Az mı demişim?

Bence çok masumsunuz:)
Bişey dememisisniz ki. Tamam anladım biliyorum zaten sen benim gibi olma beş kilo daha fazla ol aman.. derdim bende sanırım
Bende sizin gibi kilodan vurmak istemem evet ancak bu kadarını derdim:)

eski şişmanlardan biri olarak diyorum :
o şimdi diyet halinde ya her lafı kiloya bağlar.. siz destek olmayı bırakmayın. diyet yapmak gerçekten yıpratıyor insanı. tabi eksi kiloları gördükçe her şey çok iyi ama yine de zor. zayıflara ne gıcık olurdum (şişman kadının kıskanma durumu smile )

Belliki kıskanmış seni, sinirlenmeden sakin sakin karşılığını ver ne söylerse, dengesiz uyuz olurum böyle insanlara

Ay canım iyi demişsin fazlasına gerek yok ayrıca boyun 1.70 e kadar 59 kilo demek kalça vb hatların az da olsa var demek çünkü benim boyum 1.62 kilom 55 koca totom var :))) rejime girdim :) yani sen iyisin dediğin cevap gayet yerinde

Boyuma göre çok normal kilom ya aşırı zayıf değilim ama inceyim yine de 10 kiko versem iskelet gibi olurum

Sen degil ya, ona diyeceksin bir 10 kilo daha ver diye kilolu bir insandan alinabilecek en guzel intikam kilo mu aldin diye sormak ve kilosunu verdigi halde fazlasi oldugunu soylemektir
Benim basima cok geliyor, boyum 1.67 kilom 47 ve cok ugrasarak kilo verdim de 47 oldum, 100 kiloluk hatunlar senin gibi olacagima boyle kalayim daha iyi, cocuk gibisin diyorlar yuzume karsi. Ben kimseye senin gibi olacagima iskelet olurum daha iyi diyemiyorum ama.
Ben bunu anlamiyorum, siskoya sisko diyince hakaret oluyor da zayifi zayifligindan dolayi cirkin bulmak neden hakaret sayilmiyor?
Burda kalksam birine popon kocaman hic seksi degilsin 10 kilo ver desem herkes beni taslar ama bizim gibilere popon kucuk seksi degilsin 10 kilo al diyenlere kimse bisey demiyor

34-36 beden biriyim ve hayatımda kilolu kızlardan gördüğüm psikolojik şiddeti başka hiçkimseden görmedim. Elbette çok iyi niyetlileriyle de karşılaştım nadir de olsa fakat çoğu kiloya takan, fazla kilolarının hıncını zayıflardan çıkaran kişilerdi. Ben zamanla buna alıştım, genelde saldırılara yumuşak cevaplar verip sonrasında uzak durmaya çalışıyorum. Çünkü zayıfların kilosuna özgürce laf edilebilirken şişmanlara laf edince taşlanılan ilginç bir dünyada yaşıyoruz.

dikkat et verdiklerini geri alma sakın de , neyseki benim öyle problemim yok de
hahaha kötümüyüm neeee

C castleinthesnow bir tombişte bana takmıştı kafayı bana diyor işte çok zayıfsın biraz kilo al böyle olmaz diye ...Bir sabrettim iki sabrettim sonunda dedim ki;ayy şişman insanları anlamıyorum nasıl rahat ediyorlar?Yüzüne bakarak dedm ve yine aynı yine söylüyor sonuç az söylemişsin

Ya kızlar amma uğraşmış kilolu kızlar sizlerle ,valla şaşırdım.Benim çevremdeki kilolu arkadaşlar zayıflara falan da hep der" Ne güzel zapzayıfsın,hep böyle kal ,inş. ben de senin gibi olurum ." diye.Ne bileyim hem çok zayıflar hem de çok kilolular için söylüyorum.Fizikten vurmak nedir abi ya
Komik yani 10 yaşındayken yapıyorduk biz onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…