- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.940
- 683
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Boyum uzun boyuma göre normal aşırı zayıf da değilim zaten o kız öyle görüyorYalniz 60 kilo da cok degil mi
Boyuma göre çok normal kilom ya aşırı zayıf değilim ama inceyim yine de 10 kiko versem iskelet gibi olurumkedi ciğer olayı olmuş sizinki, bundan sonra her gördüğünde sen biraz kilo mu aldın de
bi 10 kilo versen seksi olursun
Bölümden bir kız var, samimiyetim yok pek hani öyle muhabbet ederiz ama samimi değiliz. Neyse biz bu kızla aynı boydayız ben 59-60 civarıydım geçen sene o da 95ti. Sürekli bana sen ne güzel zayıfsın, en fazla kaç kilo oldun hayatın boyunca, şimdi kaç kilosun falan derdi.
Neyse, bu sene diyetisyene başlamış 10 kilo falan vermiş bana soruyor işte belli oluyor mu falan diye ben de aa evet güzel olmuş demiştim. Ya ben 65e düşmek istiyorum ama senin gibi olmak istemiyorum, çok zayıfsın demişti ben de birşey dememiştim güldüm geçtim. (Yalnızca 5 kilo fazla olmak istiyor ama benim gibi olmak istemiyor??!)
Bugün yine konuşurken konu kilodan falan açıldı, 15 kilo verdim dedi aa ne güzel ya baya vermişsin dedim hep de yapıcı konuşurum bu konuyu konuştuğumuzda zaten öyle çok muhabbetimiz de yok denk geldiğimizde, evet ben 65e düşmek istiyorum ama senin gibi olmak istemiyorum dedi yine??(Tek kıstas benim sanki) Ben böyle sevmiyorum ya 65e düşücem sen de bence popodan al biraz kilo daha seksi olursun dedi Ki dümdüz falan değilim , popomda hafif çıkıktır hayır kızla samimiyetim yok bir şeyim yok ne alaka yaani.
Ay ben zaten seksiyim böyle beğeniyorum hem sevgilim de beni böyle beğeniyor dedim bi şey diyemedi, ama uyuz oldum yani ya ne alaka? Kaç kilo olcaksan ol banane, yok senin gibi olmak istemiyorum bilmem ne..
Uyuz oldum resmen hıncımı alamadım bilmiyorum az mı demişim
Ay canım iyi demişsin fazlasına gerek yok ayrıca boyun 1.70 e kadar 59 kilo demek kalça vb hatların az da olsa var demek çünkü benim boyum 1.62 kilom 55 koca totom var :))) rejime girdim :) yani sen iyisin dediğin cevap gayet yerindeBölümden bir kız var, samimiyetim yok pek hani öyle muhabbet ederiz ama samimi değiliz. Neyse biz bu kızla aynı boydayız ben 59-60 civarıydım geçen sene o da 95ti. Sürekli bana sen ne güzel zayıfsın, en fazla kaç kilo oldun hayatın boyunca, şimdi kaç kilosun falan derdi.
Neyse, bu sene diyetisyene başlamış 10 kilo falan vermiş bana soruyor işte belli oluyor mu falan diye ben de aa evet güzel olmuş demiştim. Ya ben 65e düşmek istiyorum ama senin gibi olmak istemiyorum, çok zayıfsın demişti ben de birşey dememiştim güldüm geçtim. (Yalnızca 5 kilo fazla olmak istiyor ama benim gibi olmak istemiyor??!)
Bugün yine konuşurken konu kilodan falan açıldı, 15 kilo verdim dedi aa ne güzel ya baya vermişsin dedim hep de yapıcı konuşurum bu konuyu konuştuğumuzda zaten öyle çok muhabbetimiz de yok denk geldiğimizde, evet ben 65e düşmek istiyorum ama senin gibi olmak istemiyorum dedi yine??(Tek kıstas benim sanki) Ben böyle sevmiyorum ya 65e düşücem sen de bence popodan al biraz kilo daha seksi olursun dedi Ki dümdüz falan değilim , popomda hafif çıkıktır hayır kızla samimiyetim yok bir şeyim yok ne alaka yaani.
Ay ben zaten seksiyim böyle beğeniyorum hem sevgilim de beni böyle beğeniyor dedim bi şey diyemedi, ama uyuz oldum yani ya ne alaka? Kaç kilo olcaksan ol banane, yok senin gibi olmak istemiyorum bilmem ne..
Uyuz oldum resmen hıncımı alamadım bilmiyorum az mı demişim
Boyuma göre çok normal kilom ya aşırı zayıf değilim ama inceyim yine de 10 kiko versem iskelet gibi olurum
Zaten özel olarak görüşmüyorum denk geldiğimizde konusuyorum
Yoo buraya bir ton örnek koyabilirim.Zayıf olduğu halde fit olamayan bir sürü insan da biliyorum.Hem konu sahibi böyle yapsaydı "saygısız" dediğimiz karşı taraftan ne farkı kalırdı??çoğu olamıyo. ayrıca vurulduğun yerden vurmak lazım.
laf yeyip kös kös oturmaktan daha iyidirYoo buraya bir ton örnek koyabilirim.Zayıf olduğu halde fit olamayan bir sürü insan da biliyorum.Hem konu sahibi böyle yapsaydı "saygısız" dediğimiz karşı taraftan ne farkı kalırdı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?