- 21 Temmuz 2015
- 6.679
- 6.066
- 198
yalan tabiki..Hala ben bakmadim diyor ama baska kim bakabilirki babasi kiza neden baksin ayrica nerden bilsin sinif arkadasi oldugunu nasil tesaduf anlayamiyorum
Herkesin derdi kendine büyüktür canım, boşver insanları çok ciddiye alma derim, yaşın daha çok gençmiş. Ileride ne demek istediğimi anlarsın. :)Sagolun yorumlarin cogu oyle maalesef insanlarin derdine gulunecek seyler buluyolar
Tesekkur ederimHerkesin derdi kendine büyüktür canım, boşver insanları çok ciddiye alma derim, yaşın daha çok gençmiş. Ileride ne demek istediğimi anlarsın. :)
Kizin 2hesabi var ben digerine bakmistim bugunkine degil yoksa bende oyle dusundum ben baktim diye mi cikti diye ama maalesef
Taniyor olabilecegin listesinde degil maalesef yakinlardaki aramalarda ciktiYa bence de aldatma olacak bir olay yok kendinizi üzmeyin bu kadar.Artik biliyosunuz facebookta taniyor olabilicegin kisiler bölümüne sizin profiline bakanlar cikiyor bazen orda bile görüp merak edip bakabilir.Babasının faceine neden girsin ki hem?Baksa kendininkinden bakar sonra da eger ki aldatma olacak bir olay olsa hemen silerdi.Bence bu olayı büyütmeyin ama biraz bekleyin bakalim baska bisey olacak mi.Eger ki ortada aldatma olacak bir olay varsa bu tavrinizdan korkup daha cok önlem alabilir.Siz caktirmadan takip edin.Ama bence oyle bir olay yok gibi siz hassas bir dönemdeyseniz cok etkilenmis olabilirsiniz
yalan tabiki..
yalan tabiki..
Hmm evet haklisiniz insanın aklina geliyor.Benim demek istedigim hani sınıftakiler onu aramis olabilir meraktan sonra babasını bulmus olabilir babasında cikinca da o bakmis olabilir biraz uzun oldu ama :) Ama bence yeniden pesin hükümle karar vermeyin biraz daha bekleyinTaniyor olabilecegin listesinde degil maalesef yakinlardaki aramalarda cikti
Kizlar bu benim 2. Uyeligim mune ablaya da soyledim. Diger uyeligime girmeyecegim cunku o hesabim sevgilimle ortak eposta uzerineydi. Biz ayrildik cok kötüyüm. Konuya geciyorum
Sevgilimin babasinin facebookunda bi sorun olmustu bana sifreyi veri onlar duzeltemedigi icin ben duzelttim boylelikle sifresini biliyorum babasinin. Biz sosyal medya kullanmiyoruz.
Dun sevgilim bir kursa basladi. Kursun listesini bana gonderdi. İsimleri biliyorum yani. Bugun babasinin facesine girdim birine bakmak icin ve son aramalarda sevgilimin dun basladigi kurstaki kizlardab birine bakildigini gordum. Sordum hemen inkar etti bakmadim diye. Ben sorunca hemen hareketler dokumunden silindi isimler. İnkar etti bana inanmiyor musun vs dedi ustellik beni suclu cikardi. Kim bakacak babanin facesinden kiza, baban mi bakacak sanki diyorum bakmadim diyor. Ustelik masil bi tesaduf ki daha dun basladigi kurstaki kiz yani. Ardindan telefonunu kapatti ulasilmiyor. Sesli mesaj attim nasil yaptin bunu diye. 3yildir beraberdik. Ama 3yildir hicbir yanlisi olmamisti ilk defa boyle bir sey oldu ama affedemem, faceden baktigina gore kursta kizla samimi olmuslardir. Yada begenmistir neyse iste cok kotuyum anlatamiyorum ağlamaktan sesim kisildi. Nasil dayanicam cok kotuyum titriyorum konusamiyorum. Cok mutluyduk ya
Kizlar ben babasinin facesinden bu kjza bakmistim ve hareketler dokumunden sildim. Ve kizin 2 facesi varmis ben digerine bakmistim bugun bakilan da diger hesap ben baktigim icin cikmis midir diye dusundum ama sonradan gordum benim baktigimon diger hesap olduginu zaten diger kizlara da bakmistim onlarin da cikmasi gerekirdi o zaman. Kusura bakmayin anlataniyorum cok kotuyum
Off face muhabbetleri kız bakmak stalklamak boşver kardes yasin kaç bilmiyorum ama geleceğe yatırım yap atan çalış vs vs vs vsKizlar bu benim 2. Uyeligim mune ablaya da soyledim. Diger uyeligime girmeyecegim cunku o hesabim sevgilimle ortak eposta uzerineydi. Biz ayrildik cok kötüyüm. Konuya geciyorum
Sevgilimin babasinin facebookunda bi sorun olmustu bana sifreyi veri onlar duzeltemedigi icin ben duzelttim boylelikle sifresini biliyorum babasinin. Biz sosyal medya kullanmiyoruz.
Dun sevgilim bir kursa basladi. Kursun listesini bana gonderdi. İsimleri biliyorum yani. Bugun babasinin facesine girdim birine bakmak icin ve son aramalarda sevgilimin dun basladigi kurstaki kizlardab birine bakildigini gordum. Sordum hemen inkar etti bakmadim diye. Ben sorunca hemen hareketler dokumunden silindi isimler. İnkar etti bana inanmiyor musun vs dedi ustellik beni suclu cikardi. Kim bakacak babanin facesinden kiza, baban mi bakacak sanki diyorum bakmadim diyor. Ustelik masil bi tesaduf ki daha dun basladigi kurstaki kiz yani. Ardindan telefonunu kapatti ulasilmiyor. Sesli mesaj attim nasil yaptin bunu diye. 3yildir beraberdik. Ama 3yildir hicbir yanlisi olmamisti ilk defa boyle bir sey oldu ama affedemem, faceden baktigina gore kursta kizla samimi olmuslardir. Yada begenmistir neyse iste cok kotuyum anlatamiyorum ağlamaktan sesim kisildi. Nasil dayanicam cok kotuyum titriyorum konusamiyorum. Cok mutluyduk ya
Kizlar ben babasinin facesinden bu kjza bakmistim ve hareketler dokumunden sildim. Ve kizin 2 facesi varmis ben digerine bakmistim bugun bakilan da diger hesap ben baktigim icin cikmis midir diye dusundum ama sonradan gordum benim baktigimon diger hesap olduginu zaten diger kizlara da bakmistim onlarin da cikmasi gerekirdi o zaman. Kusura bakmayin anlataniyorum cok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?