teşekkür ederim canım. neler yiyorsun günlerde her gün yediklerini yaz günlüğüne destek olurum canım
Tmm canim listeyi bulunca paylasicam:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yerken sorun yokda yazarken kendimden utanıyorum
ok yazarım artık nasılsa günler bitti :86:
canım sakın utanma hergün yazınca menünü yanlışlarını görüp düzeltirsin yolumuz uzun arada kaçamaklarımız oluyor sende akşamları yemeyerek dengelemişsin birde spor olursa hiç problem olmaz takipteyim canım her gün yaz günlüğünü ihmal edersen diyeti boşverirsin burası tam moral deposu
çok haklısın yazacam artıkkk dayanışması
Canım benim ilgin süper ama ben bu 3 günlüğüne Annemin yanına Çatalcaya gidiorum o yüzden çok giremiyorum bebisim ama listeyi söz sabah yazıcam yada musait zamanım olursa bu gece yazarım sen süper ilerliosun canım helal valla ben dediğim gibi bu aralar düzenim bozuldu biraz
Maşallah sana tatlım takip ediyorum seni böyle devam et. Bende 20 kilo verdim halada devam ediyorum 56 yada 58 kadar devam şuanda 67.9 kiloyum işte.
aynanın önünden geçerken şöyle bir kendime baktım bu ben miyim inanmıyorumkocaman basen küçülmüş, koca göğüsler ufalmış,
göbeğim iyice inmiş aaaaa şok geçirdim peki ben neden bunca zaman aptallık ettim göbeğim benden önde giderken göğsüm inek memesine dönerken, basenlerim koca leğen olurken neden dur demedin neden bu kötülüğü kendime yaptım kendimden nefret ettim yedimde yedim yerken mutluydum çatlarcasına yerdim hatta çatlayana kadar bir sürü iğrenç abur cuburlar kendimi zehirledim her akşam eşime cipsler kolalar kekler zararlı olan herşeyi aldırıyordum almayınca küsüyordum ne kadar iğrenç bir insanmışım ben ya ben kilo alırken eşim sesini çıkarmazdı sesini çıkarmıyordu ama bana sevgisi bakış açsı deişiyordu sonra mutsuz evlilik aynalardan kaçıyordum ama kiloda aldığımı çok iyi biliyordum hep yarın diyete başlıyordum yarın olunca yine yarın başlıcam söz yarınlar yarınları kovalıyor aylar oluyor ben şiştikçe şişiyorum bir anda karar verdim birden o gücü kendimde buldum çok şükür rabbime şimdi çok mutluyum kilo insanın kendisine olaan özgüvenini yok ediyor bir daha kilolu olmak istemiyorum kendimi beden olarak büyültüp kişiliğimi küçültmek istemiyorum
hoş geldin günlüğüme canım çok mutlu oldum güzel sözlerinle çok teşekkür ederimsen nasıl verdin 20 kiloyu maşallah biraz anlatırmısın canım benimde hedefim 57 inşallah hedefimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız
aynanın önünden geçerken şöyle bir kendime baktım bu ben miyim inanmıyorumkocaman basen küçülmüş, koca göğüsler ufalmış,
göbeğim iyice inmiş aaaaa şok geçirdim peki ben neden bunca zaman aptallık ettim göbeğim benden önde giderken göğsüm inek memesine dönerken, basenlerim koca leğen olurken neden dur demedin neden bu kötülüğü kendime yaptım kendimden nefret ettim yedimde yedim yerken mutluydum çatlarcasına yerdim hatta çatlayana kadar bir sürü iğrenç abur cuburlar kendimi zehirledim her akşam eşime cipsler kolalar kekler zararlı olan herşeyi aldırıyordum almayınca küsüyordum ne kadar iğrenç bir insanmışım ben ya ben kilo alırken eşim sesini çıkarmazdı sesini çıkarmıyordu ama bana sevgisi bakış açsı deişiyordu sonra mutsuz evlilik aynalardan kaçıyordum ama kiloda aldığımı çok iyi biliyordum hep yarın diyete başlıyordum yarın olunca yine yarın başlıcam söz yarınlar yarınları kovalıyor aylar oluyor ben şiştikçe şişiyorum bir anda karar verdim birden o gücü kendimde buldum çok şükür rabbime şimdi çok mutluyum kilo insanın kendisine olaan özgüvenini yok ediyor bir daha kilolu olmak istemiyorum kendimi beden olarak büyültüp kişiliğimi küçültmek istemiyorum
Canım benim kendini motive etme konusunda supersin gercekten:) bende şimdi annemin yanındayım çiftlikte burası temiz hava hertaraf yeşillik kendimi burda dinlenmiş hissediyorum ramazan listesi aklımda bebisim ama dün bulamadım nereye kaldırdıysamama bulup yayınlicam sendeki iradenin açığı bende olsa daha ne isterdimki neyse ramazandan ümitliyim sonrasında da senin dediğin gibi kendime daha fazla kötülük yapmıcam bedenimizi kucultucez kisiligimizi değil
Hosbulduk tatlım, kalori sayarak verdim kiloları mı. İlk zamanlar zaten aktif emziriyordum, son zamanlarda annnemin yaninda olduğum için malum birazda vücut durdu az kilo vermeye başladım. Ama inş gidecek bu kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?