Kizlar benimde ayran detoksum bitti ve tartıldim 81.5 çıktım :) yanında oruca başlıcam yalnız çevremde herkes oruç başladığından beri 1.5 - 2 kilo falan vermişler günler çok uzun su iç ekten yemek yiyemiyoruz diolar :) inşallah benimde öyle olur şimdiki hedefim 1 ağustosa kadar 77yi görmek tatile gidicem sonra
1 eylül 72 ve
27 eylül arkadaşımın dugunu ozaman da 68
Inşallah hedeflerimize ulaşıriz kizlar şimdilik öpüyorum muckkss
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iftar fırınpa patlıcan kebabi 1 tabak
34 kaşık bulgur pilavı
cacık salata 2 hurma ekmek yok
sonra çayla beraber kücüçük 3 dilim baklava biriz çerez
meyve yer yatarım sahur yapmam
sahur yapınca gündüz acıkıyorum midem kazınıyo sanki
Sabah yok
Öğle 1 salata 1 şeftali
Akşam kahvaltı yapıcam
Tebrik ederim canım 81.5 görmüşsün bende regl olunca artıları gördüm ama moral bozmak yok Ramazan'da çok güzel kilolar vereceğiz hedeflediğimiz kilolara ulaşacağız canım
Normalde de sabah kahvaltı yapmaz mısın yoksa bugüne has mı? Ben de sabah kahvaltılarımı hep öğlen yemeği niyetine yiyiyorum. Akşam yemeklerim eşimin işten gelişine bağlı olduğu için maalesef bazen geç saatlere kalabiliyor. Dün gece 1 külah dondurma yedim, dayanamadım
Eşim ve kızım hevesle yiyince beni de aralarına aldılar. Neyseki ekmek ve hamur işlerini neredeyse hiç tüketmez olduğum için biraz da kendime ödül olsun dedim.
Inşallah canım benim regl olunca 1 kilo kafadan artiyo valla hiç takmiyoruz kafamiza:) inşallah şu ramazani 5 kilo vererek kapatirsak süper olur:)
selam kızlar iftarda annemlerdeydim 1 kase çorba içtim yarım kıymalı pide 1 bardak ayran ve salata yedimsonra yarım çikolata
yarında misafir var kızlar ne yapsam bilmiyorum
selam kızlar iftarda annemlerdeydim 1 kase çorba içtim yarım kıymalı pide 1 bardak ayran ve salata yedimsonra yarım çikolata
yarında misafir var kızlar ne yapsam bilmiyorum
Valla misafir varsa sıkıntı :) misafir varken diyet bende kesinlikle kalmıyo ama bence salata ve zeytinyagli çeşitlerini bol tut hiç deilse onlardan tüketirsin tatlı olarakta sutlu tatlı yapabilirsin tavuk göğsü mesela:) kolay gelsin sana canım bende bugün ilk orucumu tutuyorum
Sahur:
2 dilim pide
3 zeytin
3 ince dilim hellim peyniri
1 tatlı kaşığı bal
Şekersiz çay ve bol su
Valla misafir varsa sıkıntı :) misafir varken diyet bende kesinlikle kalmıyo ama bence salata ve zeytinyagli çeşitlerini bol tut hiç deilse onlardan tüketirsin tatlı olarakta sutlu tatlı yapabilirsin tavuk göğsü mesela:) kolay gelsin sana canım bende bugün ilk orucumu tutuyorum
Sahur:
2 dilim pide
3 zeytin
3 ince dilim hellim peyniri
1 tatlı kaşığı bal
Şekersiz çay ve bol su
yi our_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
semracım iftarını yine ölçülü yapmışsın maşallahmisafir konusunda mustikeye katılıyorum zeytinyağlı sebze yemeklerine ağırlık ver ana yemek olarak islim kebabı çanak köfte izmir köfte alinazikde olabilir tatlı olarak sütlü tatlı tercih et hafif olsun sana şimdiden kolay gelsin canım
sağol canım benim kalabalık gelecekler zeten çok fazla yebilceğimi zannetmıyorum revani islim kebabı karışık sebze dolması çorba salata pilav komposto bide tavuk kızartsammı diyorum çorbada ne çorbası ama en iyisi tavuk yapmamak tavuk çorbası yapmak
iftar
Bir kase yoğurt çorbası
4 y.kasigi Kurufasulya
2 y.kasigi pilav
Salata
gece 12 gibi bitane Magnum yedimonu yemeseydim iyiydi ama
Sahur
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
2 dilim hellim peyniri
1 tatlı kaşığı bal
Şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?