bir süredir tatildeyim.yazlık ev arası gidip geliyoruz : ) yolculuklarda biraz fazla yiyorum.. mevsimlerden roma listelerinden yapıyordum ama tatilde listelere uymak zor olunca şimdiye kadar ögrendiklerimle sadece koruma yapıyorum şu an.. eylül ortası tekrar başlıyacagım.. devam ediyorum yaniumarım öyledir en kısa zamanda gelir diyet nasıl gidiyo bu arada
merhaba canım : ) senin için en içten ve güzel dileklerimle dua ediyorum.. umarım şu iki günde güzel haberlerle,bebek müjdesiyle gelirsin aminkızlar merhaba nasılsınız?? sizi özledim .. umarım herkes iyidir ..aysu güzel anne nerelerdesin ?? kyapıcam kızlar bana dua edin neolur bu gün yada yarın hastalanmiyim :) bebiş için uğraşıyoruz 2 gün içinde ak mı kara mı belli olucak şu stresim gitsin gelicem
allah razı olsun canım benim .. inşallah ...gerçi 1 aydır deniyoruz olmazsa çalışmalara devammerhaba canım : ) senin için en içten ve güzel dileklerimle dua ediyorum.. umarım şu iki günde güzel haberlerle,bebek müjdesiyle gelirsin amin
tabiki de.. ben de katılıcam bu çaşılmalara yakındaallah razı olsun canım benim .. inşallah ...gerçi 1 aydır deniyoruz olmazsa çalışmalara devam
Canımmmmmm çok sevindim Allah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin ... banada dua et bende 1 aydır ugraşıyorum ..hamiş duası kabul olurkızlar diyet biter benm için artık hamileymişim şoktayım şimdi hiç planlamıyoduk hayırlısı olsun
tebrik ederim canım : ) bu günlüge gelen hamile kalıyor maşallah, bereketli günlük : ) darısı benim vekızlar diyet biter benm için artık hamileymişim şoktayım şimdi hiç planlamıyoduk hayırlısı olsun
İnşallah fıstığım burası uğurlu geldi hepimizetebrik ederim canım : ) bu günlüge gelen hamile kalıyor maşallah, bereketli günlük : ) darısı benim veKedili0983 nın başına
çok sağol canm benm dualarım seninle en kısa sürede iyi haberlerini alırız inşallahCanımmmmmm çok sevindim Allah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin ... banada dua et bende 1 aydır ugraşıyorum ..hamiş duası kabul olur
inşallah canm en kısa sürede hayırlı haberlerni alırıztebrik ederim canım : ) bu günlüge gelen hamile kalıyor maşallah, bereketli günlük : ) darısı benim veKedili0983 nın başına
Canımmmm nerelerdesin yaaaa? Çok özledim iyi misin? Bebiş nasıl? Niye bizi merakta bıraktın???ben gideli arkadaşlarımda hamiş kalmış ne güzel çok sevindim simsims ve berceste arkadaşlarımındA güzel habelerini bekliyorum
uzun bir aradan sonra günlüğüme geri geldim hamilelik iyi gidiyor ama kilo açısından aynı şeyi söylemeyeceğim hamileliğimi kontrollü gitmek için hergün düzenli beslenip günlüğümde paylaşacağım ve fazla kilo almadan 3,5 ayı bitirmeyi planlıyorum
Canımmmm nerelerdesin yaaaa? Çok özledim iyi misin? Bebiş nasıl? Niye bizi merakta bıraktın???
kilolar dışında çok iyiyim canım sen nasılsın neler yaptın kilolar ne durumdaHoşgeldin cnm nasılsın bebis nasıl
canım hoş geldin günlüğüme. bebiş çok hareketli sağlığı iyi çok şükür. güzel dileklerin için çok teşekkür ederimbebiş nasıl inşallah herşey istediğin gibi olur kutsal anne adayı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?