Az önce aldatildim

aynen :)
kocamin benide bosamasi lazim bu durumda

Evet arkadaslar cok kiskancim siz haklisiniz.! Kurs listesini de ben istedim baktim kimlerin olduguna. Biz ikimizde boyleyiz sadece ben kiskanmiyorum yani o daha cok kiskanctir emin olabilirsiniz... Bir de gulerek iyi bi firsat sizden ayrilmasi icin falan imalarinda bulunuyorsunuz ya zaten cok kotuyum neden bu dahada uzme cabasi insan dusunerek yazar

Bende çok sevince psikopatlık derecesinde kıskandığım için seni anlıyorum
Sevgilimin sevmediğim bi whatsapp grubu vardı çıkmasını istemiştim tartışmıştık çıktım demişti inanmamıştım messengerdan görüntülü bağlandım whatsappı aç telefonu ekrana tut dedim öyle inanmıştım

evladım çok kıskanç falan değilsin kıskançlıkta nirvana yapmışsın..
sevgilinde kıskanç iyi güzel peki ne kadar süre birbirinize bu şekilde tahammül edebileceksiniz..değişmelisin kendini eğitmelisin bu konuda.. bütün hayatını bu şekilde diken üstünde mi yaşamak istiyorsun.. karşındaki insanın attığı her adımı kontrol ederek nereye kadar .. daha önceki mesajlarımda da yazdım ama sen o kadar kederinde boğulmuşsun ki ( anlamsız şekilde ) o mesajları dikkate bile alma gereği duymuyorsun..
destek almalısın ..kıskançlık bir sevgi göstergesi değildir.. hele ki senin ki inan bana normal değil .. liste istemek kızları kontrol etmek vs vs.. ki kimbilir daha neler var..
hayatı kendine zindan etmekten başka birşey değil bu yaptığın.. kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir ömür böyle yaşamak sana da karşındakinede eziyet yapma bunu kendine..

benim devrelerim yandı

sevgilinin babasının facebook undan sevgilinin kursundaki kızlara baktın

sonra bir de onun baktığını gördün ve aldatıldığını düşünüyorsun

facebook açmak paralı değil

fake hesap da açılabilir

adamın babasının hesabında ne işin var

davranışın çokkk çirkin

kızlar da elin kocaman adamı bana neden bakıyor diyecek adamın eşi görse ne oalcak vs vs

bunları geçtimmmm

sen baktın bir şey yok sevgilin baktı aldatıldın mı yani

o da merak etmiş bakmış olabilir ki yi,ne babanın face i bu da anormalll

hepsini geçtim de adam gittiği kursun listesini sana neden veriyor kiii

oğlum anaokulunda iken çocukların adını çıkarırdık biz de o hatırlar ben yazardım

kursa giden bir yetişkin sınıf listesini neden sevgilisine verir

gerçekten ben artık günümüz gençlerini algılayamadığımı fark ettim

umarım doğru yoldasınızdır diyeyim yoksa bu gidişle sonumuz ülke olarak iyi olmayacak gibi

Yoyoyoyo bu size zarar sadece. Bak arama yaptı diye ne haldesin. Direkt aldattı beni diyorsun bu kadar uç noktalarda dusunmene sebep veriyor kıskançlık. Sizin kıskançlık dozajı cok yüksek, yaşam kalitenizi düşürür bu durum.

Onceki iliskilerimde Boyle degildim. Bende kendimk boyle tuketmek istemem ama elimde degil inanin. Zaten o kadar moralim bozukki hemen buraya yazmaya kostum ama herkes alay etti suan konusmakta zorlaniyorum. Az once baktim yine bakilmis cunku facebooktan

Bu derece kiskanclik yapmak hastalikli bi davranis tarzi.bakin hastayim diyosunuz ama kendi kendinize zarar veriyosunuz.zaten yuksek tansiyonunuz varmis niye bu kadar kiskanc davranip iyice hasta ediyosunuz kendinizi?bu durum normal degil.herkes yazmis bunu.lutfen sakinlesince dusunun dediklerimizi.biraz rahat davranirsaniz sagliginiz icin de iyi olur.iliskiniz icin de iyi olur.

Yuksek degil maalesef dusuk tansiyon. Bayilacak dereceye geldim. Sakinlesemiyorum keske sizler gibi dusunebilsem bende normal olarak gorebilsem

Bizde boyleydik simdi ben bunlari yazdim diye sadece beni kiskanc sandilar hatta senden kurtulsun ben bile boguldum vs dediler ama o da boyleydi

Bizde boyleydik simdi ben bunlari yazdim diye sadece beni kiskanc sandilar hatta senden kurtulsun ben bile boguldum vs dediler ama o da boyleydi
Bende böyleydim ama cidden kendini yıprattığınla kalıyorsun değmiyor yani.
Ha sınıf listesini istemen aşırıya kaçmak ama konu senin kıskançlığın değil. Sen bu kadar kıskanç ve baskıcı oldun diye mi git kızın profilini arattı? Yoo. Bi kere sen arattın deyince gidip arama geçmişini vs silmiş. Ben olsam bende sinir olurdum.

tamam aşıksın kendince de yaralısın ona da ok..
ama bu kadar yıkılmak el ayak titremeleri falan .. benim aklım almıyor.. aşktan ölen olmamış bu güne kadar ben duymadım en azından.. biraz güçlü olun..
birde sen babasının faceden bakıyorsun belki adamın karısıda kıskanç adam baktı sanıyor habire o bakıyor kim bu kız niye bakmış diye..
biraz mantıklı düşün sevgilin şifreyi değiştirmezmiydi sürekli bakacağını biliyor..

o alay dediklerinde aslında seni kendine getirmek kendini sorgulaman için .. bir silkelen kendine gel.. ciddiyim gerekirse destek al normal değil yaptıkların..

Yuksek degil maalesef dusuk tansiyon. Bayilacak dereceye geldim. Sakinlesemiyorum keske sizler gibi dusunebilsem bende normal olarak gorebilsem

Sagligin icin sakinlesmen lazim.hemen olmaz belki ama zamanla daha rahat davranmaya baslayabilirsin.bu iliskin biter mi devam eder mi bilmiyorum ama daha sonrakiler icin soyluyorum mesela liste istemezsin,surekli kontrol etmezsin falan..cunku gercekten sagligina yazik.

Allah akıl fikir versin bacim.ortada Bise yok aldatılmış gibi hissediyorsun.

Siz suan devam ediyor musunuz

Kizlar aldatma degil tamam belki yanlis kelime oldu ama birini begenmis ve internetten onu arastirmis iste derdim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…