Aysunun günlüğü

Aysucum seni takip ediyorum cok guzel kilo veriyorsun tebrik ederim.bende 89 kilodan 78 e dustum 21 mart dan beri diyettteyim ara sira ugrarim topigine

Aysucum seni takip ediyorum cok guzel kilo veriyorsun tebrik ederim.bende 89 kilodan 78 e dustum 21 mart dan beri diyettteyim ara sira ugrarim topigine

hosgeldin canım günlüğüme. maşallah sende çok güzel kilo vermişsin sık sık uğra beklerim tavsiyelerin olursa anlat çok sevinirim 3 aydır diyettesin benimde iki ay olacak. günlüğün varsa bende seni ziyarete gelirim canım

Hosbuldum canim tsk.ederim ben senin kadar iradeli degilim canim 15 aylik oglum var emziriyorum ara sira kacamaklarim oluyor onlar olmasa idi daha cok gider ama ne kadar verirsek kardir diyorum

Ben ayca kaya 4333 topigindeyim ozel gunlugum yok biraz sakin bi topik ama bana yazmak terapi gibi geliyor.ara sira sende ugra canim beklerim

bence çok doğru yoldasın kısa sürede verilen kilolar hemen geri geliyor en az bir yıl yapmak lazım k.k sayesinde benimde hedefim 1 senede kilomu 57 ile 50 arasında olmak hem sen emziriyorsun daha dikkatli olman lazım öncelik bebişinin destekçinim canım

akşama ne pişirsem kafam çok karışık

dün ablamlar geldi iftara çok şükür bugüne de kaldı
mutluyum o yüzden

oh kafan rahat ne güzel ben kara kara düşünüyorum taze fasulyemi, diyet alinazik mi yada daha hhafif ne yapabilirim fikir ver sence ne yapayım

oh kafan rahat ne güzel ben kara kara düşünüyorum taze fasulyemi, diyet alinazik mi yada daha hhafif ne yapabilirim fikir ver sence ne yapayım

taze fasülye olsada yesek ama alinazikte fena değilmiş
ikisinide yap bugün en zorunu yap yatın kolay olanı h.sonu ya nedense hafta içi kolaya kaçıyorum

taze fasülye olsada yesek ama alinazikte fena değilmiş
ikisinide yap bugün en zorunu yap yatın kolay olanı h.sonu ya nedense hafta içi kolaya kaçıyorum

4 kaşık taze fasulye
2 kaşık makarna
1 kase yoğurt
domates biber

iyimi sence

4 kaşık taze fasulye
2 kaşık makarna
1 kase yoğurt
domates biber

iyimi sence

hatta çok çok iyi bence ben doyana kadar yerdim yemeği
çünkü aç kalıyoruz ama hamur işi pide ve tatlı yemem
doymak önemli sonraki günler diyetten bıkkınlık olmaması açısından

hatta çok çok iyi bence ben doyana kadar yerdim yemeği
çünkü aç kalıyoruz ama hamur işi pide ve tatlı yemem
doymak önemli sonraki günler diyetten bıkkınlık olmaması açısından

şimdi kafamdan böyle hesap yaptım baktım doymadım taze fasulyeden biraz daha yiyebilirim arada 3 top dondurma yiyip kapatıcam açıkçası ramazanda kilo almaktan çok korkuyorum:18:

mustikecim nerelerdesin hiç yazmıyorsun fırsat buldukça yaz canım merak ediyorum

Canım benim ben çatalcadayim hala:) bu Aksam kısmetse eve donucem ama sizi takip ediyorum motive olarak hazırlıyorum kendimi :)) yarın ayran detoksu yapmak istiyorum 2 gün sonrada reglim bitiyo öylede oruca başlıcam inşallah yarın sabah tartilcam ilk işim size haber vermek olucak bebisler öpüyorum çok şimdilik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatilinin bitmesine üzüldüm ama aramıza gelicek olmandan dolayı çok sevindim. bende regl olucam ama bi türlü olamıyorum tartılar artıyı gösteriyor ama gelen giden yok olsamda rahatlasam inşallah yarın tartıda eksi çıkarsın canım

niyetliyken ben iftardan önce tartılıyorum sen nasıl yapıyorsun

oruçluyken az çıkmazmıyız

normalde akşam sekizden sonra bir şey yemeyip sabah tartılıyoruz oruçluykende sahura kalkıp yiyoruz sabah ki sonuç doğru olmuyor iftardan önceki doğru oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…