Aysunun günlüğü

zayıflamak harika bir şey hafiflediğimi hissediyorum yağlarımdan kurtuluyorum nasıl yaşamışım böyle. kendime olan özgüvenim geri geldi kendimi daha değerli hissediyorum. daha yolun başındayım daha verilecek 20 kilo var ama bana imkansız gelmiyor. bu sefer inanıyorum olacağına ilk kez kendime bu kadar güveniyorum hedefime konsantre oldum hedefimi tamamlamadan pes etmicem bu sefer 57yi tartıda göreceğim günlüğüm sen benim yoldaşımsın o gün gelecek ve ben buraya başardığımı yazacağım

harikasın enerjine bayıldım ve bana bile enerji depoladın
hadi bakalım neler olacak

harikasın enerjine bayıldım ve bana bile enerji depoladın
hadi bakalım neler olacak

sende harikasın canım. bu aralar sık giremiyorsun özletiyorsun kendini canım. bende kendimi çok mutlu hissediyorum kendime inanıyorum başarabileceğime içimdeki zayıf güzel ben çıkıyor ortaya, 25 gün önceki resimlere bakınca çirkin tombik bir ben görüyordum kendime yaptığım kötülük ne kadar büyükmüş benimle alay edenler hatta kilomdan dolayı hakaret edenler gerçekten haklıymış nedenmi haklı, ben kendime yaptığım kötülüğü onlar yüzüme vurdu gerçi zaten yaralamayı kötü olmamı istiyorlardı ama teşekkür ediyorum onlara onlar sayesinde kendime değer vermeyi öğrendim özel olduğumu öğrendim.

bugün dışarıdaydım baya bi yürüdüm ayaklarım hala zonkluyor ama seviniyorum ne kadar hareket edersem o kadar kalori yakarım bu aralar temizliğe verdim kendim sürekli hareket halindeyim. midemde iyice küçüldü azıcık yiyerek doyuyorum

SABAH
2 k. ekmek
1 dilim peynir
1 ç.k lıght vişne reçeli
5 zeytin

AKŞAM
çeyrek yufkadan yapılmış
ıspanaklı gözleme
salata
şekersiz çay

bol yürüyüş

SABAH
2 k. ekmek
1 dilim peynir
1 ç.k lıght vişne reçeli
5 zeytin

AKŞAM
çeyrek yufkadan yapılmış
ıspanaklı gözleme
salata
şekersiz çay

bol yürüyüş

ohhh biri gözlememi dedi
yürüyüş yapmayı özledim ya kaç gündür sel seli götürüyo

ohhh biri gözlememi dedi
yürüyüş yapmayı özledim ya kaç gündür sel seli götürüyo

evet canım gözlemeye bayılıyorum ama çok masum yağsız incecik yufka içine ıspanak yemede yanında yat yürüyüş gibisi yok canım koşu bandınıda ihmal ettim başlamam lazım

evet canım gözlemeye bayılıyorum ama çok masum yağsız incecik yufka içine ıspanak yemede yanında yat yürüyüş gibisi yok canım koşu bandınıda ihmal ettim başlamam lazım

bende seviyorum gözlemeyi ama yemiyorum çünkü ben bir taneyle doymam
iyisimi hiç yememek

bende seviyorum gözlemeyi ama yemiyorum çünkü ben bir taneyle doymam
iyisimi hiç yememek

mide küçülünce o kadarda çok yemiyorsun canım ben tabağımdakileri çocuğum ve eşimle paylaşıyorum artık mide alıştı ilk zamanlar tabağımı bitiriyordum yani

bugün güne eksilerle başladım çok mutluyum yeni kilom 76.4 sabahtan beri dışardaydım ayaklarım koptu çok yorulmuşum ama dışarda hiç bir şey yemedim benimkiler gözümün önünde lahmacun yedi ağzımı bile sürmedim yasak 2 hafta sıkıcam kendimi

bugün diyet adına güzel bir gün geçirdim mutluyum. dün kaçamak yaptım gerçi haftada bir yapıyorum ocağa kadar devam edeceksem olacak o kadar kaçamaklar ama çok kaçırmıyorum bir öğün istediğimi yiyorum yolum çooook uzun bende çok hırslıyım umarım hep böyle devam ederim

sabah
2 dilim k.ekmek
1 dilim peynir
1 çay kaşığı çemen yağsız
1 yumurta
ARA
2 yulaflı bisküvi
ÖĞLE
1 tabak taze fasulye
salata
AKŞAM
kıymalı yumurta
2 dilim k.ekmek
1 kase yoğurt

76 da takıldım ama sen inatsan ben daha inadım sendende kurtulacağım pis 76

bugün 1. ayı bitiriyorum inşallah kalan 6 ayıda göz açıp kapayıncaya kadar biter gider bende şu pis kilolardan kurtulurum ALLAHım yardım et artık kendimi 57 kiloda görmek istiyorum

günlüğüm seni ihmal ediyorum içimden yazmak gelmiyor 76da takıldım yarın 75i görmek istiyorum

sabah
2 kepek ekmek
lıght krem peynir
5 zeytin
1 ç.k çemen yağsız

öğle
4 fındık
yarım ceviz
1 avuç sarı leblebi

akşam
1 kepekli tost
şekersiz çay

ara
4 fındık
yarım ceviz
2 kuru üzüm

bol yürüyüş

bu sefer olacak yenilmicem kurtulucam. teker teker gidecek kilocuklarım bir daha görüşmemek üzere elveda

76 senden nefret ediyorum 1 haftadır yakamı bırakmadın bi git ya

evet 76lardan kurtuldum çok mutluyum tartı bugün 75.6yı gösteriyor

Sabah
2 k. Ekmek
lıght krem peynir
5 zeytin
1 ç.k çemen

öğle
2 haşlnmış patates
125 gr lıght yoğurt

ara
4 fındık
çeyrek ceviz
4 üzüm

akşam
1 tabak taze fasulye
salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…