Merhaba :)) bende bu yolda seninleyim :) benimde coookk kilo vermem lazim bugün başladım beni kabul edermisin acaba :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sonunda 74.9u gördüm inanmıyorum kaç gündür dikkat etmiyordum tartıya çıkarken kesin 76 oldum dedim 74ü görünce gözlerim kocaman oldu
hayırlı ugurlu olsun sakın pes etmeyin. bende dogum sonrası 22 kilo verdim. ama son 5 i bir türlü veremiyorum. şimdi tatildeyim. sanırsam üstüne 2 kilo daha eklerim. tatil dönüşü bende katılayım. başka türlü gitmeyecek :26:
Valla olur ama ramazan geliyo ramazanda da yapicaksin dimi bende geçen hafta 82.700 geldim diyete başladım pazartesiden pazartesiye tartiliyorum bakalım bu pazartesi kaç cikicam :) benim en fazla Eylül'ün 27sinde 65 kilo olmam lazim oda en fazla :))
hoş geldin canım tebrik ediyorum 22 kiloyu nasıl verdin ağzım açık kaldı süpersin. ayrıca 22 kiloyu vermişsin 5 kilomu gözünü korkutacak oda bir yere kadar direnecek ve sonunda pes edecek tatilden sonra beklerim gidecek kalan kilolarda hep beraber vericez kilolarımızı
kızlar avatarınızı nasıl yapıyorsunuz ben bir türlü beceremedim
kızlar avatarınızı nasıl yapıyorsunuz ben bir türlü beceremedim
Taam pazartesi Tartı gunumuzçok iyi vermişsin canım ya inşallah bende basarabilirim :) ozaman sabah menum:
1 tane poğaça yedimişyerinde kahvaltı hazirlayamadim saat 1 gibi öğlen yemegimi yicem ama kahvaltı var atıştıriricam bişeler
sende başarıcaksın canım birbirimize destek olup atıcaz bütün kiloları daha yolumuz uzun hedefimize ulaşmadan pes etmek yok. afiyet olsun canım menünün devamınıda bekliyorum
Tam destek :)) öğlen 1 gibi 2 dilim ekmek biraz tulum peyniri ve cay:) saat başı 1 bardak su içiyorum aksami bilmiyorum valla dışarda olucam muhtemelen yedikten sonra yazarim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?