Az mı demişim?

yazik cok kafaya takmis hirs yapmis kiskanmis bosver

Ya ahahaha kilolu olunca mı seksi olunuyormuş yani Ben narin ince kadınları daha cok beğeniyorum hem kendim de erkek arkadaşımın yanında narin ve kadınsı hissediyorum o benden daha yapılı olduğu için. Hiiiç takmamak lazım densiz insanların lafını :) (Burda şişmanları yermek için söylemiyorum , kilolu olup ayy çok zayıfsın diyenlere lafım)

Ya bana da hep kilo al çok zayifladin hiç bişiy kalmadı yag olsun azıcık deyip duruyorlar.ben de aldım iki üç kilo..bu kadar herkes diyosa alayım bari dedim de yalan mı söylüyorlar ki şimdi yorumları okuyunca vereyim mi geri

Ayy bnm boyum 1.69 ve gecen yila kadar 47 kiloydum. Ayyy nasil zayifsin az kilo alsana?Yüzün çökmüş resmen bu ne hal diyenler de oldu.popon nerde diye soranlarda oldu hic takilmadim sözlerine gülüp geçtim. Neticede saglikliydim ve belli bir yastan sonra illaki kilo alirim diyodum :))) nitekim son bir yılda 47 kilodan 60 kiloya ciktim Hala zayifsn diyenler oluyo ama tinlamiyorum kiskaniyolar bence ve ben bu halimi cok sevdim

Siz zayif degilsiniz hatta orta kilo ve biraz ustude sayilir. Yani anladigim boy 1.60 kilo 60 boyle hesap ettim.
Sanirim bu kiz sizin fiziginizi kendine yakin buluyor. Zayiflayinca ortalama sizin ozelliklerinizde olcagini dusunuyor bu nedenle kıstası sizsiniz.

Benimde çok güzel çıktığım bi resimde arkadaş belimi kıskanmış ve çok ince belin o kadarda olması iyi değil gibisinden demişti biride bacaklarım güzel şort yakışıyor diye (ev içinde çekindiğim resim için) dışarda görsem or... Derim demişti... Kıskançlık hepsi.

Aynen kıskanmıslardır insanlara güvenilmiyo ya

1.60 boy nerden çıktı 1.77 boyum. Yani kıstası niye beni alıyor onu da anlamadım kendini benle kıyaslaması saçma

1.60 boy nerden çıktı 1.77 boyum. Yani kıstası niye beni alıyor onu da anlamadım kendini benle kıyaslaması saçma
Pardon yanlis anlamisim.
O zaman hayalindeki ölculere siz sahipsiniz sizin gibi olabilir mi onu hesap ediyor. Size imreniyor diye dusundum.

Biri de bana "ayyy cok zayifsin sen, az alsana" demisti. Ben de "butun dunya kilo vermeye calistigina gore bir bildikleri olmali" dedim (kendisi de rejim yapiyor senelerdir). Bozuldu tabii. Yani bana soylerken iyi kendisine soyleyince surat...

Valla iyi demişsin ben olsam kesin kırıcı olurdum mesela "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" derdim

Resmeeeen kiskanmış ya niye bazi insanlar bukada rkiskanc oluyor birde laf sokuyor sdn hic birsey demedigin halde anlamam ya...
Benimde bir tanidigim var öyle seyler söylerdi hep sen böylesin sen söyle böyle ama saydiklari kendiside yok halbuki bendd vae gibi popo gögüs felan hep kiskanirdi güzel birsey alsam ah bu cirkin felan derdi hic yakismadi sonra kendisine de aynisini alirdi yani va röyle insanlar bilmiyoeum neden yapiyorlar piskolojik herhalde

Kaç kaç durma yanında, görünce yolunu değiştir, kız sana bildiğin ilanı aşk edecek yakında. Kilo vermiş senin için bir de üstüne senin poponu dert edinmiş seni öyle beğenmiyor İyi demişsin milletin poposundan ona ne ki? Gelip görüşünü almak istiyor ve senin fiziğinde olmak istiyor bu belli. Sana zayıfsın diyerek yedirip yedirip şişirecek sonra kendisi zayıf kalacak. Vallahi bu kızlardan korkulur, sonra sen onun fiziğine hayran kalacaksın o mutlu olacak.
Güzel demişsin ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…