Aysonu Kizlari 2008

eeeeeeeeeee kimseee gelmemişşşş üstelik mira hanummmm gitmişşşşşş bende öğlen yemeğimi ısıtıyorummmm yemeğimi yiyecem sonradaadaaa banyomu temizleyippp yürüyüş yapacammmm sonrada tatiş yaparım azcıkkk

kızzzlar bende geldimmmm.

dün çook fenaydım kızlar ya. 2 kere istifra ettim. ama bebiş kaynaklı değil. sanırım midemi üşütttüm. hep safra çıktı. çok kötüydüm.

ben geldiimmmmmmmmmmm uleyynnnnnnnnnnnnn çekilin sığamıyorum zaten ekranaaaaaaaaaaaaa

gellll cnm yaaaa gellllllllllllllllllll sana laptoppp alsınnn kocan yaaaaaaaaaaaaaa söle aksam bende kk ya bakayım dedimmmm yokkkkk
oturamadımmmmm...kardeşimde 2 tane laptop var ama vermiyor adiii çocukkkk
biri 2 senelikk birinide 1-2 ay olduu alalı ama vermiyorrr uyuzzzz şeyy

kızzzlar bende geldimmmm.

dün çook fenaydım kızlar ya. 2 kere istifra ettim. ama bebiş kaynaklı değil. sanırım midemi üşütttüm. hep safra çıktı. çok kötüydüm.

cnmyaaa geçmişşş olsun bu hamişler dikkat etmiyolar kendülerineee
bu hiçroşunda idraryolunda bişey varr anacığımm dikkat edin birazzzz yawwww

yaw dırımımm çok fena sıcak ama. bu sıcakta da sıcak su içilir mi.. zaten hamişlikten dolayı sıcak basıyo, bi de hava da sıcak.. oyyy oyyy.. gelde dayan. çok fena. habire elimi yüzümü ayaklarımı yıkıyorum serinlemek için. idrar yolu enfeksiyonundan korkmasam yine olmayacağını bilsem, şuanda evdeki havuza atlıcam ama... içim gidiyo valla. herkes giriyo serin serin bende bakıyom uzaktan. napiim bebiş için herşeye katlanıcaz artık.

ama allahtan kızlar ilk aylarım yaza geldi.. ya son aylarım olsaydı.. oyyy çok fena olurdu.

ahhh begülümmm sık dişini ne çok istedin bekledinnn

ahhh begülümmm sık dişini ne çok istedin bekledinnn

evet canımm hatırlamaz mıyımmm.. ben onun için herşeye katlanırım. o olmasa hiç sallamazdım enfeksiyon falan atlardım havuza. benim zaten tekrarlar hep. küçüklüğümden beri alıştım. ama ona bişey olursa diye korkumdan herşeyden kısıtlıyorum işte.

onlar için herşeye katlanılır

senin nasıl gidiyo canım... en son ısık yüksek çıkıyodu okumuştum kaç günün kaldı senin durum ne

geldim çok şükür kızlar
nasılsınız
benim sırtım felaker tutuldu yine dün biras daha iyiydi uçuk zaten felaket
birsencim canım inş.bu dr la herşey çok daha güzel olucak adres tamamdır arkadaşım
kedicik hoşgeldin cnm benm dikkat et kendine bitanem yaa
hicroş naber bitanesi aman yawrus sen dikkat et ne olursun yaa kritik bi dönemdesin
nurayımı bekliyorum 4 gözle bu arada
miracıkkkkkkkkkkk hoşgeldin fıstıkım aramıza yine yeni yeniden

geldüüüüüümmmm
gene gostermedi doktor cok ugrastı ama oyle bır yatmıs kı ne mumkun yanı
2kişi birden baktılar
ve yuzde 60 ihtimalle kız didilerrrrr:uhm:

canım benim hoşgeldin
oh ohhh hayırlısı olsun yawrus yaa
sen de çok kız istiyordun allah gönlüne göre veriri inş.

cnm benim tırt oldu o iş yaaa ben yeni doktora gittim kesin pkosun dedi doktor bana ahhaaa...şimdi eşimin yıkamalı sprem testini istedi ...sonrada onun sonuca göre benden rahim filmiii ...isteyecek.....sonrada tedaviye karar verecek
geldüüüüüümmmm
2kişi birden baktılar
ahhhhhhhhhhhhhhh tosunpaşamızzzzzzzz kızzzz kesin çokda edepliii göstermiyor bakkk hahahaa:roflol::roflol:nurayımmmm senin gibi dünyalar güseliii bri kızın olacka heeee ne şanslısınnn yaaaaaaaaaasenağlamaduygulandımm

kızlar çok sıcak
almiş yıkandı sıra bende
postaneyede gitmeme gerek anneme para yolluycam
saat 3 falan olsun
yada sabah erkendenmi gitsem bilmiyorum

geldüüüüüümmmm
2kişi birden baktılar

anaaaaaaaaa hadi yaaa benim kıza arkadaş geliyor desene yawww hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah ya ben cinsiyet ayırmam allah sağlıklısını versin ama ilk bebek kız olursa daha iyi oluyor be ANNEYE DE ARKADAŞ OLUYOR DEĞİLMİ

Hem du bakalım benim eltime 7. aya kadar kız dediler sonra erkek oldu yeğennn seninde öle olabülüürrrr ben bile şüphedeyim accıkkk :)

Son düzenleme:
kızlar çok sıcak
almiş yıkandı sıra bende
postaneyede gitmeme gerek anneme para yolluycam
saat 3 falan olsun
yada sabah erkendenmi gitsem bilmiyorum
sabah gitttttttttttttttt

yaaaaaaaaaaa kuşummmmm görünür yawww inş.....
aman nuray kız erkek fark etmez be anam sağlıklı olsun yeterki bbeişiniz

bencedeeeeeeee

hoşbuldukkk bombomum.. sen nasıl oldun ne yaptın. regl oldun dimi. tatildeyken neler oldu hiç bilmiyorum.

hayırlısı olsun canım ya. inşallah bu sefer herşey yoluna girecek. doğru olanın anlaşılması daha iyi. ona göre adam tedavi verir.:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…