Az önce aldatildim

Geyik yapmayin lutfen ya zorla yorum yaptirmiyorum @Mune
Canım geyik değil bu anlamadığın şey de bu ! Diyoruz ki burada aslında "kafana takmanı gerektiren bir sorun değil üzme kendini boşuna bak geç git. En fazla konuşulup çözülebilecek bir konu sevgilinle" . Bu mesajı da anlayamıyorsun lakin ki.

Konu yine konu sahibinin üzerine çullanmaya doğru gidiyor.
Bu aldatma değil ama merak etmiş, beğenip beğenmediğini bilemeyeceğim. Abartmışsın sanki ya, bu kadar kriz yaratmak için erken değil mi? Sakin ol biraz.

Hangi dünyada yaşıyorsunuz arkadaşım ya, harekete geçmeden bi isim bakmaya aldatma diyecek kadar kafayı yemişsiniz. Harbiden psikolojik destek falan alın bunu aldatma olarak düşünüyorsaniz

Dalga gececekseniz yazmayin burasi bir derdim var. Buraya insan derdini yaziyor siz dalga geciyosunuz. Zorla yazdirmiyoruz

Konu sahibi sevgiliniz hangi amaçla sınıftakilerin listesini yolladı söyler misiniz? Merak ettim gerçekten.
kız dikkatini çekti baktı demekki ama bu abartı nedir? Sanki 3 çocukla ortada kaldınız , sakin olun önce.

yani bi facebook profiline baktı diye ihanet etmiş olmuyor. ama kız ilgisini çekmiş ki bakmış, ilerleyen günlerde samimi olabilirler, ucu açık bir durum.

siz bir sorunu halletmek için babasının şifresini ediniyorsunuz, size güveniyorlar ki o şifreyi değiştirme gereği bile duymuyorlar. sonra kendinize o hesabı karıştırmayı yakıştırabiliyorsunuz. farkında mısınız bilmem ama o hesap sizin değil, sevgilinizin de değil, babasının. bir de sadece bir isim aratıldı diye karşı tarafa ağır ithamlarda bulunuyorsunuz.
enteresan.
ama sevgilinizin size listeyi atmış olması da çok enteresan. ben kocama bile atmam, ne münasebet?
ikiniz de sağlıksızsınız

Bana gore bu aldatma degil, o kiz hakkinda herhangi birseyi merak etmis ve bakmis da olabilir. Belki de begendi bakti bilemeyiz ama bu aldatma degil bence.
Yine de bircok arkadasin da belirttigi gibi aranizda belli bir guven problemi var ve maalesef bu sekilde aradan 3 yil da gecse 5yil da gecse asla saglikli bir iliski surduremezsiniz. Ikiniz icin de hayat gittikce daha zor ve katlanilmaz bir hale gelir. Hele ki su andan sonra siz aldatildiginiza inandiktan sonra zaten erkek arkadasiniz agziyla kus tutsa gelse karsiniza ikna olsaniz bilr asla tam olarak guvenmeyeceksiniz. Guvensizliginiz gittikce artacak ve hersey daha kotu olacak. Ciddi olarak bu guven problemini cozecek bir adim atmazsaniz eger ikiniz de bosuna bu iliskiyi devam ettirmeye cabalamaya da gerek yok bence, cunku bir iskenceden baska birsey olamaz bu..

Dalga gececekseniz yazmayin burasi bir derdim var. Buraya insan derdini yaziyor siz dalga geciyosunuz. Zorla yazdirmiyoruz

mesela soyle dusun 100 kisiye sormuslar derdini %99 u sacma, gereksiz, kafaya takilacak bisey degil, dusunme, bosver demis, hatta gulup gecmis. bu senin icin yeterli bir cvp olabiliyormu? olmuyorsa daha ne denmesini bekliyorsun?

Cok kiskanc biriyim. Suan cok mutsuzum ve iyi degilim ilk gordugumde fenalastim agladim suanda buz gibiyim donuk biri oldum
Yorum yapan herkes sagolsun

Nasil boyle iliski yurutuyorsunuz nasil bu hale getiriyorsunuz aklim dimagim sasiyor. Yok kizlarin listesi ilk gunden sizde, yok face ortak, yok babasinin face inden haraket dökümü... oyyyy sistimm sistimmm!

Lorena diye bir üye vardı o geldi aklıma. Sonra elif gibi bir nicki olmuştu. Ha o ha sen aynısınız. Hatta belki de osundur. Bakması hoş değil ama adam aldatmamış ki? Biraz sakin ve mantıklı olmaya çalış.

sosyal medayıyı doğru düzgün kullanmam
ama facabook'um var.
her aradığım adamla seks yapmayı aklımdan geçirmiş olsaydım..ohooo.
bin bir türlü şey olur, benim işim müsait bazen iş için gerekir, yeni tanıştığım birini seneler öncesinden birine benzetirim, bir şey paylaşır (ülkücü bildiğim adam çok sosyalist bir şey gibi), arkadaşlarına bakarım bu ne ayakmış diye..öyle gider bu
ha adam bakmışsa ve size bakmadım diye "yalan" süylemişse, bak bu ayrılma sebebi olur. başka şeye gerek yok.
ama sizin tavırlarınız saf katıksız çocuk gibi. ben adamın yerinde olsam zaten başlarım sana da tribine der ayrılırdım (hiç uğraşamam valla çoluk çocukla), kusura bakma.

Ben o uye degilim ama benimde adim Elif nasil tesaduf oldu

Sanirim bahsettiginiz kisi elifff_____

Arkadaslara katiliyorum bu aldatilmak degil hemen kafanda kurgulayip kestirip atmissin.3 yil az bir zaman degil daha once iliskinde böyle birseyle karsilasmadigini soyluyorsun üstelik.
Toparlan ve sakin kafayla dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…