Aysunun günlüğü

umarım öyledir en kısa zamanda gelir diyet nasıl gidiyo bu arada
bir süredir tatildeyim.yazlık ev arası gidip geliyoruz : ) yolculuklarda biraz fazla yiyorum.. mevsimlerden roma listelerinden yapıyordum ama tatilde listelere uymak zor olunca şimdiye kadar ögrendiklerimle sadece koruma yapıyorum şu an.. eylül ortası tekrar başlıyacagım.. devam ediyorum yani

kızlar merhaba nasılsınız?? sizi özledim .. umarım herkes iyidir ..aysu güzel anne nerelerdesin ?? kyapıcam kızlar bana dua edin neolur bu gün yada yarın hastalanmiyim :) bebiş için uğraşıyoruz 2 gün içinde ak mı kara mı belli olucak şu stresim gitsin gelicem

merhaba canım : ) senin için en içten ve güzel dileklerimle dua ediyorum.. umarım şu iki günde güzel haberlerle,bebek müjdesiyle gelirsin amin

merhaba canım : ) senin için en içten ve güzel dileklerimle dua ediyorum.. umarım şu iki günde güzel haberlerle,bebek müjdesiyle gelirsin amin
allah razı olsun canım benim .. inşallah ...gerçi 1 aydır deniyoruz olmazsa çalışmalara devam

Kızlar patladım bu ay Pazartesi kan testine gidicektim 2 gün gecikmiştim hamişmiyim acaba diye umutlandım ama fossss neyse artık Eylül de uğraşmaya devam Aysucum sensiz burda yazılmıyor anlamsız oluyor Oysaki hepimizi sen toplanmıştın gel artık

kızlar diyet biter benm için artık hamileymişim şoktayım şimdi hiç planlamıyoduk hayırlısı olsun
Canımmmmmm çok sevindim Allah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin ... banada dua et bende 1 aydır ugraşıyorum ..hamiş duası kabul olur

uzun bir aradan sonra günlüğüme geri geldim hamilelik iyi gidiyor ama kilo açısından aynı şeyi söylemeyeceğim hamileliğimi kontrollü gitmek için hergün düzenli beslenip günlüğümde paylaşacağım ve fazla kilo almadan 3,5 ayı bitirmeyi planlıyorum

ben gideli arkadaşlarımda hamiş kalmış ne güzel çok sevindim simsims ve berceste arkadaşlarımındA güzel habelerini bekliyorum

ben gideli arkadaşlarımda hamiş kalmış ne güzel çok sevindim simsims ve berceste arkadaşlarımındA güzel habelerini bekliyorum
Canımmmm nerelerdesin yaaaa? Çok özledim iyi misin? Bebiş nasıl? Niye bizi merakta bıraktın???

Hoşgeldin cnm nasılsın bebis nasıl

bebiş nasıl inşallah herşey istediğin gibi olur kutsal anne adayı:)

Canımmmm nerelerdesin yaaaa? Çok özledim iyi misin? Bebiş nasıl? Niye bizi merakta bıraktın???

bende çok özledim sizleri canım hamileliğim çok zor geçti sürekli yattım bir aydır kendimi iyi hissediyorum aynalara küstüm sağlıklı beslenme kararı alıp koşa koşa günlüğüme aranıza geri geldim çok özlemişim gerçekten burayı seni ve arkadaşları artık hep burdayım

bebiş nasıl inşallah herşey istediğin gibi olur kutsal anne adayı:)
canım hoş geldin günlüğüme. bebiş çok hareketli sağlığı iyi çok şükür. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…