- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.348
- 598
- Konu Sahibi Endoplazmikgaribirkulum
-
yorumlarda yaptiniz sanirim aciklamayi , sadece ilk sayfayi okuyarak yaptim yorumumuHayir anlamiyosunuz beni ben ona uzulmedim diorum olani biteni acikca yazdim iste kendince kendini hakli gorup bide gidio hayvan herif ona kizdim zatn dedim yuzune de gelme bidaha baskalrina bakipta die
Annenizin durumu konusunda haklısınızDedim zaten artik yeter hodri.meydan die ben zaten yatagi ayirdigina uzulmuyorum kendini bide hakli goruyo ya kendince ben seni istemyorjm der gibi ben hakliyim der gibi ayirdi ya yatagini ona sinirlendim yediremdim ne olur kizmayin bide siz yuklenmeyin bana o kadar kotu durumdaykmki konusmak istedim sadece ama sinirlendirdysem ozur dilerim hepiniZden konuyu kapatayim bari gece gece sktm caninizi cok ozur dilerim((
Ay sen de belli ki daha once de dovmus. Canin yine dayak istiyor dedigine gore. Kocanin huyu demek ki! Karismasaydin sende bakarsa baksin. Seni dovmesi mi baska kadinlara bakmasi mi ? Ben asla dayagi kabullenemezdim.Nie anlamiyosunuz.beni ya lutfen yapmayindefalarca yazdim yatagini ayirdihina uzuldugum icin yazmadim olani biteni acikca yazmak icin yazdim biridw demiyoki bu kiz ayordigi icin uzulmuuo die ;((( son kez diorum kendini hakli gorup hem suclu hemde dovup bide hayvan yatagi ayirio sinir oldum bu duruma sadece olani oldugu gibi yazdjm
Bende ne diyorum dimiayol yatagini ayirdigina uzulmus , dayak yiyip gece de sarilip yatacakti sanirim
Ben buraya dedikodu yapmak icin yazmadim burda bi cok kadinin derdi var kimi caresiz kimi kimsesiz kiminin etrafi kalabalik ama yanliz kimseden fayda gormez vs siz neden hemen on yargili davrandiniz rabbim kimseyi benim dururmuma dusurmesin insallah gururm incindi konusmak dertlesmek istedim sabah olunca zaten bi yoluna bakicam bosanmak icin kadin kadinin yaninda olur ddim ben bu sayfada onceden uyeligim vardi cok kisinin derdine ortak oldumDayak yedikten sonra hemen buraya gelip konu acabilen birisine neden polise git darp raporu al diyorsunuz?
Bibican hem dayak atıyor hem de haklıymış gibi yatağı ayırıyor demek istemiş konu sahibiBende ne diyorum dimi
Yazık bak üzüldüm simdi
kizima sarilip hungur hungur agladim bide yatagini ayirdi ;((
Evet kizlar az once kocamdan dayak yedim yine hemde 4 aylik kizim kucagimdayken instagram ve twitter heaabindan baska kadinlarin resimlerine bakmis bunu telfonunda gormustum nie boyle bisey yaptigini aoyledigimde once inkar etti yemin ettim gordum die sonrada piskin piskin ne var bunda gorende altimda yakaladi sanar dedi iyice sinirlendim.ne maksatla bakiosun sen bu ucuzluk resmn dedim sinrlendim utanmiyomusun sen kiz babasisin hic utanmiomisun su bebegin suratina benim yuzume bakarken die o hala piskinlige devam edio deli yerine koyuyo canin dayak istyo heralde senin yine dio sen ne yaparsan yap haksizsin bide dovmeye kalkiosun dedim namussuzluk deilmi bu yaptigi baska kadinlara ilgi duyar gibi cok gururum incinio hem baska kadinlara bakip hemde sorunca dovulmeye(( kizima sarilip hungur hungur agladim bide yatagini ayirdi ;(( umursamiyo elmacik kemiklerimi kiracak gibi oldu kulagimdan asildi saclarimi oyle bi cekioki derisi yerinden kalkti resmn auan nasil basim agrio bi bilseniz ((
Hayir anlamiyosunuz beni ben ona uzulmedim diorum olani biteni acikca yazdim iste kendince kendini hakli gorup bide gidio hayvan herif ona kizdim zatn dedim yuzune de gelme bidaha baskalrina bakipta dieDayak yedikten sonra hemen buraya gelip konu acabilen birisine neden polise git darp raporu al diyorsunuz?
Hayir anlamiyosunuz beni ben ona uzulmedim diorum olani biteni acikca yazdim iste kendince kendini hakli gorup bide gidio hayvan herif ona kizdim zatn dedim yuzune de gelme bidaha baskalrina bakipta dieYine dayak istiyorsun dediğine göre alışkanlık yapmış artık.
Sen de acısı geçince hayatına kaldığın yerden devam ediyorsun.
Daha ne kadar çekeceksin bu malı. Neden çıkıp darp raporu almıyorsun.
Neden bu insan müsfettesinin yatağını ayırdığını dert ediyorsun da ondan kurtulmanın çaresini aramıyorsun.
Benim basima boyle bir sey gelse ( allah gostermesin) aklima gelen en son sey kadinlar klubune konu acmak olur yani. Bana tuhaf geldi. Buyuk ihtimAl telefonu duvarda vs parcalamis, kocami öldürmüş, bebegime sarilarak birilerinin gelip bizi bulmasini bekliyor olurdum. Tabi git sana kocani oldur demiyorum ama bi hir gur cikardi yani ben olsam. Kisacasi buraya gelip konu acmazdim.Ben buraya dedikodu yapmak icin yazmadim burda bi cok kadinin derdi var kimi caresiz kimi kimsesiz kiminin etrafi kalabalik ama yanliz kimseden fayda gormez vs siz neden hemen on yargili davrandiniz rabbim kimseyi benim dururmuma dusurmesin insallah gururm incindi konusmak dertlesmek istedim sabah olunca zaten bi yoluna bakicam bosanmak icin kadin kadinin yaninda olur ddim ben bu sayfada onceden uyeligim vardi cok kisinin derdine ortak oldum( yeri geldi sabah ise gidecegim halde sabaha kadar birilerinin derdini dinleyip rahatlatmak istedim kendini yanliz caresz hissedipte benm anladigimi dusnen onca kisyle konusarak sakinlestrdigim cok insan oldu bugun benm skntm oldu medet umdum anlayan danda anlamayip kirici konusandanda rabbim.yinede razi olsun ne diyim k bakmayin hata ettim suanda bile agliorum bu sekilde yargisz infaz yapip hemn buraya kosmus die konusanlar bi kez daha aglatti beni yinede sagolun yetti bana yorumlarinjz
Yorumlarda yazmış konuda öyle anlaşılmıyor maalesef canımBibican hem dayak atıyor hem de haklıymış gibi yatağı ayırıyor demek istemiş konu sahibi
Yani kadının derdi kocam yatağı ayırdı değil
Hayir anlamiyosunuz beni ben ona uzulmedim diorum olani biteni acikca yazdim iste kendince kendini hakli gorup bide gidio hayvan herif ona kizdim zatn dedim yuzune de gelme bidaha baskalrina bakipta diemesajınızın her bir cümlesi can sıkıcı ama ben en çok bu alıntı yaptığım yere takıldım. bu derece dayak yediniz ve size daya k atan bu şahsiyetin yatağını ayırmasına mı takılıyorsunuz??? ne olmasını istiyordunuz, dayağı attıktan sonra bir de sizin yatağınıza girip sizden kadınlık yapmanızı beklemesi daha mı iyi olacaktı??? sizin onurunuzu daha az mı kıracaktı bu durum???
"yine" dayak yediğinizi söylüyorsunuz ama gidip darp raporu almayı adamı boşamayı düşünmek yerine yatağını ayırmasına dertleniyorsunuz. boşanmak için daha kaç kere dayak yemeniz gerekiyor??? kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünün. onu böyle bir evde büyütmeye hakkınız yok. bu hayattaki ilk hatıralarının annesinin dayak yemesini izlemesi olmasını mı istiyorsunuz?? lütfen kendinize ve çocuğunuza bir iyilik yapın ve BOŞANIN!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?