Aysunun günlüğü

Kizlar benimde ayran detoksum bitti ve tartıldim 81.5 çıktım :) yanında oruca başlıcam yalnız çevremde herkes oruç başladığından beri 1.5 - 2 kilo falan vermişler günler çok uzun su iç ekten yemek yiyemiyoruz diolar :) inşallah benimde öyle olur şimdiki hedefim 1 ağustosa kadar 77yi görmek tatile gidicem sonra
1 eylül 72 ve
27 eylül arkadaşımın dugunu ozaman da 68
Inşallah hedeflerimize ulaşıriz kizlar şimdilik öpüyorum muckkss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrik ederim canım 81.5 görmüşsün bende regl olunca artıları gördüm ama moral bozmak yok Ramazan'da çok güzel kilolar vereceğiz hedeflediğimiz kilolara ulaşacağız canım

Çok iyi gidiyorsun canım

Sabah yok
Öğle 1 salata 1 şeftali
Akşam kahvaltı yapıcam

Sabah yok
Öğle 1 salata 1 şeftali
Akşam kahvaltı yapıcam

Normalde de sabah kahvaltı yapmaz mısın yoksa bugüne has mı? Ben de sabah kahvaltılarımı hep öğlen yemeği niyetine yiyiyorum. Akşam yemeklerim eşimin işten gelişine bağlı olduğu için maalesef bazen geç saatlere kalabiliyor. Dün gece 1 külah dondurma yedim, dayanamadım
Eşim ve kızım hevesle yiyince beni de aralarına aldılar. Neyseki ekmek ve hamur işlerini neredeyse hiç tüketmez olduğum için biraz da kendime ödül olsun dedim.

Tebrik ederim canım 81.5 görmüşsün bende regl olunca artıları gördüm ama moral bozmak yok Ramazan'da çok güzel kilolar vereceğiz hedeflediğimiz kilolara ulaşacağız canım

Inşallah canım benim regl olunca 1 kilo kafadan artiyo valla hiç takmiyoruz kafamiza:) inşallah şu ramazani 5 kilo vererek kapatirsak süper olur:)

Bu aralar böyle yapmayı planlıyorum yani dayanabilirsem bugün dayandım sade Türk kahvesi soda tok tutuyo beni bende dondurmaya bayılırım dondurmayı kaçamak olarak görmüyorum tabi abartmamak lazım en fazla iki top ne güzel hamurişinide kesmişsin bence süpersin canım tam gaz devam ediyoruz

Inşallah canım benim regl olunca 1 kilo kafadan artiyo valla hiç takmiyoruz kafamiza:) inşallah şu ramazani 5 kilo vererek kapatirsak süper olur:)

Bende dert etmiyorum canım artıları Reglden sonra gider. Ah canım inşallah veririz 5 kiloyuda Bayram ederiz

selam kızlar iftarda annemlerdeydim 1 kase çorba içtim yarım kıymalı pide 1 bardak ayran ve salata yedimsonra yarım çikolata
yarında misafir var kızlar ne yapsam bilmiyorum

selam kızlar iftarda annemlerdeydim 1 kase çorba içtim yarım kıymalı pide 1 bardak ayran ve salata yedimsonra yarım çikolata

Valla misafir varsa sıkıntı :) misafir varken diyet bende kesinlikle kalmıyo ama bence salata ve zeytinyagli çeşitlerini bol tut hiç deilse onlardan tüketirsin tatlı olarakta sutlu tatlı yapabilirsin tavuk göğsü mesela:) kolay gelsin sana canım bende bugün ilk orucumu tutuyorum
Sahur:
2 dilim pide
3 zeytin
3 ince dilim hellim peyniri
1 tatlı kaşığı bal
Şekersiz çay ve bol su

semracım iftarını yine ölçülü yapmışsın maşallah misafir konusunda mustikeye katılıyorum zeytinyağlı sebze yemeklerine ağırlık ver ana yemek olarak islim kebabı çanak köfte izmir köfte alinazikde olabilir tatlı olarak sütlü tatlı tercih et hafif olsun sana şimdiden kolay gelsin canım

sahura çok iyi başlamışsın canımm süpersin akşamda güzel listelerle bekliyorum

senin için ramazan yeni başlıyo canm ya ben aslında diyet yapmıyorum ramazanda zaten kilo veriyorum gerçek diyete ramazandan sonra başlıycam canm yemekte bakalım yapacaz bişeyler ama hep ekleme yapmak istiyorum ama bişey bulamıyorum

sağol canım benim kalabalık gelecekler zeten çok fazla yebilceğimi zannetmıyorum revani islim kebabı karışık sebze dolması çorba salata pilav komposto bide tavuk kızartsammı diyorum çorbada ne çorbası ama en iyisi tavuk yapmamak tavuk çorbası yapmak

canım dolma yapıyorsan pilav yapma bence ikiside pirinçden nede olsa çorbayıda tavuklu yapsan mis gibi olur revanide güzel menün çok güzel canım

sabah
2 k. ekmek
çecil peyniri
biber sosu
şekersiz çay

öğle
1 kepekli lavaştan sebzeli dürüm

akşam yemicem

iftar
Bir kase yoğurt çorbası
4 y.kasigi Kurufasulya
2 y.kasigi pilav
Salata
gece 12 gibi bitane Magnum yedim onu yemeseydim iyiydi ama
Sahur
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
2 dilim hellim peyniri
1 tatlı kaşığı bal
Şekersiz çay

Son düzenleme:

çok güzel gidiyorsun canım ama keşke dondurmayı daha az kalorili tercih etseysin bunun dışında süper

günaydın kızlar iftarda

islim kebabı yedim 2 tane
4 5 kaşık kadar erişte pilavıyla beraber tavuk
yarım kase yayla çorbası
biber dolmasndan 1 kaşık aldım
1 bardak kola
sonra 1 dilim tatlı yedim
sahur yapmadım

Selam kızlar, sadece az yemek metabolizmayi yavaşlatıyor zamanla ve kilo vermek duruyo. Özellikle ramazanda corbayi içip biraz zaman geçtikten sonra yemek yiyp tatli da sütlü tatlıları tercih edip onuda yine zaman geçtikten sonra yiceksiniz ki metabolizma çalışsın. Ve kesinlikle sahur yapilacak ki metabolizma yavaslamasin, onda da yoğurt yumurta süt mutlaka birini terci, edip1 porsiyon da meyve yemek gerekiyor ve diger yediklerinizde çok yağlı olmayan hafif şeyler olmali... Sadece bilgilerimi kisaca paylaşmak istedim yanlış anlamamisinizdir umarım. Kolay gelsin kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…