kızlar ben geldim ablamla hastaneye gitmiştik hem çok mutluyum hemde değilim ablam dün kasık sancısı ve kanması olmuş biz kistten şüphelenmiştik ama ablam drun odasından çıktığında ağlıyodu bende çok kötü bişey diye endişe ettim ve hamileymişdim dedi ama dr hemen kürtaj dedikanaması olduğu için istiyolardı bu bebeği başka dr gittik oda kesenin büyüklüğü iyihem yeni bir gebelik deyip bi iğne yaptı cuma günü gidicez canlandıysa tamam ama eğer canlanmadıysa kürtaj ablamın için seviniyimmi üzülüyümmü şaşırdım yakınlarınızda böyle yaşıyıpta bebeği dünyaya getiren varmı
kızlar birsen geldimi
kızlar ben geldim ablamla hastaneye gitmiştik hem çok mutluyum hemde değilim ablam dün kasık sancısı ve kanması olmuş biz kistten şüphelenmiştik ama ablam drun odasından çıktığında ağlıyodu bende çok kötü bişey diye endişe ettim ve hamileymişdim dedi ama dr hemen kürtaj dedikanaması olduğu için istiyolardı bu bebeği başka dr gittik oda kesenin büyüklüğü iyihem yeni bir gebelik deyip bi iğne yaptı cuma günü gidicez canlandıysa tamam ama eğer canlanmadıysa kürtaj ablamın için seviniyimmi üzülüyümmü şaşırdım yakınlarınızda böyle yaşıyıpta bebeği dünyaya getiren varmı
cnm çok geçmiş inş...bebişşş gelirr cnm yaaaa inş...
allah yardımcısı olsun cnmmm
kızlar geldim ben birkere latif çok güsel biri yaaa çok güsel elektirik aldım kendülerindenn
herşeyi anlattım....beni bir muayne etti ve kesinlikle pokusun sen dedi...eşimin duurmunada baktı....bu arada illa kilo vereceksin öle gelceksin demedi....
şimdi ilk istediği şey eşimin sprem testi olacak ama yıkamalı sprem testi istiyor ve onun sonucuna göree benden rahim filmi isteyecek.................
ama eşim bu hafta ve önümzdeki hafta gidemem ben diyor bu hafta elaman izindeymiş ondan sonraki haftada seyhatte olacak....malesef 2 hafta sonraya kalacak işimiz 2 hafta sonra gidecek ve testi verecek sanırım benim bu ayki adettim değil ağustos adetimde gerekirse çekilcek rahim filmi ....ve karar verecek hangi tedaviye başlanacağına
bana şimdi şeker hapı ve folibal verdi.......birde biraz hızlı ne kadar kilo verebilirsen ver dedi......tmm ok.dedim.ağustosda gerek görülürse eğer rahim filmine aşılama vs.olursa ramazandan sornasına isteyecez....
canım bu defa allahın izni ile pozitif değeri alacaksın inşallah hemide ikiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzza.s.:teytey:
birsencim herşeyden önce dra güven çok önemli heleki tedavi sırasında inş. eşinin sonuçları da iyi çıkıp rahim filmini de atlatınca belki yumurta takibi yapcak o ay hamiş kalcaksın sık dişini canm az kaldı biraz daha sabırr çok zor biliyorum ama biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha kalmış
birsencim muayenen iyi geçmiş çok sevindim canım hayırlısıyla tedaviye başlarsınız inş
tamam önemli değil haaaaaaaaaa ama
eğerki sana doğru dürüst tedavi uygulamazsa (iyi dr şüphem yok)
o zaman ben ona öle bi resim imzalarımki bi gittiğindede bunu söle
fatoşum canım bugün yaşadıklarımdan sonra sana inş hamişsindir demicem
inşşşşşşşşşşşşşş senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım
canım ben sana tedavinde etkili olmasın diye söyleyemedim bide insanın druna güvenmesi gerikiyo ama fikrim bu o porsuk dr sana aşılama yapmadan film isticek bir sürü para veriyosun ama rahim filmini istemiyo ben garantici dr seviyorum bu dru bende sevdim
gelelim rahim filmine kız ben 1 ay boyunca sitede kimi bulsam gebelik sayfasında cet sohbet bölümü vardıya önüme gelene soruyodum artık bıkmışlardı bu sorudan ama 1 ayımı zehir ettim kendime bi tanem aynı muayene oluyosunya oda aynı ama biraz sancı oluyo oda az ve 5 dk bile sürmüyo hiç korkma bana güven sen ha ayrıca ben 1 ay zehir ettim dedim ama seninki bir aydanda fazla var sanırım boşver şimdi sen vericen kiloları düşün iradeli arkadaşım
birsen bide şeker hapı demişin canım o pko ve yumurtlama problemleri olanlar için iyi bir ilaç adı ne ilacın dr düzenlemek için ilaç yazmadımı
fatoşşşş sana ziyaretci defterine bişey yazdım baksanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?