Az önce aldatildim

Sagolun yorumlarin cogu oyle maalesef insanlarin derdine gulunecek seyler buluyolar
Herkesin derdi kendine büyüktür canım, boşver insanları çok ciddiye alma derim, yaşın daha çok gençmiş. Ileride ne demek istediğimi anlarsın. :)

Benim de okulum.değişti. okuldaki çoğu insana ben de baktım. Ben bi aldatma goremedim

Kizin 2hesabi var ben digerine bakmistim bugunkine degil yoksa bende oyle dusundum ben baktim diye mi cikti diye ama maalesef

Cekiceksiniz kenara oturup adam akilli konusacaksiniz o zaman.
Az once de bakilmis dediniz, bana yeminler ediyorsun ama arama gecmisinde gene var diceksiniz, madem sucsuzsun neden sildin o zaman diceksiniz.
Ikna edemiyorsa da sizi ayrilacaksiniz, bakmadim hayir bakmissin ya hayir bakmadim yok inanmiyorum vs diye uzatmanin anlami yok boyle gider cunku bu.

Ya bence de aldatma olacak bir olay yok kendinizi üzmeyin bu kadar.Artik biliyosunuz facebookta taniyor olabilicegin kisiler bölümüne sizin profiline bakanlar cikiyor bazen orda bile görüp merak edip bakabilir.Babasının faceine neden girsin ki hem?Baksa kendininkinden bakar sonra da eger ki aldatma olacak bir olay olsa hemen silerdi.Bence bu olayı büyütmeyin ama biraz bekleyin bakalim baska bisey olacak mi.Eger ki ortada aldatma olacak bir olay varsa bu tavrinizdan korkup daha cok önlem alabilir.Siz caktirmadan takip edin.Ama bence oyle bir olay yok gibi siz hassas bir dönemdeyseniz cok etkilenmis olabilirsiniz

Ne desek bos simdi sana.Ama hayat cok kısa inan.Takma kafana...Her şerde vardır bir hayır....

Taniyor olabilecegin listesinde degil maalesef yakinlardaki aramalarda cikti

Taniyor olabilecegin listesinde degil maalesef yakinlardaki aramalarda cikti
Hmm evet haklisiniz insanın aklina geliyor.Benim demek istedigim hani sınıftakiler onu aramis olabilir meraktan sonra babasını bulmus olabilir babasında cikinca da o bakmis olabilir biraz uzun oldu ama :) Ama bence yeniden pesin hükümle karar vermeyin biraz daha bekleyin

Bu face ne yuvalar yıkıyor yahu, ne kadar ciddiye alınıyor.. Pireyi deve yapmışsınız, madem bakmasına bu kadar takıldınız biraz başına ekşirdiniz o kadar. Bende merak ettiklerime bakarım sosyal medyada, buna aldatmak diyemeyiz yani.

yorumların hepsini okuyamadım, belki yazılmıştır

arkadaşım kaç yaşındasın bilmiyorum, konunun geneline de yorum yapmayacağım
erkek arkadaşın o kızı beğenmiştir beğenmemiştir bilemem fakat senin durumun nedir böyle?
sosyal medya kullanamıyorsunuz ve yazdıklarından anlıyorum ki özellikle sen şiddetle karşısın (niye olduğu da açık zaten)
kursa gidecek kurs listesini sana yolluyor! (bu bile tek başına çok saçma!)
bir kişiyi aratıyor, sanki dünya yıkılmış gibi hesap soruluyor
o da yetmiyor, daha neyin ne olduğu belli değil "bize bunu nasıl yaptın"
haaa, buraya üye olduğun mail adresiniz bile ortak!!!
bahse girerim, ilişkinizde de her an çok baskıcısın
her an denetlemeye çalışıyorsun

yahu, her an her saniye beyninde erkek arkadaşınla yaşama
sevgili de olsa, evli de olsa çiftlerin azıcık özel hayatı olmalı
bu nedir böyle ya?

Başlatmasın merakına ya.
Beğenmese niye baksın.
Kiz bulmaya mi gitmiş kursa da ilk günden başlamış aramaya facelerde ?
Ayrılman iyi olmus boşver.

Ama problem orda değil.
Adamın facebookuna niye giriyorsunuz.
Tamam ne düzeltilecekse halletmissin de sonra sifreyi silmen lazimdi telinden ya da her neredeyse.
O adamın özeli o. Niye girip birilerine adamın facebookundan bakıyorsunuz ?
Hem madem ikinizde adamın face'ine dadanmissiniz face aciverin kendinize.

Tamam belki aldatma değil.
Ama çok yaralayıcı. Burada dalga geçen kadınların eminim ki istisnalar harici hepsi eşi yeni bir işe girip oradaki bir kadının hesabına baksa kendini çok kötü hissederdi. Ortada alay edilecek bir durum göremiyorum ben. Herkesin kriz anındaki tepkileri farklıdır , kimi annesi ölse bile soğuk kanlılığını korur , kimi ufacık üzüntüde harap olur. Herkes sizinle aynı olamaz kızlar. Benim mesela ufacık durumda kalp çarpıntım oluyor , ellerim buz kesiyor. Elimden gelen bir şey yok.

Bu ilişkide de sorun ufak görünebilir ancak adamın yalan söylemesi ısrarla ben bakmadım demesi sakladıgı bır seyler oldugunu gosterir. Eskiden bu tip şeyler yaşamıştım inan bana katlanarak devam ediyor. Şu an affetsen de içinde kalacak unutamayacaksın. Zamanla daha takıntılı olacaksın , o da nasılsa affettin inandın diye yalanlar söylemeye devam edecek.
Daha yaşınız çok genç. Yolun başındayken ayrıl , yeni insanlar tanırsın ilerde..

Off face muhabbetleri kız bakmak stalklamak boşver kardes yasin kaç bilmiyorum ama geleceğe yatırım yap atan çalış vs vs vs vs

Bence aldatilmis olmuyorsun.bircok sey olabilir sebebi ama en kotu ihtimalle begendi ve merak edip bakti.bence begenmis olmasi aldattigi ya da aldatacagi anlamina gelmiyor.siz sevgilisiniz ve o genc bir erkek baska hicbir kiza bakmadigini begenmedigini mi saniyorsun.bu aldatmak degildir.ona birsey hissedecegi anlamina da gelmez.facebook profiline acaba iliskisi var mi bu kizla yakinlasayim diye bakmamistir.facebook profiline bakmak bircogumuzun alelade bir sekilde yapiverdigimiz birsey.cok uzgun oldugunu yazmissin bence bu kadar yipratma kendini sevgilinin seni sevdiginden eminsen boyle seyler icin yipratma iliskinizi.tabiki bir hatasi olursa tepkini ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…