beslenme düzenin çok iyi canım böyle devam edersen gerçektende 60 görürsün
umarım ya bi 57 labilsem keşke ama o kiloyu korumakta var verdikten sonra hamilelik için çabalayacam ilk hamileliğimde 64 le hamile kaldım 74 le doğum yaptım 2 yıl hep 67 68 le dolaştım daha zayıf hamile kalsaydım öyle olmayacaktı
dediğin gibi önemli olan kiloyu koruyabilmek bende çok verdim zamanında koruyamayıp geri aldım. sen yine iyi kiloda hamile kalmışsın canım ben 75le kalıp 91le doğuma gittim senerlerce 83 kiloyla dolaştım ne kadar iğrenç bir durum anlatamam tabiki en zayıf halinle hamile kalmanı tavsiye ederim kilolu hamile olmak çok kötü
Evet kizlar sabah 1 dilim ekmekle bi yumurta ve biraz peynir yedim detoks kahvaltisi:) şimdi 2 saatte bir ayran karışımından icicem saat akşam 8e kadar:) Aysu canım inşallah dediğin gibidir 1 kilo fazla cikiyorumdur:) neyse iki günlük detoksum bitsin çarşamba sabahi tekrar tartilcam bakalım bu detoksla kaç kilo gidicek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet o yüzden çabalıyorum bende klolu olmak çok kötü ama benm pek yemem yok ekmek çok nadir tüketirim bazen günlerce hiç ekmek yemem o yüzden fazla kilo almam alırsamda mutlaka diyetisyene giderim yapamam öyle kilolu sende diyetisyene gitmeyi deneyebilirsin
şimdiki hedeflerim
1. hedef 69
2. hedef 65
3. hedef 59
4. hedef 55
yazımı kısa ve kolay
verilmesi uzun ve meşakkatli
tebrik ederim canm bende tartıldım şimdi gene 62.6
mustike ayran detoksun nasıl geçti canım kaçamak oldumu
Ayran detoksum dün sabah detoksa uygun kahvaltımi yaptım sonra saat 13.15de 15.15de 17.10da. 19.30da 21.00de birer kase ayran ictim eşimle iftar yaparken oda içti çok hoşuna gitti ayran aşı çorbası gibi:) bende 1 dilim tas kebabı yedim ama sadece okadar :) bakalım bugün nasıl gecicek dün aksama doğru Başım çok ağrıdışimdi kahvaltımi yapıcam siz supersiniz kizlar ya inşallah bende oruca başladığımda sizin gibi iradeli olurum iftarlarda:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım süper gitmşsin o kadarcık tas kebabıda oluversin canım sende süpersin iftardad çozutmazsın hiç merak etme. bende bugün regl oldum bu yüzden kaçamak günüm oldu ama bugün kendimi temizliğe verdim boş durmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?