Günaydın bebis:) dün akşam giremedim arkadaslarla besiktasdaydik gece 4 te evdeydim ama yiyecek olarak dozutmadim:) saat 7 gibi 1 porsiyon tavuk şiş salata ve ayran ictim tavuk şişin pilavini yemedim sadece yarım lavas yedim sonra gece boyuncada 1 latte ve 1 mocha ictim:) yalnız daha kahvaltımi yapamadım akşam menümu girerimopucukleerr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sabah
çeyrek simit
1 dilim beyaz peynir
öğle
ıspanaklı yumurta
ara
meyve
akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
ara
1 ceviz
4 fıstık
1 saat spor
Sabah
3 dilim kızarmış ekmek
Sahanda yumurta
Peynir
Bol yeşillik
Aksam
Porsiyon döner
Salata
Ara
1 kase sutlu tatlı
iki gündür yatmali misafirim var oyüzden düzenim iyice bozuldu yarın tartıda iyi bi sonuç beklemiyorumama yarın iki günlük ayran detoksu yapıcam sanada paylaşırım bebisim bwlki yapmak istersin mucksss şimdilik
Kaç kiloydun canım bende bugün itibariyle 82.2 kiloyum yarım kilo vermişimkaç gündür misafirden doğru dürüst bişey yapamadım ayran detoksunada yarın baslicam çünkü akşamdan mercimegi nohut falan ıslatmam gerekiyordu dün unutmuşum
diyete başlarken 83,5tum bugün 42.günüm. bence yarım kiloda çok güzel bende bazen 1 haftada yarım kilo verdim üzülme yavaş olsun azar azar gitsin ama sonuç olarak kalıcı olarak gitsin canım. hedefin kaç ne kadar sure koydun kendine
27 eylülde çok samimi bi arkadaşımın dugunu var ozamana kadar 68 kilo olmak istiyorum ama tabi onun öncesinde 2 ağustosda tatile cikicaz ozamana kadar 75i görsem süper olursen ramazanda oruç tutuyomusun birbirimize destek olursak basarabilirim bencr herkes günlük açıyo 5 gün sonra girmiyorlar hiç sen nekadar devam ediceksin hedefin kaç kilo
ramazanda oruç tutucam geçen sene ramazan ayında 77den 73e kadar düştüm inşallah bu sefer beraber başarırız bende kendime hedef koydum ocak ayına kadar 57 olucam ben hedefime ulaşmadan pes etmeyi düşünmüyorum canım kilo konusunda çok sıkıntılar yaşadım küçük düşürüldüm alay edildim kendime olan güvenim bitti kendimi içime kapattım akraba arkadaş içine çıkmadım çünkü hep hor görüp alay ediyorlardı canım çok yandı artık kendime bu kötülüğü yapmıcam dokuz kilo gitti özgüvenim yavaş yavaş geliyor en büyük kötülüğü ben kendime yaptım kendime diyet arkadaşıda buldum artık daha azimliyim canım beraber başarıcağız sonuna kadar inanıyorum:13:
:)) süper çok mutlu oldum canım tamam beraberiz bu yolda:) bende ramazanda oruç tutuyorum da o yüzden sordum sen ramazanda beni yönlendirirsen çok sevinirim nede olsa geçen sene ramazanda vermişsin kilo:) kilo konusunda herkes sıkıntı yaşıyor bence en önemlisi istediğimiz şeyleri giyemiyoruz hep sıkıntı otururken kalkarken hep valla inşallah kurtulucaz bu kilolardan:)
Benim önceden gittiğim diyetisyenimin ramazan listesi var onu yazarım istersen ama işin özü az yemekte özellikle ramazanda çok geç iftar oluyobirbirimizi yonlendirerekte menülerimizi olustururuz
öğle
1 tabak patates yemeği
az haşlanmış tavuk
akşam
1 magnum olmamalıydı ama akşam yemek yok
lahmacun yaptım ama sadece kokluyorum cısssssss
spor yok
listeyi paylaşırsan çok sevinirim canım en azından kafamızda birşeyler oluşur yanlış yapmamış oluruz birlikten kuvvet doğar el ele verirsek ramazan ayında güzel kilolar veririz inşallah
harika gidiyorsun canım
ben öğlen günlerdeyim ama akşam yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?