normalde akşam sekizden sonra bir şey yemeyip sabah tartılıyoruz oruçluykende sahura kalkıp yiyoruz sabah ki sonuç doğru olmuyor iftardan önceki doğru oluyo
yarın sabah ilk işim tartılmak olacak
şimdi kafamdan böyle hesap yaptım baktım doymadım taze fasulyeden biraz daha yiyebilirim arada 3 top dondurma yiyip kapatıcam açıkçası ramazanda kilo almaktan çok korkuyorum:18:
kokma korktuğun başına gelir canım
beynimiz kilo alıyor diye bir kitap okudum
yediklerinizden korkmayın diyo ye canım vücudunu strese sokma
iftar
bir tabak taze fasulye ama küçük tabak
5 6 kaşık kadar tavuklu pilav
salata
1 kase cacık
iki hurma
yarım bardak gazoz
az öncede
1 tulumba tatlısı
çay içtim bol
fazlamı oldu acaba
fazla olmamış canım ama keşke gazoz olmasaymış süper olacakmış
çok az ama yarım bardak yürüyüşe başlıyacam birini bulrsam birazdanda çıkabilirim
eşim şimdiden başladı sahurda hep kahvaltılıkmı yapıcaz demeye ne yapsam acaba hafif diyete uygun olabilecek tarifleriniz varmı:44:
melemen yapabilirsin krep yapabilirsin çorba içebilirsiniz sütlaç yapabilrsin sahur için
Kizlar ben geldim ve ilk işim tartilmak oldu ve malesef ki 83 kilo çıktımama regl dönemim ve kaç gündür uykusuzum bebegimden dolayi yani vücudum şu toplamış olabilir dimi kendimi bu şekilde rahatlatiyorum:) bugün ayran detoksuna başlıyorum 2 gün bakalım vucudumdaki ödemi böylelikle atmış olurum sonra da oruca başlıcam zaten reglim bitince:) kizlar supersiniz bu ramazan nolur kilo almayalum ve verelim insaaalllaahhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar tartıldım 63.2 çıktım aysucum iftardan önce daha doğru olur dedin ben o zaman da tartılacam bakalım
62 olursun canım iftara kadar
evet ama daha geçen 64 idim gerçi ramazanda kilo veriyorum ama bilemiyorum şimdi ramazan sonunda 60 olurum diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?