İyi geceler kızlar.
İşe başlayalı 1 buçuk ay oldu, çocuğuma annem bakıyor. Çok güzel bakıyor. Sağolsun. Anneme para olarak sadece pazar parası kadar veriyorum çünkü 5 günün 5i akşam yemeğini orda yiyoruz. Mesela dün zeytinyağı bitmiş, bana gösteriyor zeytinyağı bitti diye neyse. Bu arada 1,5 ayda toplam 300 lira verdim. Arada bazı eksikleri de aldım. Neden bunları söylediğime gelirsek, bugün annecim dedim güle güle harca pazar parasını vereyim dedim. Hııı baban da smartmom dan pazar parasını iste her hafta 100 lira versin diyo dedi. Ben tabi şaşırdım. Çünkü ayda 400 lira bana çok geldi. Çünkü kendi evime de alışveriş yapıyorum işe arabayla gittiğimiz için benzin parası vs kazandığım paradan pek bişey kalmayacak. Ben de anne iyi tamam da çok 400 dedim. İyi duruma göre sen belirle dedi. Tamam dedim. Eşime söyledim o da şaşırdı, dedim sizinkiler olsa böyle yapar mıydı diye, hayır dedi. Bu arada babamın durumu iyi. Sizce 400 az mı çok mu? Keşke fazla kazansam fazla versem ama bana kalan fazla olmayacak bana göre..
aynen sizin gibi dusunuyorum diger yorumalri gorunce cok sasirdim. benimde annem bakiyor cocuguma aksamalrida orda yiyorduk calistigim dönem. ben alisveris vs. yapiyordum giderken onun icin bile bir ton laf soyluyordu babam. burda yok mu niye aliyorsun diye. para teklif etsem evlatliktan reddedilirim heralde.Benim annem babam mümkün değil öyle bir para talep etmezdi. Yemeği yiyen kendi çocukları. Toruna parayla bakılması zaten anlayamayacagim bir şey olduğu için bakıcı muamelesi gibi az çok kıyasi yapamayacağım. Sizin eksikleri görüp maddi katkı sağlamaniz yardım etmeniz ne bilim mamaydi dogalgazdi vs karsilamaniz başka şey böyle bir talepte bulunulması başka şey bana göre.
Aynen.Bir de tam ohh unu eledim eleğimi astım diyip şöyle bir arkana yaslanıp dinlenecek zaman,hoop hadi bakalım yeniden çocuk büyüt,kolay mı bir çocuğun arkasından sürekli koşmak,sürekli avutmak büyük sorumluluk...wallahi billahi kizimin cocugu olursa bakmayacagim bakamam cocuga bak eve bak yemek yap herkese ne yaaa can mi dayanir
Annenizle önceden nasildiniz. Siz ve eşiniz sık sık gidermiydiniz. Iki yaşlı insan diyerek hastalığı vs si peşinde gezermiydiniz. Sık sık ziyaret esermiydiniz.İyi geceler kızlar.
İşe başlayalı 1 buçuk ay oldu, çocuğuma annem bakıyor. Çok güzel bakıyor. Sağolsun. Anneme para olarak sadece pazar parası kadar veriyorum çünkü 5 günün 5i akşam yemeğini orda yiyoruz. Mesela dün zeytinyağı bitmiş, bana gösteriyor zeytinyağı bitti diye neyse. Bu arada 1,5 ayda toplam 300 lira verdim. Arada bazı eksikleri de aldım. Neden bunları söylediğime gelirsek, bugün annecim dedim güle güle harca pazar parasını vereyim dedim. Hııı baban da smartmom dan pazar parasını iste her hafta 100 lira versin diyo dedi. Ben tabi şaşırdım. Çünkü ayda 400 lira bana çok geldi. Çünkü kendi evime de alışveriş yapıyorum işe arabayla gittiğimiz için benzin parası vs kazandığım paradan pek bişey kalmayacak. Ben de anne iyi tamam da çok 400 dedim. İyi duruma göre sen belirle dedi. Tamam dedim. Eşime söyledim o da şaşırdı, dedim sizinkiler olsa böyle yapar mıydı diye, hayır dedi. Bu arada babamın durumu iyi. Sizce 400 az mı çok mu? Keşke fazla kazansam fazla versem ama bana kalan fazla olmayacak bana göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?