- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Bölümden bir kız var, samimiyetim yok pek hani öyle muhabbet ederiz ama samimi değiliz. Neyse biz bu kızla aynı boydayız ben 59-60 civarıydım geçen sene o da 95ti. Sürekli bana sen ne güzel zayıfsın, en fazla kaç kilo oldun hayatın boyunca, şimdi kaç kilosun falan derdi.
Neyse, bu sene diyetisyene başlamış 10 kilo falan vermiş bana soruyor işte belli oluyor mu falan diye ben de aa evet güzel olmuş demiştim. Ya ben 65e düşmek istiyorum ama senin gibi olmak istemiyorum, çok zayıfsın demişti ben de birşey dememiştim güldüm geçtim. (Yalnızca 5 kilo fazla olmak istiyor ama benim gibi olmak istemiyor??!)
Bugün yine konuşurken konu kilodan falan açıldı, 15 kilo verdim dedi aa ne güzel ya baya vermişsin dedim hep de yapıcı konuşurum bu konuyu konuştuğumuzda zaten öyle çok muhabbetimiz de yok denk geldiğimizde, evet ben 65e düşmek istiyorum ama senin gibi olmak istemiyorum dedi yine??(Tek kıstas benim sanki) Ben böyle sevmiyorum ya 65e düşücem sen de bence popodan al biraz kilo daha seksi olursun dedi Ki dümdüz falan değilim , popomda hafif çıkıktır hayır kızla samimiyetim yok bir şeyim yok ne alaka yaani.
Ay ben zaten seksiyim böyle beğeniyorum hem sevgilim de beni böyle beğeniyor dedim bi şey diyemedi, ama uyuz oldum yani ya ne alaka? Kaç kilo olcaksan ol banane, yok senin gibi olmak istemiyorum bilmem ne..
Uyuz oldum resmen hıncımı alamadım bilmiyorum az mı demişim
Ya ahahaha kilolu olunca mı seksi olunuyormuş yaniSen degil ya, ona diyeceksin bir 10 kilo daha ver diyekilolu bir insandan alinabilecek en guzel intikam kilo mu aldin diye sormak ve kilosunu verdigi halde fazlasi oldugunu soylemektir
Benim basima cok geliyor, boyum 1.67 kilom 47 ve cok ugrasarak kilo verdim de 47 oldum, 100 kiloluk hatunlar senin gibi olacagima boyle kalayim daha iyi, cocuk gibisin diyorlar yuzume karsi. Ben kimseye senin gibi olacagima iskelet olurum daha iyi diyemiyorum ama.
Ben bunu anlamiyorum, siskoya sisko diyince hakaret oluyor da zayifi zayifligindan dolayi cirkin bulmak neden hakaret sayilmiyor?
Burda kalksam birine popon kocaman hic seksi degilsin 10 kilo ver desem herkes beni taslar ama bizim gibilere popon kucuk seksi degilsin 10 kilo al diyenlere kimse bisey demiyor
Aynen kıskanmıslardır insanlara güvenilmiyo yaAyy bnm boyum 1.69 ve gecen yila kadar 47 kiloydum. Ayyy nasil zayifsin az kilo alsana?Yüzün çökmüş resmen bu ne hal diyenler de oldu.popon nerde diye soranlarda olduhic takilmadim sözlerine gülüp geçtim. Neticede saglikliydim ve belli bir yastan sonra illaki kilo alirim diyodum :))) nitekim son bir yılda 47 kilodan 60 kiloya ciktim Hala zayifsn diyenler oluyo ama tinlamiyorum kiskaniyolar bence ve ben bu halimi cok sevdim
Bir daha bir şey derse oyle diycembenim gibi istesen de olamazsın de
1.60 boy nerden çıktıSiz zayif degilsiniz hatta orta kilo ve biraz ustude sayilir. Yani anladigim boy 1.60 kilo 60 boyle hesap ettim.
Sanirim bu kiz sizin fiziginizi kendine yakin buluyor. Zayiflayinca ortalama sizin ozelliklerinizde olcagini dusunuyor bu nedenle kıstası sizsiniz.
Pardon yanlis anlamisim.1.60 boy nerden çıktı1.77 boyum. Yani kıstası niye beni alıyor onu da anlamadım kendini benle kıyaslaması saçma
Bölümden bir kız var, samimiyetim yok pek hani öyle muhabbet ederiz ama samimi değiliz. Neyse biz bu kızla aynı boydayız ben 59-60 civarıydım geçen sene o da 95ti. Sürekli bana sen ne güzel zayıfsın, en fazla kaç kilo oldun hayatın boyunca, şimdi kaç kilosun falan derdi.
Neyse, bu sene diyetisyene başlamış 10 kilo falan vermiş bana soruyor işte belli oluyor mu falan diye ben de aa evet güzel olmuş demiştim. Ya ben 65e düşmek istiyorum ama senin gibi olmak istemiyorum, çok zayıfsın demişti ben de birşey dememiştim güldüm geçtim. (Yalnızca 5 kilo fazla olmak istiyor ama benim gibi olmak istemiyor??!)
Bugün yine konuşurken konu kilodan falan açıldı, 15 kilo verdim dedi aa ne güzel ya baya vermişsin dedim hep de yapıcı konuşurum bu konuyu konuştuğumuzda zaten öyle çok muhabbetimiz de yok denk geldiğimizde, evet ben 65e düşmek istiyorum ama senin gibi olmak istemiyorum dedi yine??(Tek kıstas benim sanki) Ben böyle sevmiyorum ya 65e düşücem sen de bence popodan al biraz kilo daha seksi olursun dedi Ki dümdüz falan değilim , popomda hafif çıkıktır hayır kızla samimiyetim yok bir şeyim yok ne alaka yaani.
Ay ben zaten seksiyim böyle beğeniyorum hem sevgilim de beni böyle beğeniyor dedim bi şey diyemedi, ama uyuz oldum yani ya ne alaka? Kaç kilo olcaksan ol banane, yok senin gibi olmak istemiyorum bilmem ne..
Uyuz oldum resmen hıncımı alamadım bilmiyorum az mı demişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?