Aysunun günlüğü

bu arada ben hala regl olmadım şişkinlikten ölüyorum

beslenme düzenin çok iyi canım böyle devam edersen gerçektende 60 görürsün

umarım ya bi 57 labilsem keşke ama o kiloyu korumakta var verdikten sonra hamilelik için çabalayacam ilk hamileliğimde 64 le hamile kaldım 74 le doğum yaptım 2 yıl hep 67 68 le dolaştım daha zayıf hamile kalsaydım öyle olmayacaktı

dediğin gibi önemli olan kiloyu koruyabilmek bende çok verdim zamanında koruyamayıp geri aldım. sen yine iyi kiloda hamile kalmışsın canım ben 75le kalıp 91le doğuma gittim senerlerce 83 kiloyla dolaştım ne kadar iğrenç bir durum anlatamam tabiki en zayıf halinle hamile kalmanı tavsiye ederim kilolu hamile olmak çok kötü

evet o yüzden çabalıyorum bende klolu olmak çok kötü ama benm pek yemem yok ekmek çok nadir tüketirim bazen günlerce hiç ekmek yemem o yüzden fazla kilo almam alırsamda mutlaka diyetisyene giderim yapamam öyle kilolu sende diyetisyene gitmeyi deneyebilirsin

Evet kizlar sabah 1 dilim ekmekle bi yumurta ve biraz peynir yedim detoks kahvaltisi:) şimdi 2 saatte bir ayran karışımından icicem saat akşam 8e kadar:) Aysu canım inşallah dediğin gibidir 1 kilo fazla cikiyorumdur:) neyse iki günlük detoksum bitsin çarşamba sabahi tekrar tartilcam bakalım bu detoksla kaç kilo gidicek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayran detoksu güzel kilo verdiriyor canım merak etme hem regl bitmiş olacak çarşamba günü tartı yüzünü güldürecek

gittim canım diyetiyene 10 kilo verdim ama geri aldım herşey beyinde bitiyor ben karar verdim ocağa kadar 55 olcam

dayanamayıp tartıldım 72.7 gördüm 3.5 senedir görmediğim rakamları yanyana gördüm çok mutluyum

1. hedef 79 tamamlandı

2. hedef 75 tamamlandı

3. hedef 72 tamamlandı

şimdiki hedeflerim

1. hedef 69
2. hedef 65
3. hedef 59
4. hedef 55

yazımı kısa ve kolay
verilmesi uzun ve meşakkatli

fırında 3 tane patatesli köfte
bol salata
50 gr lıght yoğurt
bol su
1 maden suyu

mustike ayran detoksun nasıl geçti canım kaçamak oldumu

yemek 1 kepçe çorba fırına etli patetes vardı az yedim 3 kaşık pilav salata yadim 1 dlim yaş pasta doğum günü vardı yanında 1 bardak kola içtim sahur yapmayı düşünmüyorum

2 dilim kepek ekmek
biraz çecil peynir
yarım yumurta
şekersiz çay
bol su

mustike ayran detoksun nasıl geçti canım kaçamak oldumu

Ayran detoksum dün sabah detoksa uygun kahvaltımi yaptım sonra saat 13.15de 15.15de 17.10da. 19.30da 21.00de birer kase ayran ictim eşimle iftar yaparken oda içti çok hoşuna gitti ayran aşı çorbası gibi:) bende 1 dilim tas kebabı yedim ama sadece okadar :) bakalım bugün nasıl gecicek dün aksama doğru Başım çok ağrıdı şimdi kahvaltımi yapıcam siz supersiniz kizlar ya inşallah bende oruca başladığımda sizin gibi iradeli olurum iftarlarda:))

canım süper gitmşsin o kadarcık tas kebabıda oluversin canım sende süpersin iftardad çozutmazsın hiç merak etme. bende bugün regl oldum bu yüzden kaçamak günüm oldu ama bugün kendimi temizliğe verdim boş durmuyorum

Bende valla temizliğimi yaptım utulerimi yaptım yarın reglim bitiyo çünküm oruçluyken temizlik falan hiç cekilmez:) şimdide kendimi kuaföre attım kas bıyık falan yarın is başı yapıcam malum:)

iftar fırınpa patlıcan kebabi 1 tabak
34 kaşık bulgur pilavı
cacık salata 2 hurma ekmek yok
sonra çayla beraber kücüçük 3 dilim baklava biriz çerez
meyve yer yatarım sahur yapmam
sahur yapınca gündüz acıkıyorum midem kazınıyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…