ben geldiimmmmmmmmmmm uleyynnnnnnnnnnnnn çekilin sığamıyorum zaten ekranaaaaaaaaaaaaa
kızzzlar bende geldimmmm.
dün çook fenaydım kızlar ya. 2 kere istifra ettim. ama bebiş kaynaklı değil. sanırım midemi üşütttüm. hep safra çıktı. çok kötüydüm.
gellll cnm yaaaa gellllllllllllllllllll sana laptoppp alsınnn kocan yaaaaaaaaaaaaaa söle aksam bende kk ya bakayım dedimmmm yokkkkk
oturamadımmmmm...kardeşimde 2 tane laptop var ama vermiyor adiii çocukkkk
biri 2 senelikk birinide 1-2 ay olduu alalı ama vermiyorrr uyuzzzz şeyy
cnmyaaa geçmişşş olsun bu hamişler dikkat etmiyolar kendülerineee
bu hiçroşunda idraryolunda bişey varr anacığımm dikkat edin birazzzz yawwww
yaw dırımımm çok fena sıcak ama. bu sıcakta da sıcak su içilir mi.. zaten hamişlikten dolayı sıcak basıyo, bi de hava da sıcak.. oyyy oyyy.. gelde dayan. çok fena. habire elimi yüzümü ayaklarımı yıkıyorum serinlemek için. idrar yolu enfeksiyonundan korkmasam yine olmayacağını bilsem, şuanda evdeki havuza atlıcam ama... içim gidiyo valla. herkes giriyo serin serin bende bakıyom uzaktan. napiim bebiş için herşeye katlanıcaz artık.
ama allahtan kızlar ilk aylarım yaza geldi.. ya son aylarım olsaydı.. oyyy çok fena olurdu.
ahhh begülümmm sık dişini ne çok istedin bekledinnn
geldüüüüüümmmm
gene gostermedi doktor cok ugrastı ama oyle bır yatmıs kı ne mumkun yanı
2kişi birden baktılar
ve yuzde 60 ihtimalle kız didilerrrrr:uhm:
cnm benim tırt oldu o iş yaaa ben yeni doktora gittim kesin pkosun dedi doktor bana ahhaaa...şimdi eşimin yıkamalı sprem testini istedi ...sonrada onun sonuca göre benden rahim filmiii ...isteyecek.....sonrada tedaviye karar verecekevet canımm hatırlamaz mıyımmm.. ben onun için herşeye katlanırım. o olmasa hiç sallamazdım enfeksiyon falan atlardım havuza. benim zaten tekrarlar hep. küçüklüğümden beri alıştım. ama ona bişey olursa diye korkumdan herşeyden kısıtlıyorum işte.
onlar için herşeye katlanılır
senin nasıl gidiyo canım... en son ısık yüksek çıkıyodu okumuştum kaç günün kaldı senin durum ne
ahhhhhhhhhhhhhhh tosunpaşamızzzzzzzz kızzzz kesin çokda edepliii göstermiyor bakkk hahahaa:roflol::roflol:nurayımmmm senin gibi dünyalar güseliii bri kızın olacka heeee ne şanslısınnn yaaaaaaaaaasenağlamaduygulandımmgeldüüüüüümmmm
2kişi birden baktılar
geldüüüüüümmmm
2kişi birden baktılar
sabah gittttttttttttttttkızlar çok sıcak
almiş yıkandı sıra bende
postaneyede gitmeme gerek anneme para yolluycam
saat 3 falan olsun
yada sabah erkendenmi gitsem bilmiyorum
yaaaaaaaaaaa kuşummmmm görünür yawww inş.....kesin bişey diyemedilerkuşlarım ama ben de kız oldugunu düşünüyorum:1rolleyes:
herhalde sagdan soldan filan gorurlerdi ya ne bileyim :sm_confused:
ama tabi belli olmaz sonradan erkek de çıkabülüüü
eşim biraz bozuldu... 3 bacaklı o diodu:roflol: 3 bacaklı degilmiş kıza benziyo dediler dedim alıştırıyo musun dedi yok kesin deil ama daha dedim yine de ses gitti bundasırnaşık şey
en guzeli 20haftadan sonra belli oluyo dediler ya da 4boyutluya gireceksin dediler
ben temmuzun 4u 5 i gbi 3lu teste gidecegim 18haftalık oluyo herhalde kesinleşir o zaman artık
daha da gostermezse kıyarım paraya girerim 4boyutluya napiimmlülülülülülülülülü
aman nuray kız erkek fark etmez be anam sağlıklı olsun yeterki bbeişiniz
geldim çok şükür kızlar
nasılsınız
benim sırtım felaker tutuldu yine dün biras daha iyiydi uçuk zaten felaket
birsencim canım inş.bu dr la herşey çok daha güzel olucak adres tamamdır arkadaşım
kedicik hoşgeldin cnm benm dikkat et kendine bitanem yaa
hicroş naber bitanesi aman yawrus sen dikkat et ne olursun yaa kritik bi dönemdesin
nurayımı bekliyorum 4 gözle bu arada
miracıkkkkkkkkkkk hoşgeldin fıstıkım aramıza yine yeni yeniden
cnm benim tırt oldu o iş yaaa ben yeni doktora gittim kesin pkosun dedi doktor bana ahhaaa...şimdi eşimin yıkamalı sprem testini istedi ...sonrada onun sonuca göre benden rahim filmiii ...isteyecek.....sonrada tedaviye karar verecek
ahhhhhhhhhhhhhhh tosunpaşamızzzzzzzz kızzzz kesin çokda edepliii göstermiyor bakkk hahahaa:roflol::roflol:nurayımmmm senin gibi dünyalar güseliii bri kızın olacka heeee ne şanslısınnn yaaaaaaaaaasenağlamaduygulandımm
ayyyy kızlar sunapekuysall ölmüş kızlar yaaa
ayyyy kızlar sunapekuysall ölmüş kızlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?