Aysunun günlüğü

teşekkür ederim canım. neler yiyorsun günlerde her gün yediklerini yaz günlüğüne destek olurum canım

yerken sorun yokda yazarken kendimden utanıyorum
ok yazarım artık nasılsa günler bitti :86:

yerken sorun yokda yazarken kendimden utanıyorum
ok yazarım artık nasılsa günler bitti :86:

canım sakın utanma hergün yazınca menünü yanlışlarını görüp düzeltirsin yolumuz uzun arada kaçamaklarımız oluyor sende akşamları yemeyerek dengelemişsin birde spor olursa hiç problem olmaz takipteyim canım her gün yaz günlüğünü ihmal edersen diyeti boşverirsin burası tam moral deposu

çok haklısın yazacam artık kk dayanışması

çok haklısın yazacam artık kk dayanışması

çok sevindim canım işte her zaman böyle motive ol motivasyonun düşerse biz burdayız yalnız değilsin yalnız değiliz böyle bir ortamda veremicezde nerede vericez kilolarımızı demi ama

güzel bir güne daha uyandım bugün kendimi çok özel hissediyorum

sabah
2 k. ekmek
az peynir
1 yumurta
5 zeytin
şekersiz çay

öğle
1 kepekli galeta
125 gr lıght yoğurt

ara
3 erik

akşam
3 erik
soda

ve bol hareketli bir gün

mustike diyet listesini buldunmu canım günün nasıl geçti umarım az kalorili bir gün olmuştur

Canım benim ilgin süper ama ben bu 3 günlüğüne Annemin yanına Çatalcaya gidiorum o yüzden çok giremiyorum bebisim ama listeyi söz sabah yazıcam yada musait zamanım olursa bu gece yazarım sen süper ilerliosun canım helal valla ben dediğim gibi bu aralar düzenim bozuldu biraz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anneciğinin yanına gidiyorsun ne güzel anne yemekleride çok güzel olur dikkat et sakın cozutma pes etmiyoruz başaramıyorum yapamıyorumlar yok yapıcaz ben burda sana destek olmak için varım vakit bulursan yazarsın canım. iyi tatiller

Maşallah sana tatlım takip ediyorum seni böyle devam et. Bende 20 kilo verdim halada devam ediyorum 56 yada 58 kadar devam şuanda 67.9 kiloyum işte.

hoş geldin günlüğüme canım çok mutlu oldum güzel sözlerinle çok teşekkür ederim sen nasıl verdin 20 kiloyu maşallah biraz anlatırmısın canım benimde hedefim 57 inşallah hedefimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız

bugün günüm temizlikle geçti çok yorulmuşum hiç bir yerim tutmuyo yemekte hazırlamadım kahvaltı yapıyım bari bugün dayanamayıp tartıldım ve 73,5 kiloyum tam tamına 10 kilo vermişim hayal bile edemezken gerçek oldu 44 gün önce tombik tombik dolanıyordum ama daha çok yolum var çok şükür ki sabrımda var allahın izniyle bu sefer başaracağım

sabah
2 k. ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
şekersiz çay

öğle
6 erik
yarım şeftali

akşam
2 k. ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
1 y.k biber sos
şekersiz çay
domates
biber

1 form çayı

aynanın önünden geçerken şöyle bir kendime baktım bu ben miyim inanmıyorum kocaman basen küçülmüş, koca göğüsler ufalmış,
göbeğim iyice inmiş aaaaa şok geçirdim peki ben neden bunca zaman aptallık ettim göbeğim benden önde giderken göğsüm inek memesine dönerken, basenlerim koca leğen olurken neden dur demedin neden bu kötülüğü kendime yaptım kendimden nefret ettim yedimde yedim yerken mutluydum çatlarcasına yerdim hatta çatlayana kadar bir sürü iğrenç abur cuburlar kendimi zehirledim her akşam eşime cipsler kolalar kekler zararlı olan herşeyi aldırıyordum almayınca küsüyordum ne kadar iğrenç bir insanmışım ben ya ben kilo alırken eşim sesini çıkarmazdı sesini çıkarmıyordu ama bana sevgisi bakış açsı deişiyordu sonra mutsuz evlilik aynalardan kaçıyordum ama kiloda aldığımı çok iyi biliyordum hep yarın diyete başlıyordum yarın olunca yine yarın başlıcam söz yarınlar yarınları kovalıyor aylar oluyor ben şiştikçe şişiyorum bir anda karar verdim birden o gücü kendimde buldum çok şükür rabbime şimdi çok mutluyum kilo insanın kendisine olaan özgüvenini yok ediyor bir daha kilolu olmak istemiyorum kendimi beden olarak büyültüp kişiliğimi küçültmek istemiyorum

Canım benim kendini motive etme konusunda supersin gercekten:) bende şimdi annemin yanındayım çiftlikte burası temiz hava hertaraf yeşillik kendimi burda dinlenmiş hissediyorum ramazan listesi aklımda bebisim ama dün bulamadım nereye kaldırdıysam ama bulup yayınlicam sendeki iradenin açığı bende olsa daha ne isterdimki neyse ramazandan ümitliyim sonrasında da senin dediğin gibi kendime daha fazla kötülük yapmıcam bedenimizi kucultucez kisiligimizi değil

Hosbulduk tatlım, kalori sayarak verdim kiloları mı. İlk zamanlar zaten aktif emziriyordum, son zamanlarda annnemin yaninda olduğum için malum birazda vücut durdu az kilo vermeye başladım. Ama inş gidecek bu kilolar.

hemen kendine güzzel bir kıyafet al
ben öyle yaptım nasıl mutluyum

sürekli kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum bazen beceremiyorum ama kk sayesinde hemen toparlanıyorum bende dediğin o yerden istiyorum o kadar ihtiyacım varki doğayla iç içe ortama, sen benim yerime derin bir nefes al güzellğin tadını çıkar. tatilinden sonra start veriyorsun bekliyorum seninle çok güzel kilolar vereceğiz

harikasın canım ya hemde emzirerek vermişsin ben emzirerek 83den 91e çıkmıştım maşallah sana. kilomu dayanır sana kalanlarda teker teker gider biraz inat edebilirler ama hiç problem değil sen bu işi öğrenmişsin inşallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…