Az mı demişim?

Arkadaşın kıskanç ve kompleksli bir tip. Seni bariz kıskanıyor. Kendine olan güvenin de onu oldukça rahatsız etmiş olmalı ki sürekli vücudunla ilgili olumsuz eleştiri yaparak öz güvenini aşağıya çekmeye çalışıyor, kendini böyle avutuyor. Ortada gerçekten bir kusur olsa kalbi kırılır diye söylemez insan, bu tamamen fesatlıktan sarmış sana. Karşısında susup kalma iyice tepene çıkar, hoş bu tiplere karşılık vermeye de gelmiyor, anında çirkefliğe bağlayıp seni haksız çıkarırlar.

kendi öz güvensizliğinin acısını senden çıkarıyor. kilosunun zaten kafasına takmış. sizin kilonuza inene kadar devan edecek sanırım yüzgöz olmaya gerek yok. görüşme muhattap olma yeter

az demişssin canım.dicektinki güzelim sen istesende benim kiloma inemessin.genetik benimki yiyorum yiyorum kilo almıyorum naparsın işte.ayyy bende senin gibi olmak istemem eziyet resmen şimdi senin hayatının tadı tuzuda yoktur ama ömür boyu böle olucaksın hep dikkat ediceksin ah be canım tüh dicektin.

Biri de bana "ayyy cok zayifsin sen, az alsana" demisti. Ben de "butun dunya kilo vermeye calistigina gore bir bildikleri olmali" dedim (kendisi de rejim yapiyor senelerdir). Bozuldu tabii. Yani bana soylerken iyi kendisine soyleyince surat...
Cevap gibi cevap. Zekice, kısa ve öz ama kirici değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…