Aysucum seni takip ediyorum cok guzel kilo veriyorsun tebrik ederim.bende 89 kilodan 78 e dustum 21 mart dan beri diyettteyim ara sira ugrarim topigine
hosgeldin canım günlüğüme. maşallah sende çok güzel kilo vermişsinsık sık uğra beklerim tavsiyelerin olursa anlat çok sevinirim 3 aydır diyettesin benimde iki ay olacak. günlüğün varsa bende seni ziyarete gelirim canım
Hosbuldum canim tsk.ederim ben senin kadar iradeli degilim canim 15 aylik oglum var emziriyorum ara sira kacamaklarim oluyor onlar olmasa idi daha cok gider ama ne kadar verirsek kardir diyorum
Ben ayca kaya 4333 topigindeyim ozel gunlugum yok biraz sakin bi topik ama bana yazmak terapi gibi geliyor.ara sira sende ugra canim beklerim
akşama ne pişirsem kafam çok karışık
dün ablamlar geldi iftara çok şükür bugüne de kaldı
mutluyum o yüzden
oh kafan rahat ne güzel ben kara kara düşünüyorum taze fasulyemi, diyet alinazik mi yada daha hhafif ne yapabilirim fikir ver sence ne yapayım
taze fasülye olsada yesekama alinazikte fena değilmiş
ikisinide yapbugün en zorunu yap yatın kolay olanı h.sonu ya nedense hafta içi kolaya kaçıyorum
4 kaşık taze fasulye
2 kaşık makarna
1 kase yoğurt
domates biber
iyimi sence
hatta çok çok iyi bence ben doyana kadar yerdim yemeği
çünkü aç kalıyoruz ama hamur işi pide ve tatlı yemem
doymak önemli sonraki günler diyetten bıkkınlık olmaması açısından
semracım sahurda neler yedin
mustikecim nerelerdesin hiç yazmıyorsun fırsat buldukça yaz canım merak ediyorum
1 dilim kadar ekmek domates salatalık kavun az peynir çay içtim bol su
Canım benim ben çatalcadayim hala:) bu Aksam kısmetse eve donucem ama sizi takip ediyorum motive olarak hazırlıyorum kendimi :)) yarın ayran detoksu yapmak istiyorum 2 gün sonrada reglim bitiyo öylede oruca başlıcam inşallah yarın sabah tartilcam ilk işim size haber vermek olucak bebisler öpüyorum çok şimdilik :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yarın tartı günümü
evet canım pazartesi günleri tartılıyoruz
oruçluyken az çıkmazmıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?