- 20 Ağustos 2024
- 77
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi bebissssim
-
Bende göğüs agrisiyla şüphelendim pazartesi beta 138 çıktı bı kan ver bence vardır büyük ihtimalleBiliyorsunuz düşük yapmıştım 7 8 ay oldu hamile kalamıyordum bir türlü bende soğan suyunu denedim ramazanda 15 gün içtim sabah akşam aç karnına ve düzenli olmak şartıyla martda içtim o ay bişey olmadı bu ay kalmışım demek ki hastalığıma 2 gün var ve aşırı göğüs ucu ağrım vardı bugün erken gebelik testi aldım pozitif çıktı bide normal gebelik testi ile yaptım oda çok hafif silik çıktı biri bide siz bakın bakalım yarın kan vermeye gideceğim inşallah bakalım kesin sonuç muçooook heyecanlıyummmmm
Ayyy inşallah yarın hemen vermeye gideceğimmBende göğüs agrisiyla şüphelendim pazartesi beta 138 çıktı bı kan ver bence vardır büyük ihtimalle
İstersen özelde ver daha çabuk çıkıyor devlette bir gün sürüyorAyyy inşallah yarın hemen vermeye gideceğimm
Evet biliyorum bakalım nasipİstersen özelde ver daha çabuk çıkıyor devlette bir
Evet ikisinde de çizgi var. İnsallah saglikli bir sekilde ilerler. Sağlıkla kucağıma aldım diyede konu açarsınBiliyorsunuz düşük yapmıştım 7 8 ay oldu hamile kalamıyordum bir türlü bende soğan suyunu denedim ramazanda 15 gün içtim sabah akşam aç karnına ve düzenli olmak şartıyla martda içtim o ay bişey olmadı bu ay kalmışım demek ki hastalığıma 2 gün var ve aşırı göğüs ucu ağrım vardı bugün erken gebelik testi aldım pozitif çıktı bide normal gebelik testi ile yaptım oda çok hafif silik çıktı biri bide siz bakın bakalım yarın kan vermeye gideceğim inşallah bakalım kesin sonuç muçooook heyecanlıyummmmm
Kaçıncı gününüzde beta 138 çıktıBende göğüs agrisiyla şüphelendim pazartesi beta 138 çıktı bı kan ver bence vardır büyük ihtimalle
Catlamadan sonra 13.gun yani 1 Nisan'da regl oldum 28 Nisan'da 138 di değerKaçıncı gününüzde beta 138 çıktı
Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınızCatlamadan sonra 13.gun yani 1 Nisan'da regl oldum 28 Nisan'da 138 di değer
Gebelik testi yaptınız ise atabilir misinizCatlamadan sonra 13.gun yani 1 Nisan'da regl oldum 28 Nisan'da 138 di değer
Amin teşekkür ederimUmarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
26 Nisan'da yaptım silik çıktı fotoğraf yok maalesefGebelik testi yaptınız ise atabilir misiniz
Çok çok amin inşallah Allah isteyenlere nasip etsin inşallahEvet ikisinde de çizgi var. İnsallah saglikli bir sekilde ilerler. Sağlıkla kucağıma aldım diyede konu açarsın
Çok teşekkür ederim rabbim sizlere de nasip etsin bu güzel haberiHayırlı olsun canım ben de aynı testle yeni öğrendim senin çizgin daha net gibi maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
sizce sonuç nedir26 Nisan'da yaptım silik çıktı fotoğraf yok maalesef
Bi gölge var gibi benimki 24 ünde boyleydi aynısizce sonuç nedir
İnşallah, teşekkür ederim cevaplarınızaBi gölge var gibi benimki 24 ünde boyleydi aynı
Merhaba göğüs ağrınız nasıl bi ağrıydiBende göğüs agrisiyla şüphelendim pazartesi beta 138 çıktı bı kan ver bence vardır büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?