400 çok değil bence. Yinede eşinizle bi hesap yapın durumunuza göre orta yolu bulan illa 400 demezler siz çıkın onlar insin biraz.İyi geceler kızlar.
İşe başlayalı 1 buçuk ay oldu, çocuğuma annem bakıyor. Çok güzel bakıyor. Sağolsun. Anneme para olarak sadece pazar parası kadar veriyorum çünkü 5 günün 5i akşam yemeğini orda yiyoruz. Mesela dün zeytinyağı bitmiş, bana gösteriyor zeytinyağı bitti diye neyse. Bu arada 1,5 ayda toplam 300 lira verdim. Arada bazı eksikleri de aldım. Neden bunları söylediğime gelirsek, bugün annecim dedim güle güle harca pazar parasını vereyim dedim. Hııı baban da smartmom dan pazar parasını iste her hafta 100 lira versin diyo dedi. Ben tabi şaşırdım. Çünkü ayda 400 lira bana çok geldi. Çünkü kendi evime de alışveriş yapıyorum işe arabayla gittiğimiz için benzin parası vs kazandığım paradan pek bişey kalmayacak. Ben de anne iyi tamam da çok 400 dedim. İyi duruma göre sen belirle dedi. Tamam dedim. Eşime söyledim o da şaşırdı, dedim sizinkiler olsa böyle yapar mıydı diye, hayır dedi. Bu arada babamın durumu iyi. Sizce 400 az mı çok mu? Keşke fazla kazansam fazla versem ama bana kalan fazla olmayacak bana göre..
Heah, ağzın bal yesin.anne olursun cocugum buyusede rahatlasam dersın buyudukce derdı artar
aman okusaydı aman calıssaydı aman evlenseydı dersın evlenır bıde torunun olur ona bakarsın
yaslanınca rahat ederım cocukları evlendırır bı dınlenırım derken hoopp hadı bastan bu kez toruna bakma ısı sana duser
annelık hııcc bıtmıyor hıc
bence hem maas hem sıgorta hakedıyor
Aslında orda yemelerinde bir sorun yok bence. Hwr anne baba çocuğu evlenince yanlız kalmak istemez. Akşam yemeğini dolu sofrada yemekten zevk alır. Ama sorun farklı bence. Evet anne baba fedakar olmalı ama evlatta olmalı. Benim yeğen var mesela annesinde yer içer çocuğu alır eve gider. Annesi bıktı artık. Ben işten giderim yer içerim. Annem faturaları verir. Suraya taksit yatır buraya bunu getir. Telefonuma kapak al falan falan bulasiklari yıkar çıkarım.Bütün sorun sizin beleşçiliği ele alıp orda yemek yemeniz
Yoook artık dedirtmişsiniz adamlara en kibar ifadeyle...
Benjm annem olsa ne cocuguma bakar diyeljmki bakti yemek isi onu bozar asla bu yuku istemezdi tabikide sen 3 kisilik bir mutfak harcamasisin yani ben 4 kisikik bir aile olarak sadecs pazar param haftada 100 tl ki herseyi alamiyorum bunun eti salcasi kiymasi ....Evimizde yiyelim diyoruz illa gelin hazır yemek var diyolar sağolsunlar o konuda çok yardımcılar. Evet biliyorum teşekkür ederim bu arada yorumlara, 400 az bile ama kendi evime de alışveriş yapıyorum.. Çocuğum için çeşit çeşit yapar annem sağolsun.
wallahi billahi kizimin cocugu olursa bakmayacagim bakamam cocuga bak eve bak yemek yap herkese ne yaaa can mi dayanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?