Aysunun günlüğü

hemen kendine güzzel bir kıyafet al
ben öyle yaptım nasıl mutluyum

aldım canım almazmıyım artık yavaş yavaş alışverişe başladım çok zevkli oluyor birde üstüne yakıştımı tadından yenmiyor

Son düzenleme:
aldım canım almazmıyım artık yavaş yavaş alışverişe başladım çok zevkli oluyor birde üstüne yakıştımı tadından yenmiyor

benimde hiç aklımda yoktu geçen pazar pantolon deneyim dedim
çalışan kız şuda yakışır buda yakışır diyerek birsürü kıyafet sattı
ama mutluyum bu hafta 90 olurum inşeAllah
çünkü 91.2 kilodayım haftaya düşerüm 90 a
gelsin kıyafetler ozaman

Tabiki bebisim hatta bu gece sahurla başlayalım listeyi buldum bebisim
Sahur:
2 dilim tam buğday ekmeği
3 adet zeytin
1 yumurta yada 50 gr beyaz peynir
Salata söğüş
1 bardak süt yada bir kase yoğurt
10 dk sonra
1 porsiyon meyve

Iftar1)
1 kase corba
2 zeytin veya 1 hurma
10 dk sonra
4 y. Kaşığı sebze yemeği
4 y. Kaşığı pilav yada makarna
4 y. Kaşığı zeytinyağlı
Salata
1 ince dilim pide

Iftar: (2)
1 kase corba
2 zeytin veya 1 hurma
10 dk.sonra
4 köfte kadar et.tavuk veya balık ızgara
4 y.kasigi pilav yada makarna
1 kase yoğurt
Salata

Iftardan 1 saat sonra 1 porsiyon meyva
Sütlü tatlı da tercih edilebilir
Böyle işte bebisim liste sanada uyarsa ramazanda böyle devam ederiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok sevindim canım bak kilolar gitmeye başlamış 90ı bırak 50leri bile göreceksin canım o zaman sürekli alışverişte bulursun kendini

diyet listen süper ben varım hemen sahurdan başlayım çok güzel kilolar vereceğiz neler yiyip içtin bugün vakit bulunca yaz canım cıslardan uzak dur

bütün gün dışardaydım ayaklarımı hissetmiyorum çok yorulmuşum ama diyet adına güzel bir gündü ama akşam yemeği yemedim sahurda yicem diye atladım canımda hiç istemedi

sabah
2 k. ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
domates
biber

ara
1 erik
2 kayısı
1 küçücük şeftali

öğle
1 tabak menemen
biber

bugünlük böyle

Varım tabiki canim:) ama ben bugun regl oldum çarşamba akşam bitecek muhtemelen ama az yemeye başladım oruca senden 5 gün sonra başlıcam insaalah bu ramazan kilo alma ayı değil verme ayımiz olucak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım regl dönemi hassas biliyorsun çok dikkatli ol tatlı krizlerin tutabilir aman diyim bende 28 29 gibi olucam bakalım

çok sevindim canım bak kilolar gitmeye başlamış 90ı bırak 50leri bile göreceksin canım o zaman sürekli alışverişte bulursun kendini

ben en son çocukken 50 li kilolardaydım
beni görsen 50nin imkansız olacağını anlarsın ben kaslı ve kemikli bir hatunum
68 olsam fıstığım diye dolanırım etrafta

ben en son çocukken 50 li kilolardaydım
beni görsen 50nin imkansız olacağını anlarsın ben kaslı ve kemikli bir hatunum
68 olsam fıstığım diye dolanırım etrafta

olucaksın canım inan kendine 50li kilolarda olacaksın bende başlarda inanmıyordum 65 yeter diyordum ama zamanla kendime inandım hedefimi 57 yaptım 57ye düşünce 52 dicem bize sabır lazım yolumuz uzun diyet gözüyle bakmamamız lazım biz yeme düzenimizi değiştirdik artık hep böyle besleneceğiz sağlıklı sevdiğimiz şeyleride yiyeceğiz ama zayıf insanlar gibi azar azar ben kafamdan attım diyet meselesini sağlıklı besleniyorum sağlıklı yaşıyorum çok mutluyum böyle

meraba canm semra ben diyet konularına hangisine katıldıysam 3 5 gün sonra kimse olmuyo haliyle bende yazamıyorum o yüzden aranıza girebirmiyim sizinle verebileceğimi düşünüyorum

meraba canm semra ben diyet konularına hangisine katıldıysam 3 5 gün sonra kimse olmuyo haliyle bende yazamıyorum o yüzden aranıza girebirmiyim sizinle verebileceğimi düşünüyorum

tabiki canım hoş geldin aramıza. bizim yolumuz uzun kiloları vermeden bir yere kaybolmaya niyetimiz yok hep beraber birbirimize destek olarak vericez kilolarımızı sen kaç kilosun hedefin kaç canım

ben artık kaçar yoksa sahuru kaçırıcam

tabiki canım hoş geldin aramıza. bizim yolumuz uzun kiloları vermeden bir yere kaybolmaya niyetimiz yok hep beraber birbirimize destek olarak vericez kilolarımızı sen kaç kilosun hedefin kaç canım

ya çok fazla kilom yok ama 7 lilo falan vermek istiyorum 64 kiloyum ben canm kilo verip hamile kalmayı düşünüyorum birde oğlum var ama onun öncesinde abimin düğünü var tarih tam belli değil ama büyük ihtimalle bayramdan sonra onun için bu kiloların gitmesi lazım en az 5 kilo

semracım 7 kilo ne ki verirsin canım hem çok güzel bir amacın var hamile kalmak istiyorsun abinin düğünü var hemen bugünden ne yedin ne içtin menülerini paylaş spor yapabiliyorsan sporunu yap taş çatlasın 1.5 ayda verirsiin ben 45 günde 10 kilo verdim azim ettik mi kiloların kurtuluşu yok

sahur
tam buğdaydan 1 lavaş
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
2 küçük sucuk
şekersiz çay
bol su

şükür ramazanı gördük içim daha bir kıpır kıpır insana huzur veriyor

sahur
tam buğdaydan 1 lavaş
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
2 küçük sucuk
şekersiz çay
bol su

şükür ramazanı gördük içim daha bir kıpır kıpır insana huzur veriyor

günaydın canım maşallah ne güzel kilo vermişsin umarım bende verebilirim sahurda 3 lokma ekmek labne peynir ile 1 bardak şekersiz çay 1 salkım üzüm bol su içtim ben ramazanda 3 kilo kadar veriyorum çoğu zamanda sahur yapmıyorum sen oruçluykende spor yapıyomusun

sanada maşallah canım azıcık yemeyle doymuşsun ben dün akşam yemek yemeyince sahurda tam doydum diyemem daha fazla yememek için kendimi tuttum iradeli olmak lazım yoksa kilolar nasıl gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…