Aysunun günlüğü

harikasın bebeğim akşam menün çok güzel dışarıda yiyipte çozutmadıysan sen bu işi başarmışsın demektir:13: tam gaz devam bugünkü menünü bekliyorum inanıyorum yine harika gitmişsindir. benim içinde süper bir gündü

sabah
çeyrek simit
1 dilim beyaz peynir

öğle
ıspanaklı yumurta

ara
meyve

akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt

ara
1 ceviz
4 fıstık

1 saat spor

Sabah
3 dilim kızarmış ekmek
Sahanda yumurta
Peynir
Bol yeşillik

Aksam
Porsiyon döner
Salata

Ara
1 kase sutlu tatlı

iki gündür yatmali misafirim var oyüzden düzenim iyice bozuldu yarın tartıda iyi bi sonuç beklemiyorum ama yarın iki günlük ayran detoksu yapıcam sanada paylaşırım bebisim bwlki yapmak istersin mucksss şimdilik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence çok iyi gidiyorsun kesinlikle tartıda eksileri görürsün moral bozmak yok biz bu işi başaracağız ayran detoksunu bende yapmıştım güzel kilo verdiyo ben artık detoks falan yapamıyorum sıkılıyorum ama sana tavsiye ederim canım

Kaç kiloydun canım bende bugün itibariyle 82.2 kiloyum yarım kilo vermişim kaç gündür misafirden doğru dürüst bişey yapamadım ayran detoksunada yarın baslicam çünkü akşamdan mercimegi nohut falan ıslatmam gerekiyordu dün unutmuşum

diyete başlarken 83,5tum bugün 42.günüm. bence yarım kiloda çok güzel bende bazen 1 haftada yarım kilo verdim üzülme yavaş olsun azar azar gitsin ama sonuç olarak kalıcı olarak gitsin canım. hedefin kaç ne kadar sure koydun kendine

sabah
kepekli tost
5 zeytin
şekersiz çayımı içtim işlerimi hallettim

27 eylülde çok samimi bi arkadaşımın dugunu var ozamana kadar 68 kilo olmak istiyorum ama tabi onun öncesinde 2 ağustosda tatile cikicaz ozamana kadar 75i görsem süper olur sen ramazanda oruç tutuyomusun birbirimize destek olursak basarabilirim bencr herkes günlük açıyo 5 gün sonra girmiyorlar hiç sen nekadar devam ediceksin hedefin kaç kilo

ramazanda oruç tutucam geçen sene ramazan ayında 77den 73e kadar düştüm inşallah bu sefer beraber başarırız bende kendime hedef koydum ocak ayına kadar 57 olucam ben hedefime ulaşmadan pes etmeyi düşünmüyorum canım kilo konusunda çok sıkıntılar yaşadım küçük düşürüldüm alay edildim kendime olan güvenim bitti kendimi içime kapattım akraba arkadaş içine çıkmadım çünkü hep hor görüp alay ediyorlardı canım çok yandı artık kendime bu kötülüğü yapmıcam dokuz kilo gitti özgüvenim yavaş yavaş geliyor en büyük kötülüğü ben kendime yaptım kendime diyet arkadaşıda buldum artık daha azimliyim canım beraber başarıcağız sonuna kadar inanıyorum:13:

:)) süper çok mutlu oldum canım tamam beraberiz bu yolda:) bende ramazanda oruç tutuyorum da o yüzden sordum sen ramazanda beni yönlendirirsen çok sevinirim nede olsa geçen sene ramazanda vermişsin kilo:) kilo konusunda herkes sıkıntı yaşıyor bence en önemlisi istediğimiz şeyleri giyemiyoruz hep sıkıntı otururken kalkarken hep valla inşallah kurtulucaz bu kilolardan:)

bende çok sevindim canım artık yalnız değilim ramazanda birbirimizi yönlendirelim ben geçen sene nasıl verdim hiç hatırlamıyorum ki aslında diyetisyene gitmek istiyorum ramazanda nasıl beslenmeliyim diye üşenmezsem giderim.

Benim önceden gittiğim diyetisyenimin ramazan listesi var onu yazarım istersen ama işin özü az yemekte özellikle ramazanda çok geç iftar oluyo birbirimizi yonlendirerekte menülerimizi olustururuz

listeyi paylaşırsan çok sevinirim canım en azından kafamızda birşeyler oluşur yanlış yapmamış oluruz birlikten kuvvet doğar el ele verirsek ramazan ayında güzel kilolar veririz inşallah

öğle
1 tabak patates yemeği
az haşlanmış tavuk

akşam
1 magnum olmamalıydı ama akşam yemek yok
lahmacun yaptım ama sadece kokluyorum cısssssss

spor yok

öğle
1 tabak patates yemeği
az haşlanmış tavuk

akşam
1 magnum olmamalıydı ama akşam yemek yok
lahmacun yaptım ama sadece kokluyorum cısssssss

spor yok

harika gidiyorsun canım
ben öğlen günlerdeyim ama akşam yemiyorum

listeyi paylaşırsan çok sevinirim canım en azından kafamızda birşeyler oluşur yanlış yapmamış oluruz birlikten kuvvet doğar el ele verirsek ramazan ayında güzel kilolar veririz inşallah

Tmm canim listeyi bulunca paylasicam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…