bizimkindende istedi sperm testi amacnm benim ilk bu hastalığım için gittiğimde dediler bana 2 senelik evliydimm
işte o dönem bebek istenmediği için d.kontrol hapı ve diyetisyene yolladı beni doktor...
işte sonuc oldık 17 kilo verdim 5 ayda
keşke o zmaan bebek istesmişsim ama aklım beş karış havadaydı bebek dedilermi deli oluyordum ...annem kızım yap bir çocuk dedi...ben istemiyorum dedim annem olmaz bak bebeğin dedi çok korundun dedi.bende dedim o zaman vermeyen allah şimdide vermez dedim.....çünki o zaman hazır değildim nurayım yaa sırtımızda dünya kadar borç
iş tempomsu yoğun yaşım küçük ben o dönem borcumuz bitsin rahat edelim yiyelim içelim gezelim istedim.....sorarsanız pişmanmısın hayırrr asla çünki olabileceğim kadar herşeyi yaşadım içimde uhdem yok bebeğim olduğunda ne alamadığım bir şeyde içimde isyan olacak nede gidemediğim.....işte şimdide bunla uğraşıyoruz....
artık bu doktora inanmak güvenmek istiyorumm..........
1 bu doktor zaten tüp bebek uzmanı yani normal jinekoloji değil alanı IVF alanı
2 adam çok güler yüzlü ben çok incelerim temizde elllerini tırnaklarını ayağındaki terlikten çoraba kadar baktım tertemizzz.....
3 güler yüzlü seni dinliyor sonrada cvp veriyor(diğer doktor beni dinlemiyordu)
4 çalıştığı hastane çok kapsamlı bir hastane nerede doğum yapacan endişesi yok ve tertemiz hastane
5 muaynesi çok uygun kuşum 11,5 ytl ödedim muayneye dün .....
6 persole çok iyi hastanenin ve bütün ilaçlarımı doktor ssk reçetisine yazdı
7 evime çok yakın toplam en fazla münübüs durağana yürüme yolum dahill yarım saat en fazlası ....
yani kısaca uygun evime yakın ve temiz bir hastanede bilinçli bir doktor
çok dolaştım doktor doktor ama en iyisi bu
çünki diğerleri hep özel hastanelere bağlı ve ssk kullanılmıyordu
ssk lısınında ssk hastanesine çağrıyordu beni
neyseee yaşayacaz görecezzzz sizlerde benimle göreceksiniz
eşim ancak 2 hafta sonra ben gidip test verebilrim dedi...
bende bu arada yasmine başlayacam
eşiminde sprem testinden sonra karar verecek işte rahim filmine
ona görede tedavimizi tayin edecekk......
kuşummmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnn:teytey:a.s.
seni hep konuştuk eee zaten aradım gariiiiii:teytey:
bi numara yok bacım bizde yeni doktora gittim
tama işteee kocanın motorda bozuk benimkideee
şimdi tam aderesindeyizzzz tüpbebek bölümdeyizz
miracık hg canım
en son kedicik ve sevgi hamiş kaldı onları biliosun zaten
baska da bir numaramız diyo dırım kuş:roflol:
şimdi yeni doktora gittim tup bebek bolumune şimdi dogru adresteyim dimek istedi:1rolleyes:
nasıl yanni anlamadım ben:uhm:
kızlarrrrr ben geldim
uzun bir aradan sonra
oh nihayet oldu şu bilgisayar yaaa
çok özledim hepinizi
anladımki siz benim bi parçam olmuşunuz
zamaninda isteseymissin keske diyecem ben de ama cidden yasin kucukmus be kusum
20 21 yas annelik icin cok kucuk bir yas bana gore
yoksa inan şoyle 30 35 yasinda olsan hic cocugun yokken 5 sene korunmus olsan kizardim sanaklava:
ama senin icin cok erkenmiş gercekten
napalım bunları yasayacagın varmıs kusum geç olsun güç olmasın
:teselli:
yazdıgına gore burada senin icin hersey dort dortluk bitanem daha ne olsun hem icine sinmis hem madden sarsmayacak hem doktor ve hastane iyi
insallah sonuclar da guzel olur
günaydın kızlarrrrrrrr bende burdayım yazıları okuyom bir taraftannn ben dün akşam fenaydım kızlar şimdi iyiyim
evet yaa gostermedi
oysa ne hevesle kostura kostura gittim sabahın korunde
bugun yine gidecektik eşim de gelmek istiyor gecen sefer gizli gittim kızdı ben de ogrenecem hemen diyo.bugun de işler yogunmus gelemeyebilirim diyo şimdi de
ama su an kendimi zor tutuorum her an doktora kacabülürümjeyyar:roflol:
miracık hg canım
en son kedicik ve sevgi hamiş kaldı onları biliosun zaten
baska da bir numaramız diyo dırım kuş:roflol:
şimdi yeni doktora gittim tup bebek bolumune şimdi dogru adresteyim dimek istedi:1rolleyes:
cvp verme ablana bakıyımülen neyini anlamdınnnnnnnnnnnnn
seni sormuşsun ne var ne yok diyeee bende dedim
seni hep andıkk
sonrada dedim ben seni zati aradım genel bir anlatış yaptım demek istedim
sonrada bizde bi numara yokk bozuk herşey dedimmmm
senin koca neden yaptımıyor bakimmmmmm nirden çıkmış öleeeeee:bbo:
hicranım gecmiş olsun hayatım neyin var noldu :teselli:
cnm yaa ne olduuuu sana tabiii o kadar gezersen olacağı o olur bacım yaaaa
kızın bile ne kadar yorulumş dün yavru hemen eve gidelim dedi
kız nasıl gittiniz memnun kaldınızmı?ne kadar götürdü ?
durrr leynnnnn keçma adam merak etmişşşşşş hahaaajeyyar
kızlarrrrrrrr
şimdi benimkiyle konustum gelemiorum dedi kendim gideyim o zaman dedim
tamam git zaten ben o anı yasamak istemiyorum dan diye soyluyorlar cok heyecanlanırım sen ogren bana alıstıra alıstıra soyle didiiiiiiiiiiiii:dance::roflol:
hemen giyiniyorum ben ogle arası olmadan yetişmem lazımmmmmmmmmm:dance:
bu arada ben bu at klomen kullandım
yumurtalar25 ml kadar büyüdü
dr un 23 temmuz da regl günün demesine rağmewn ben gene 19 unda oldum
yani tam 25. gün
yani bu aysda bebek yok
sıcak bi yandan kanama bi yandan
pufffffffff
hadi ben kahvaltı edicem biraz
öğlen girerim gene kızlar
yaaaaaaaaaaaaa aplaaaaaaaaaa bana bak gariiiiiii lülülülülülüŞenizcvp verme ablana bakıyımkk da tüp bebek bölümüne takılıyon anladuk:mymeka:
ay dün ben annemlerde kalcam diye çıktım evden kızkardeşim 15 gündür şehir dışındaydı hastane dönüşü ona gittik önce eniştemizinde doğumgünüydü bu arada onuda kutlamak ve görmek için ama evleri sıcak esmiyor giriş kat yüksek giriş ama yaprak kımıldamıyor mbenim nefes daraldı sıcak bunalttı karnıma sancılar girmeye başladı yere oturdum kalkamadım kolonyalar yelpazeler soğuk sular uçuştu tepemde annemde 4 katta oturuyor o merdivenleride çıkamam diye göze alamadım annemin evi kardeşime nazaran daha serin tabii o kadar da değil ama balkonu falan esiyor en azından azcık ben ağlamaya başladım beni evime götürün benim evim serin diyeee:roflol: nişanlı olan kızzkardeşimin de NİŞANLISI gelmişti müstakbel eniştenin arabasıda var abla götüreyim seni dedi hemen toparlandım yüzümü yıkadım annem ve bekar kızkardeşim benle geldi kızımda yanımda evime geldim akşam geçirdim babydol ümü çıktım balkona seriiin seriiinnn uzattım ayaklarımı nefes alabildim sonunda insanın evi gibisi yok valla bidaha ne annemlerde ne kızkardeşimde kalamya giderim siz gelin bana dedimmm
eeeeeeeeeeee hadi gitttt yaaaaa gitttttttttt tosunpaşamızzz neymişşşş öğrenn yaaaaaaaaaaaa bak gelir gelmezzz yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzkızlarrrrrrrr
şimdi benimkiyle konustum gelemiorum dedi kendim gideyim o zaman dedim
tamam git zaten ben o anı yasamak istemiyorum dan diye soyluyorlar cok heyecanlanırım sen ogren bana alıstıra alıstıra soyle didiiiiiiiiiiiii:dance::roflol:
hemen giyiniyorum ben ogle arası olmadan yetişmem lazımmmmmmmmmm:dance:
aman iyi uygun götürmüşş bizde tarife var korsan taksi durağınında 16 ytl diyoo ondan sordummemnun kaldık bacım saol 13 aldı bizden valla o kadar bunalmışımki sıcaktan adamkn parayı vermeden inecdektim nerdeys unuttum kapı koluna elimi atınca aklıma geldi dönüp nekdar dedim:roflol:
hadi afiyet olsun ben kahvaltı ettim ara öğün yiyecemm bende çamaşır asam nuray gelene kadar yemek yapammmbu arada ben bu at klomen kullandım
yumurtalar25 ml kadar büyüdü
dr un 23 temmuz da regl günün demesine rağmewn ben gene 19 unda oldum
yani tam 25. gün
yani bu aysda bebek yok
sıcak bi yandan kanama bi yandan
pufffffffff
hadi ben kahvaltı edicem biraz
öğlen girerim gene kızlar
hadi kahvaltııını yap gariii annende sende heee keşke benim annemde çalışmasaaa gerçi gene pek gelmezz bana o evde yokken evi kardeşim ve babam talan ediyor diyeee kalmak istemiyor pek:dilcikar:bende kaçtım kızlar benim kızancık daha uyuyor kaldırayımonu ben sabahtan biraz bişiiiler atıştırıyom aç kalmiim diye kızımıda uyandırayımda kahvatı edelim beraber annem kalkmış hazırlamış sofrayı ana gibi yarrr olurmu yawwww kadın cağız zaten hasta bide benle uğraşıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?