Aysonu Kizlari 2008

bizimkindende istedi sperm testi ama
beyefendi kılını bile kıpırdatmıyo

nasıl yanni anlamadım ben:uhm:

miracık hg canım
en son kedicik ve sevgi hamiş kaldı onları biliosun zaten
baska da bir numaramız diyo dırım kuş:roflol:
şimdi yeni doktora gittim tup bebek bolumune şimdi dogru adresteyim dimek istedi:1rolleyes:

mersi cnm bilğilendirdin
seninki göstermemiş cinsiyetini:lepi:

nasıl yanni anlamadım ben:uhm:

ülen neyini anlamdınnnnnnnnnnnnn

seni sormuşsun ne var ne yok diyeee bende dedim
seni hep andıkk
sonrada dedim ben seni zati aradım genel bir anlatış yaptım demek istedim

sonrada bizde bi numara yokk bozuk herşey dedimmmm

senin koca neden yaptımıyor bakimmmmmm nirden çıkmış öleeeeee:bbo:

evet cnmmmm inş..yanılmam bu seferrrr zaten yeni bir doktrada gücüm yok yaaaa valla

o zamanlara ait tek pişmanlığım keşke bana deselerdi kızım senin çocuğun zor olur gel seni tedavi edelim deselerdii keşke ama bebek istemiyoz dedikce dayadılar d.kontrol hapınıı...

günaydın kızlarrrrrrrr bende burdayım yazıları okuyom bir taraftannn ben dün akşam fenaydım kızlar şimdi iyiyim

cnm yaa ne olduuuu sana tabiii o kadar gezersen olacağı o olur bacım yaaaa
kızın bile ne kadar yorulumş dün yavru hemen eve gidelim dedi
kız nasıl gittiniz memnun kaldınızmı?ne kadar götürdü ?

durrr leynnnnn keçma adam merak etmişşşşşş hahaaajeyyar

miracık hg canım
en son kedicik ve sevgi hamiş kaldı onları biliosun zaten
baska da bir numaramız diyo dırım kuş:roflol:
şimdi yeni doktora gittim tup bebek bolumune şimdi dogru adresteyim dimek istedi:1rolleyes:

cvp verme ablana bakıyımkk da tüp bebek bölümüne takılıyon anladuk:mymeka:

hicranım gecmiş olsun hayatım neyin var noldu :teselli:

ay dün ben annemlerde kalcam diye çıktım evden kızkardeşim 15 gündür şehir dışındaydı hastane dönüşü ona gittik önce eniştemizinde doğumgünüydü bu arada onuda kutlamak ve görmek için ama evleri sıcak esmiyor giriş kat yüksek giriş ama yaprak kımıldamıyor mbenim nefes daraldı sıcak bunalttı karnıma sancılar girmeye başladı yere oturdum kalkamadım kolonyalar yelpazeler soğuk sular uçuştu tepemde annemde 4 katta oturuyor o merdivenleride çıkamam diye göze alamadım annemin evi kardeşime nazaran daha serin tabii o kadar da değil ama balkonu falan esiyor en azından azcık ben ağlamaya başladım beni evime götürün benim evim serin diyeee:roflol: nişanlı olan kızzkardeşimin de NİŞANLISI gelmişti müstakbel eniştenin arabasıda var abla götüreyim seni dedi hemen toparlandım yüzümü yıkadım annem ve bekar kızkardeşim benle geldi kızımda yanımda evime geldim akşam geçirdim babydol ümü çıktım balkona seriiin seriiinnn uzattım ayaklarımı nefes alabildim sonunda insanın evi gibisi yok valla bidaha ne annemlerde ne kızkardeşimde kalamya giderim siz gelin bana dedimmm

memnun kaldık bacım saol 13 aldı bizden valla o kadar bunalmışımki sıcaktan adamkn parayı vermeden inecdektim nerdeys unuttum kapı koluna elimi atınca aklıma geldi dönüp nekdar dedim:roflol:

bu arada ben bu at klomen kullandım
yumurtalar25 ml kadar büyüdü
dr un 23 temmuz da regl günün demesine rağmewn ben gene 19 unda oldum
yani tam 25. gün
yani bu aysda bebek yok
sıcak bi yandan kanama bi yandan
pufffffffff
hadi ben kahvaltı edicem biraz
öğlen girerim gene kızlar

Hadi git git giyin bebeğini görmeye git inşallah cinsiyetini öğrenirsin bugün hayırlısı iyi haberlerle gel inşallah

aman adet olda günü önemli değil yawww hyırlısıyla senin işlemlerde başlasında bir müjdeli haberde sen ver bize canım yaaa

bende kaçtım kızlar benim kızancık daha uyuyor kaldırayımonu ben sabahtan biraz bişiiiler atıştırıyom aç kalmiim diye kızımıda uyandırayımda kahvatı edelim beraber annem kalkmış hazırlamış sofrayı ana gibi yarrr olurmu yawwww kadın cağız zaten hasta bide benle uğraşıyorrrr

cvp verme ablana bakıyımkk da tüp bebek bölümüne takılıyon anladuk:mymeka:
yaaaaaaaaaaaaa aplaaaaaaaaaa bana bak gariiiiiii lülülülülülüŞeniz

ülen kadınnnnnnnnnnnn zaten hastanede fenalık geldi içineeee sen ne diyeee gittin oralaraa
alla allaaaaaaaaa hani eve gidiyonuzzzzz anam bak bu kızzz bebek erken gelebilirrr
sen evindeee ol cnmmm
veeeee insanınnn evi gibi yok bacımyaaaa benimki haftaya gidecek yaaa bende evde kalacam bakalım nasıl olacak anneme dedi kızın haftaya bol bol gelir diye ama ben gitmek istemiyorum ....şimdi annemde kafama göre yemek yapamayacam spor yapamayacam .........yani gitmeyecem bakalım annemle papaz olacam offffffff yaaaaaaa
ama diyetim var yaaa bozamam düznemiiiiiii

annemmm yolacakkkkkkk beniiiii:roflol:laelaelaelaelae

eeeeeeeeeeee hadi gitttt yaaaaa gitttttttttt tosunpaşamızzz neymişşşş öğrenn yaaaaaaaaaaaa bak gelir gelmezzz yazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
memnun kaldık bacım saol 13 aldı bizden valla o kadar bunalmışımki sıcaktan adamkn parayı vermeden inecdektim nerdeys unuttum kapı koluna elimi atınca aklıma geldi dönüp nekdar dedim:roflol:
aman iyi uygun götürmüşş bizde tarife var korsan taksi durağınında 16 ytl diyoo ondan sordum
gerçi bu adam korsan taksi durağına bağlı değill
hadi afiyet olsun ben kahvaltı ettim ara öğün yiyecemm bende çamaşır asam nuray gelene kadar yemek yapammm
sen bunu doktrada dedinmi bacım günü gününe oldumm diyee

hadi kahvaltııını yap gariii annende sende heee keşke benim annemde çalışmasaaa gerçi gene pek gelmezz bana o evde yokken evi kardeşim ve babam talan ediyor diyeee kalmak istemiyor pek:dilcikar:

herkese günaydınn güzel bayanlarrr. ohhh mirada gelmişş ne güzell hoşgeldinn mira. dırımcım dr iyi geçmesine sevindimm. herkese güzel bir günn.

günaydın aslıcığımmm hereksin mola verdiği anda geldin hicroş ve mira kahvaltıya gittiler
nuray bebeğini görmeye gitti
bende çamaşır asacam yemek yapacam gelecemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…