Aysonu Kizlari 2008

cnm çok geçmiş inş...bebişşş gelirr cnm yaaaa inş...
allah yardımcısı olsun cnmmm

kızlar birsen geldimi

kızlar geldim ben birkere latif çok güsel biri yaaa çok güsel elektirik aldım kendülerindenn
herşeyi anlattım....beni bir muayne etti ve kesinlikle pokusun sen dedi...eşimin duurmunada baktı....bu arada illa kilo vereceksin öle gelceksin demedi....
şimdi ilk istediği şey eşimin sprem testi olacak ama yıkamalı sprem testi istiyor ve onun sonucuna göree benden rahim filmi isteyecek.................
ama eşim bu hafta ve önümzdeki hafta gidemem ben diyor bu hafta elaman izindeymiş ondan sonraki haftada seyhatte olacak....malesef 2 hafta sonraya kalacak işimiz 2 hafta sonra gidecek ve testi verecek sanırım benim bu ayki adettim değil ağustos adetimde gerekirse çekilcek rahim filmi ....ve karar verecek hangi tedaviye başlanacağına
bana şimdi şeker hapı ve folibal verdi.......birde biraz hızlı ne kadar kilo verebilirsen ver dedi......tmm ok.dedim.ağustosda gerek görülürse eğer rahim filmine aşılama vs.olursa ramazandan sornasına isteyecez....

ayyyy fakecim çok güzel bi haber hiç üzülme bebek duruyomuş bakkk inş. ilaçlarla kesilir kanaması ablanın dinlensin evde dikkat etsin ya inanmıyorum hemencik alıcaklar bebeği ya

birsencim herşeyden önce dra güven çok önemli heleki tedavi sırasında inş. eşinin sonuçları da iyi çıkıp rahim filmini de atlatınca belki yumurta takibi yapcak o ay hamiş kalcaksın sık dişini canm az kaldı biraz daha sabırr çok zor biliyorum ama biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha kalmış

öle cnm allaha kalmışşşşş
ama sevdim doktoru cnm yaaaaaa
inş.iyi olur herşeyyy

birsencim muayenen iyi geçmiş çok sevindim canım hayırlısıyla tedaviye başlarsınız inş

inş. cnm yaaaa inş....ben dedim fake imzeli resim istiyor diye yanımda yok dedi sırnaşık şey

ayyyy kızlarrr çok yorgunum yaaaaaaaaaaaaaaa
anlatamam sizeeee yaaaaaaaaa offffffffffff

tamam önemli değil haaaaaaaaaa ama
eğerki sana doğru dürüst tedavi uygulamazsa (iyi dr şüphem yok)
o zaman ben ona öle bi resim imzalarımki bi gittiğindede bunu söle

fake kızzzz karizma adammışş
ama iyi davrandıııı şimdilik memnun kaldım cicim
ama ben korkuyorumm bu rahim filminden kafamçokkarıştı

fatoşum canım bugün yaşadıklarımdan sonra sana inş hamişsindir demicem
inşşşşşşşşşşşşşş senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım

saol canım bende aynısını diliyorum hep hayırlısı diyorum transfer sırasında da hep hayırlısı diye dua ettim

cnm dert etmiyorum yaaaa ama korkuyorum aman yaaa en fazla azcık uyuşturulmasını isterimmm

dert edemem yaniiii diyetimeee bakıyoruuummmm bennn inş....güselll kilo verecemmmm
bu aksam 6.30 da eve geldim etsiz kıymasızz patatesli havuçlu bezelye yemeği yaptım aksam sebze yemem lazımm et olmayacak içindee kocamada izmir köfte verdim birde pilav yaptımmmm yoğurdummmm meyvemmm tokummmm şimdii şükürrrr hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…