Az once kocamdan dayak yedim :((

Bunlarda erkeğim diye geçiniyor öyle sinirlendim ki bir kaşık suda bogasim geldi adam değil maalesef çıkıntı bir organı var diye adam olmuyor Allah yardımcıniz olsun devam ederse bnce sığının devlete yada boşanin bebeğiniz büyüyünce sağlıksız bir ortamda yasamasin

Ben buna uzuldugum icin demiyorum bide hakliymis gibi guya trplenio kzdgim icin soyluyorum

Normal olan şu durumda sizin yatak ayırmanız olurdu.
Defolsun gitsin pislik.
Bunu düşünmenize gerek bile yok.

Yani triplenmeyip güzel davransa ne olur attığı dayaktan sonra?

Ne dememiz lazim sence duzelirmi bu adam niyetinizi anlamadim bosanmak yok galiba aklinizda hic bahsetmemissiniz icinizi dokmek maksat bana öle geldi...

ya okurken gözümde canlandı,kanım çekildi o nasıl bir hırs ya kulak çekmek,saç yolmak ne demek kimi dövüyor bu herif?

şerefsiz köpek kime kimin çocuğunu göstermiyor? bu ülkede herkes kafasına göre çocuğu birbirinden kaçırabiliyor mu? açın davanızı donuna kadar da alın pis köpeğin. öncelikli işiniz darp raporu almak olsun. yazık o küçücük bebek böyle bir ortamda büyümeyi hak etmiyor.

Üzülüyorum deyip oturuyosun ama.
Harekete geçmen lazım.Bebeğini alamaz merak etme.Darp raporu al şikayetçi ol.Gerekirse uzaklaştırma kararı çıkarttır.
Hayat mı bu yaşadığın?
Yazıyorum,hem de öfke ve iç parçalanması arasında gidip gelerek yazıyorum.Fakat biliyorum ki hiçbirini yapmayacaksın.Üzülüyorum kadınların kendine bunu yapmasına.

Arkadslar hep sabrettim korkuda var tehdit edip durdu boyle bisey yasayinca sabhi bekliyorum kizimi bana gostermemkle kacrmkla tehdit etmisti bosanmam surundirrum die ((

İşe gidiyor değil mi? Bu gece hiçbirşey olmamış gibi davranın o zaman. Sabah bebişin kıyafetleri, kendi kıyafetleriniz, bebeğin ve sizin ilaçlarınız, evdeki tüm takılar, sizin ve bebeğinizin nüfus cüzdanları, evlilik cüzdanınız eğer evde tapu, ruhsat, eşinizin maaş dökümünü gösteren dekont tarzı belgeler varsa hepsi, diğer ihtiyaç duyabileceğiniz şeyler bunları toplayın, önce bulunduğunuz şehirdeki hastaneden darp raporu alın. Sonra ailenizin yanına gidip oradan da bir darp raporu alın.

Bu akşam eğer yakalanmadan yapabilirseniz eşinizin telefonunda dm filan attığı birileri varsa onların ekran görüntüsünü alıp whatsapp'tan kendinize atın.

Güçlü durun, dışarıda korkacak birşey yok, asıl tehlike evin içinde sizin için.

Zaten bi kac defa yapmisti haksz yere ozr diledi baya uzun sure affetmemistim cesaret edemiyorumki pskolojimi bozdu iyice bu sefer hakli gordu kndinj o ayrmasa zaten bn ayrcaktim evmiz sobali bi odada soba yanio onu gonderecktim zaten dedim.baska kadinlara bakipta bana yanasma bundan sonra gozumde gonlumde yoksun dedim defoldu gitti obur odaya cayini ictikten sonra dedimki kendi pisliginde bogul insallah sana yaptigim onca iyilik sabir vicdanim nosaymis hep kullandin bunlari yeter artik gurur birakmadin kizim.icin sabrettm kizim oldktan sonra iyiydik su 1 ayda 2 kere dovdu beni 5 senelik evliyim duzeltmistik herseyi uzun zamndir oturmustu duzene girmisti son 1 senedr ama gel gelelim huylu huyundan vazgecmemis anneme demek istedim ama kadin seker hastasi bugun konismistuk biraz kotydu sesi uzmek istemedim hatta icine dogmus gibi ben dayak yerken 6 defa pes pese aradi acamadim aglamaktan babam yok benim anmem ablamla ve iki torunuyla yasio bana 10 saatlik uzaklikta bide hastaliklarindan dolayi yola cikamio doguma zor gelmisti bi tanidikla bobreklerinde 3 senedr sanci var idrarr yollari skkintili o yuzden uzun yolada cikamio korkutmak istemedim gecen bi operasyon gecrdi zaten uzulup aglamasi yasak hem.gozune hemde sekerini.mahvedio bi yukseldimi 400 500 arasi oliyo korkjmdan diemedim o cok evhamli bide cok uzulur i kere dedm kadincagiz gunlerce agladi bi evladi ben deilim 5 kardesiz hepimizin ayri ayri sorunyla yillarca savasti bide ben diemedim iate cok kotuyum yazarken bile tutatmiyorum kendimi.rabbjm verecek onun cezasini bnde sabah olsun bi yoluna bakicam bosanmanin ((( 5 sene sonra kizima kavustum ama deismemis

Hiç bir canlı böyle bir muameleyi haketmez..ha göz göre göre yasayip da uzaklaşmıyorsa kendisi için 'aciz' öznesini kullanmama da kızmamalı..geçmiş olsun bu arada..kendiniz için çok gecmeden bir adım atin..kucaginizdaki kız çocuğu kendini koruyamayan bi annesi olduğunu bilmesin..

Üstüne vardıkça daha kötü olacaktır sabret sukuneti se

Yemin ederim okudukça böyle seyleri kanım cekiliyor.o işe gider gitmez darp raporu aşır savcılığa şikayet ederim alır çocuğu anneme giderim.koruma talep ederim .aradığında da korkmadan "kimin itisin sen pez..k !adi köpek gel hadi bakalım yaklaşabiliyormusun itin g.tü seni diye saydırıp kapatırım teli .adi aşşşşağılık domuz..nasıl yapmıyorsun böyle nasıl nasıl!!!! Ben bile sinirden kudurdum sen yasadın bunları ya.. nasıl kim tutmuyorsun görürsün sen demiyorsun da hala yatağı ayırdığına üzülüyorsun aklım almıyor !hem aldatıyor hem dövüyor !!

Al çocuğu git polise ,sonra anne evine görsün it !
of yapamayacaksın ama değil mi o zaman kardeşim bize buraya yazıp bizi sinir manyağı yapmayın gidin halledin kendi aranızda karıştırma kafamızı boş yere

Dedim zaten artik yeter hodri.meydan die ben zaten yatagi ayirdigina uzulmuyorum kendini bide hakli goruyo ya kendince ben seni istemyorjm der gibi ben hakliyim der gibi ayirdi ya yatagini ona sinirlendim yediremdim ne olur kizmayin bide siz yuklenmeyin bana o kadar kotu durumdaykmki konusmak istedim sadece ama sinirlendirdysem ozur dilerim hepiniZden konuyu kapatayim bari gece gece sktm caninizi cok ozur dilerim ((

DARP RAPORU AL VE BOŞAN! Allah senin kocan gibi şerefsiz iğrenç yaratıkları nasıl biliyorsa öyle yapsın!!!! Boşan yalnız değilsin seni anlayan kadınlar ve ailen sana sahip çıkar.

ayol yatagini ayirdigina uzulmus , dayak yiyip gece de sarilip yatacakti sanirim
Hayir anlamiyosunuz beni ben ona uzulmedim diorum olani biteni acikca yazdim iste kendince kendini hakli gorup bide gidio hayvan herif ona kizdim zatn dedim yuzune de gelme bidaha baskalrina bakipta die

Iki seçeneğin var bu net. Ya susup sineye cekeceksin, bugün resimlere bakar yarın fırsat bulur aldatır, takip etmeyeceksin. Ya da boşanacaksın. Malesef üçüncü bir seçenegin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…