Az önce aldatildim

Az once deyince baskin var sandim :)
Arkadasim biraz sakinles, aglayacaksan da ayaklarin govdenden biraz yuksek olacak sekilde uzan oyle agla.
Ayrinti fazla okumadim kavga etmissiniz ben bakmadim demis sonra da telefonunu kapatmis, ha birde gecmisi silmis.
Bakmamis olsa gecmisi niye silsin zaten gecmis aklina gelmez ki..
Telefon kapatmasina bir sey diyemicem erkekler genelde cok sinirlenince kavgayi daha fazla uzatmamak icin kenara cekilip sessizlesiyorlar.

Kavgadan sonra hic konustunuz mu acti mi telefonu aradi mi sizi?

Aldatılmak buysa artık diğerleri ne demek istiyorum yani.Saçma kıskançlığa gerek yok.

Konustuk yeminler etti bakmadim dedi inanmiyorum dedim kapattik ama az once yine bakilmis

Şimdi sevgilin kotu niyetine girmiş babasının faceindem bakmis sen anlama diye kendi facebook hesabindan bakmamis
Burda bi kötü niyet var

Guvenini sarsmis
Ayrilmanizi anliyorum

Ben olsam cok buyuk hayal kirikligi yasar ama sonunda affederdim merak ettim baktım falan derse ve ozur dilerse
Esim de oyle yapardi sanirim
Ama iliski için yaralayici olmus

Ben en cok kendinin değil babasının hesabindan bakmasina takildim

Not: ben kıskanç degilim ve oyle listedeki isimleri kontrol etme gibi durumlarim asla yok

Bu yaş kaç, büyüyün vs tarzı insanları ergen konumuna düşüren arkadaslara ithafen, bilimsel araştırmaymış bu "zeka seviyesi yüksek olan insanlar, geçmiş deneyimlerine normal insanlardan daha çok takılı kalır, zor aşık olur, zor güvenir, normalden de çok kıskanır."

Hala ben bakmadim diyor ama baska kim bakabilirki babasi kiza neden baksin ayrica nerden bilsin sinif arkadasi oldugunu nasil tesaduf anlayamiyorum

Aynen oyle aklim almiyor beynim durdu

Ben facebook kullanmiyorum da bu arama listesinde gunu saati dakikasi fln yaziyor mu.
Belki arama gecmisinde sizin baktiklariniz onunuze geliyordur.
Yada saati dakikasi fln varsa sizle telefonda gorustugu dakikalar icerisinde mi bakilmis yoksa sonra mi bu belli mi yani.
Bana bakmadim deyip silmesi de sacma geliyor, ayni sekilde size yemin edip tekrar kisa sure icerisinde bakmasi da.
Her turlu sacma yani cok mu kucuk yaslariniz...

Vay be kocami defalarca aldatmisim haberim yok. Liseden, universiteden, gittiğim kurslardan cinsiyet farketmeksizin merak ettiklerime baktım. Nikah dusmus mudur hacim?

21 olucaz bikac ay var

Kizin 2hesabi var ben digerine bakmistim bugunkine degil yoksa bende oyle dusundum ben baktim diye mi cikti diye ama maalesef

Sagolun yorumlarin cogu oyle maalesef insanlarin derdine gulunecek seyler buluyolar

Herkes kendisiyle kiyasliyor ama size gore normal bana göre olmayabilir herkes ayni dusunemez hissedemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…