeeeeeeeeeeeee ben yazıyommm hiç yorum neyin yapmıyorsun şimdide çıkacam evden saçım azcık suyunu çeksin tarayam çıkam ...................
geç bile kaldımmmmm hiçroşş bekleyecekkk

canım benim hoşbulduk
hafta sonu resmen canım çıktı valla
misafir ağırlamaktan bittim annemin evinde kalıyor teyzemler annem de yazlıkda ya ev sahipliği yaptık ee diğer tayzemler dayımlar kuzenler falan bittim yani anlıyacağın bir ara evde 24 kişiydik yemekte iste 18 kişiydik üstelik ev küçük düşün artık gerisini
dün bi de sırtım felaket tutulmuştu artı bi de uçuk belasıyla karşılaştım işte dr antibiyotik krem c vitamini falan verdi işte ya enfeksiyondan ya güneşlenmekten ya da aşırı stresten didi
yani bana en çok uyanı aşırı strest kısmı tabi

geçmişi okudum da aklımda en kalan şey neşenin annesi oldu
canım benim çok ama çok geçmiş olsun annemiz çok önemli kızlar çokk

aman çok dikkat et yediklerine yawrus canın en çok neyi istiyor
bu arada ben de çok acıktım yaaaa
eti forma bile razıyım şu an

evet ya benim de aklım birsen de ama ben yetişemem heralde
ee bunların randevusu 4.30 daydı saat 7 oldu nerde ki bu yaa

merhaba arkadaşlar
Ben yeni üye oldum siteye. Formlarda dolaşırken sizin formda takıldım. Bütün hamileleri allah kurtarsın diyorum. Darısı benim başıma inşallah. Yazdıklarınızı okudukça çok duygulandım. Gerçi benim 7 yaşında bir kızım var.Anneliği bir kez tattım. Ama uzun bir süredir ikinci için uğraşıyoruz. Maalesef olmuyor. Hepinize selamlar.

canım aburu cuburu pızzayı dondurmayı kurupastayı ıstıyokafamçokkarıştı
ahmetim de demin aradı alayım geleyim dio ben daha demeden
yok alma yememem lazım didimsenağlama

birsen gec kaldı evet ya

canım benim yerim seni ben yaaaa kıyamam
aman da aman tatlı mı istiyor kız canın
ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi derler ben diyenlerin yalancısıyım
pizza ve dondurmaya bende asla hayır diyemem dondurmanın üstüne bi de çikolota sosu ay ay ayyyyyyyyyyyy

sorularıma ve duygularıma tercüban olmuşsun fıstıkım canı gönülden tebrük ederüm
hoşgeldin sabirecim

ne yazık ki çıkmak zorundayım
nuraycım seni kocaman öpüyorum canım benim
yarın da sen gitcen dr a değil mi ayy ne güsel
hadfi bakalım yarın görüşürüz artık
burda olan olmayan herkese iyi akşamlar fıstıklar

hoşbulduk arkadaşlar.
Bende zaten kalıcı arkadaşlık istiyorum. Kaçacağımı sanmıyorum. Ben ilk doğumumdan sonra hiç korunmadım. Eşim dikkat ediyordu. Kızım ufak diye olmasın diyorduk. Birde kızımın sağlık sorunları çıktı onlarla uğraştık. Biraz büyüsün dedik. Yaklaşık üç yıldır hiç dikkat etmiyoruz. Başka bir sebeple doktora gitmiştim. Olmadığını söyledim. Yumurtalıklarımın çok güzel hamile kalmaman mümkün değil dedi. Biraz tavsiyeler verdi. İlişki sonrası yat kalkma falan. Onuda yaptık ama hala yok. Eşim yoktur bişey olur neden olmasın veya olmasa ne olur diyor. En çok isteyen benim aslında. Yani bir sorun varmı varsa nedir bilmiyorum. Sitede dolaşırken bal,çörekotu,tarçın karışımı ile hamile kalanlar olduğunu okudum. Bu ay bende yiyorum. Deniyeyim umut işte. Ama şimdiki aklım olsaydı kızımdan sonra hemen bir tane daha doğururdum. Gerçi ben kızımada evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım. Belki bişey var ama inşallah yoktur diyorum.

nuraycım yarın güzel haberlerini bekliyoruz,dırımımızda gelsin ama daha gelmedi sanırım. dilekcim hoşgelmişsin tatlım. bende bugün bütün gün lost izledim. nuraycım sen lostun bütün sezonunu bitirdinmi.
bu arada nuraycım daha dur tatlımm kendini hiç frenleyemeyeceksinn neler neler isteyecek canın. :))

canım yaaaaa çok geçmiş olsun gerçekten kötü bir olay ablana selamlarımızı ilet uamrım bişey olmaz bebişeee rabbim korusun onua.s.

kızlar birsenle benim latife gittik ona pko lusun demiş o ara ben yanında değildim nts ye bağladı doktor beni tansiyon 14/9 du bebeğim iyi 2 hafta ileri görünüyormuş şeker sorunum vardı idrarda enfeksiyon çıktı birsen içinde doktor neler söyledi gelince anları o size ama iyi olacak eminim latife sonsuz güveniyorum ben allahın izni ile birsende bebişine kavuşacak ben kaçtım kendinize iyi bakın byyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…