Aysonu Kizlari 2008

cnm ben herhangi bir turla biryere gitmedim yakın zamanda
sadece saafranboluya gittik annemle ama baya oldu ve ets ile gittik biz onlarda bile mail adersim yok ya

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr size iyi sohbetler ben yatıyorumm uykum geldi iyi geceler sabah görüşürüzzzzzzzz

hayret bişey caep nerden buldular ki ne sinir bozucu yaaa

sorma cicim yaaaaaaaaaaaa sormaaaaaaaaaaaaa

bu arada çok uykum geldi ciciler ben yatacam öptüm sizleri ben yorgunluğumu atamadım yaaaaaaaaaa yarın 9 kadar uyuyacam banane :dilcikar:dinlenemedim ben yaaaaa evin işi bitmiyorrrr

oooooooooooooooo kızım sen zayıfsın beeeeeeeeeeeeeee öle diyet yapamıyorum felan diyince kilon var sandım yawwww
iyisin cnm yaaaaa

pkoya yakın bana bu porsuk kafa dedi cnm ultrason resmine bak yanyana misket gibi dizilmiş yumrutalıkların varsa pkosun cnm

kızlar günaydınnnnn ben bu sabha geç kalktım dün çok yorulmuşum yaaa fenaydım yaniiiii
sabhada kalktım çamaşır attım makinaya kahvaltı hazırladım kendime şimdi yiyecem yemeden günaydın diyem dedim......

cnm evet o ilaç etkili dediler ama ben kullandım bi süre çok az değişiklik görüdm belkide o zaman bu kadar kararklı diyet yapmıyordummm.....şimdi hem diyet hem spor varr.....günde 1 saat tempolu yürüyorum inş. işe yarar....
bu arada bu doktor yapılan testler pkolu olduğunu destekliyor dedi.....bneim o porsuk kafa öle bişey demedi .....hattaaaaa pkoya yakınsınnn sen dedi yakını ne yaa ya pkosun yada değilsinnn
işin ilginci o kadar para veripde gittiğim prof.bana sende pko yok dediyaaaaaaaaaaaaaaaa
o doktor tanıyor o prof.ve şaşırdı nasıl böle der faruk bey dedii....dedi valla dedimmmmmmm.....

kızlarrrrr ben geldim
uzun bir aradan sonra
oh nihayet oldu şu bilgisayar yaaa
çok özledim hepinizi
anladımki siz benim bi parçam olmuşunuz

yazın bana ne değişiklikler var
dırım nuray fake siz varsınız tek sanırım varmı yeni hamişler ney

cnm benim ilk bu hastalığım için gittiğimde dediler bana 2 senelik evliydimm
işte o dönem bebek istenmediği için d.kontrol hapı ve diyetisyene yolladı beni doktor...
işte sonuc oldık 17 kilo verdim 5 ayda
keşke o zmaan bebek istesmişsim ama aklım beş karış havadaydı bebek dedilermi deli oluyordum ...annem kızım yap bir çocuk dedi...ben istemiyorum dedim annem olmaz bak bebeğin dedi çok korundun dedi.bende dedim o zaman vermeyen allah şimdide vermez dedim.....çünki o zaman hazır değildim nurayım yaa sırtımızda dünya kadar borç
iş tempomsu yoğun yaşım küçük ben o dönem borcumuz bitsin rahat edelim yiyelim içelim gezelim istedim.....sorarsanız pişmanmısın hayırrr asla çünki olabileceğim kadar herşeyi yaşadım içimde uhdem yok bebeğim olduğunda ne alamadığım bir şeyde içimde isyan olacak nede gidemediğim.....işte şimdide bunla uğraşıyoruz....
artık bu doktora inanmak güvenmek istiyorumm..........
1 bu doktor zaten tüp bebek uzmanı yani normal jinekoloji değil alanı IVF alanı
2 adam çok güler yüzlü ben çok incelerim temizde elllerini tırnaklarını ayağındaki terlikten çoraba kadar baktım tertemizzz.....
3 güler yüzlü seni dinliyor sonrada cvp veriyor(diğer doktor beni dinlemiyordu)
4 çalıştığı hastane çok kapsamlı bir hastane nerede doğum yapacan endişesi yok ve tertemiz hastane
5 muaynesi çok uygun kuşum 11,5 ytl ödedim muayneye dün .....
6 persole çok iyi hastanenin ve bütün ilaçlarımı doktor ssk reçetisine yazdı
7 evime çok yakın toplam en fazla münübüs durağana yürüme yolum dahill yarım saat en fazlası ....

yani kısaca uygun evime yakın ve temiz bir hastanede bilinçli bir doktor
çok dolaştım doktor doktor ama en iyisi bu
çünki diğerleri hep özel hastanelere bağlı ve ssk kullanılmıyordu
ssk lısınında ssk hastanesine çağrıyordu beni

neyseee yaşayacaz görecezzzz sizlerde benimle göreceksiniz
eşim ancak 2 hafta sonra ben gidip test verebilrim dedi...
bende bu arada yasmine başlayacam
eşiminde sprem testinden sonra karar verecek işte rahim filmine
ona görede tedavimizi tayin edecekk......

kızlarrrrr ben geldim
uzun bir aradan sonra
oh nihayet oldu şu bilgisayar yaaa
çok özledim hepinizi
anladımki siz benim bi parçam olmuşunuz

kuşummmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnn:teytey:a.s.
seni hep konuştuk eee zaten aradım gariiiiii:teytey:
bi numara yok bacım bizde yeni doktora gittim
tama işteee kocanın motorda bozuk benimkideee
şimdi tam aderesindeyizzzz tüpbebek bölümdeyizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…