Aysonu Kizlari 2008

nurayım doğru diyosun. bende merak ediyorum. kayınvalidem hep mavi şeyler örüyo.. anne diyorum ya kız ollursa, ama elim hep maviye gidiyo diyo :roflol:

ben daha o kadar heveslenmek istemiyorum. şimdilik daha çok küçük. şöyle 4-5 aylık olsun o zaman başlarım almaya yavaş yavaş diyorum.

yok gülüm yazdığını görmemeişim. adım sibel sırnaşık şey

evet bende senin gibi düşünüyorum. bi de renk farketmez benim için. illa pembe mavi olacak değil ya herşey. beyaz var yeşil var sarı var.. ikisine de gidiyo bunlar. sağlıklı olsun da hiiiç farketmez.

gönder bakalim kizzz nasil bişiiiymişşş

hadi yaaaaaaaaaaaaaa ALLAH RAHMET EYLESİNN MEKANI CENNET OLSUNNN tatlı kadındı iyide oyuncuydu ölümlü dünya kimin nezaman öleceği hiiç belli olmuyor bazen çok tırrrrssssııyorummmmm
amin cnmmmm ne biçim konuşuyorsun sennnn yaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlama

o kuşumm çokmu üzüldün

tabi cnm ayırıyon demedik gülüm heycan yapıyor ne olduğu belli olsunki ismini bul kıyafetleri ayarla odasını ne renk yapacan bak dimi ama ama inatcııı çıktıııı be yapakkk

ayy gönder nurayım... ben o kirazlı örneği biliyom çok güzel oluyo.

cnm buradayımda banyomu temziledimmm sildim klozet lavoba yıkadım küveti tabi yerlerli sil çık kıçımdan ter aktı yaaa
fena oldum daha yürüyecem leşşşş gibi ter atıyommmmm

yok kedicik daha adet olmadım pazar akşamı farlutal bitti şiddetle adeti bekliyorum 3.günü dr a gidicem kistin durumuna bakılacak işte ama dün akşam azcuk kahve rengi akıntı geldi sanırım adet de yakındır

gökcencim nasılsın bitanem

nurayım bişi sorcam sende de bu 10. hafta civarı az bi leke geldi mi.. nette okudum değiş tokuş kanaması diyolarmış buna. plesanta görevi devir alırken oluyomuş.

benim bugün dikkatimi çekti leke gibi de değil.. çoook açık pembe akıntıyla geldi biraz. okuduğum yerde olabilir diyodu bu haftada. doktoruma sormalımıyım sence. kesildi şuanda bişey yok.

hadi canım inşallah kist yokolmuştur, olursun hemen. akıntı gelmeye başladığına göre dediğin gibi yakındır bencede.

sibelcim bende en ufak bir leke koyu akıntı hicbirsey olmadı şimdiye kadar
az bişe geldiyse sorun yoktur canım oyle ufak tefek lekeler akıntılar olabiliyor ama istersen sor doktora icin rahatlasın

çook açık bi pembe az bişi geldi. ondan çok takmadım bende. bakayım tekrar ederse sorayım ben yine de.

çok şekerler bunlar yaaa.. sen bi de bu patiklere bi bak çok tatlılar. çook önceden bişeye bakarken rastlamıştım kaydetmiştim.

canım orgu battanıyenın alt kısmı polar kumaş.
yastık desen süs zaten yataga koymak icin oyle hosuna gitmiş yapmısa.s

heee o zaman olur doğru ya. yastık da süstür tabii bende bi hoşum yahuuu :roflol:

ama çok şekerler. sizinkiler iyi çalışmış. bayağı hazırlamışlar.

merhaba ben de geldim...................
dırımcığım geldim :)
şükürrrr neredesin sen heeeee nirdeeeeeeeeeeeeee neden yok oluyonnn öle yaaaaa hergün gel az gel ama gellllllklava::mymeka:
canım orgu battanıyenın alt kısmı polar kumaş.
yastık desen süs zaten yataga koymak icin oyle hosuna gitmiş yapmısa.s

cnm yaaaaaaaaaaa ben göremedim örgüleriiii nidennnnnnnnn

evümüüüü sildimmmm şimdi yürüyüşeee gidecemmmmmmmmmmmm
1 saatttt firariyim yaaaaaaaaaaaaaaaa
sonra duşşşş sonra ütüüüü

canım çooooooooooooooook sıkkın ondan pek uğrayamıyorum kedicik yaa
sen nasılsın epey büyütmüşsün kuzucuğu :)

cnm nedennnnnn canın sıkkın yaaaaaaaaaaaa sölesene anlatsana yaaaaaaaaaaa
alla alla derdimizi paylaşalım

benim suyummm girmiş yaa yürüyüş yapamayacam yoksa terli terli duş alamamm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…