- 2 Ocak 2015
- 353
- 184
- 103
- Konu Sahibi Endoplazmikgaribirkulum
-
İnsan mı acaba o ? Bir de kocam diyorsunuz hala.Evet kizlar az once kocamdan dayak yedim yine hemde 4 aylik kizim kucagimdayken instagram ve twitter heaabindan baska kadinlarin resimlerine bakmis bunu telfonunda gormustum nie boyle bisey yaptigini aoyledigimde once inkar etti yemin ettim gordum die sonrada piskin piskin ne var bunda gorende altimda yakaladi sanar dedi iyice sinirlendim.ne maksatla bakiosun sen bu ucuzluk resmn dedim sinrlendim utanmiyomusun sen kiz babasisin hic utanmiomisun su bebegin suratina benim yuzume bakarken die o hala piskinlige devam edio deli yerine koyuyo canin dayak istyo heralde senin yine dio sen ne yaparsan yap haksizsin bide dovmeye kalkiosun dedim namussuzluk deilmi bu yaptigi baska kadinlara ilgi duyar gibi cok gururum incinio hem baska kadinlara bakip hemde sorunca dovulmeye(( kizima sarilip hungur hungur agladim bide yatagini ayirdi ;(( umursamiyo elmacik kemiklerimi kiracak gibi oldu kulagimdan asildi saclarimi oyle bi cekioki derisi yerinden kalkti resmn auan nasil basim agrio bi bilseniz ((
Şu anda sürünmüyor musun, peki?Arkadslar hep sabrettim korkuda var tehdit edip durdu boyle bisey yasayinca sabhi bekliyorum kizimi bana gostermemkle kacrmkla tehdit etmisti bosanmam surundirrum die((
O uzuntyle yazdim.iste o an beni doverken Allah tarafindan bisey olsada carpilsa elleri kirilsa istedimİnsan mı acaba o ? Bir de kocam diyorsunuz hala.
Yapicam ne olursa olsun bi canm var kizim icin herseyi goguslicem artikŞu anda sürünmüyor musun, peki?
Çok mu güzel hayatın var da bozmaya korkuyorsun? Söylemesi kolay biliyorum ama herşeyi değiştirmek senin elinde.. kendine İnan..
Sagol canım... ama benide tavsiyem bu evliliği devam ertirme sana sahip cikacak birileri varsa lutfen ayril... Yoksa da işe girip geleceğini hazırlamaya bak ve bu süre zarfında sesini çıkarma... Kendinden emin ayakların yere basıp artık bu zavalliya muhtaç olmadığında yolunun ayrı çizersinir allah yardimcin olsun... Bırak kime bakarsa baksın... Böyle aciz insan sana sadık olsa ne yazar...Allah razi olsun sizden beni anladiniz ya rabbim.yuzunuzu hic soldrmasin daima gun yuzu gorun insallah
Evvet bu da ufalarm o suratini kirarim.butun kemiklerini o zamn gorursun anyayi konyayi dioBiraz haber izleyin o halde
Ya yeter artik yaaa Allah kahretsin olani acikca anlattim.die.ne yatak ayirmaya takildinjz.be arakadas erinmessen oku sayfalarda ne yazmjsim yeter be Allah kahretsin kapattim konuyuPolisi arasan gelir alirlar ille kendini sokaklara atmana gerek yok,
Ama o potansiyeli goremedim ben, hala derdin yataklari ayirmasi sanki...
Ah canım!O uzuntyle yazdim.iste o an beni doverken Allah tarafindan bisey olsada carpilsa elleri kirilsa istedim(
Bazilari için koruma karari da umru olmuyo bu karara ragmen öldürülen o kadar çok kadının varken buna istinaden soyledmEvvet bu da ufalarm o suratini kirarim.butun kemiklerini o zamn gorursun anyayi konyayi dio
Sadece sakince davrnip bsey caktrmadan kurtlmaya bakicam islemleri hallettikten sonra basip gitcem memleketwSagol canım... ama benide tavsiyem bu evliliği devam ertirme sana sahip cikacak birileri varsa lutfen ayril... Yoksa da işe girip geleceğini hazırlamaya bak ve bu süre zarfında sesini çıkarma... Kendinden emin ayakların yere basıp artık bu zavalliya muhtaç olmadığında yolunun ayrı çizersinir allah yardimcin olsun... Bırak kime bakarsa baksın... Böyle aciz insan sana sadık olsa ne yazar...
Canim benim ya su mesajın yüreğime dokundu. Kırıcı olmadan yazmayi beceremiyor bazi uyeler gercekten laf sokunca basiniz göğe mi erdi noldu yani su kadincagiza bak özür dileyecek kıvama getirmişsiniz yaziklar olsun ya.Dedim zaten artik yeter hodri.meydan die ben zaten yatagi ayirdigina uzulmuyorum kendini bide hakli goruyo ya kendince ben seni istemyorjm der gibi ben hakliyim der gibi ayirdi ya yatagini ona sinirlendim yediremdim ne olur kizmayin bide siz yuklenmeyin bana o kadar kotu durumdaykmki konusmak istedim sadece ama sinirlendirdysem ozur dilerim hepiniZden konuyu kapatayim bari gece gece sktm caninizi cok ozur dilerim((
Allah yardimcin olsun canım... hakkinda hayirlisiSadece sakince davrnip bsey caktrmadan kurtlmaya bakicam islemleri hallettikten sonra basip gitcem memleketw
Allah razi olsun o koca musvettesinden cok burdaki alay edenlerle konsmaktan dolayi daha cok uzjldum rahatlicam yerdeMune bakar mısınız kadın şiddet gormus, canı yanmış, üzgün, gecenin bir yarısı ne yapacağını bilememiş konu açmış insanlar dalga geçer şekilde mesaj yazıyor. İnsanlar geyik topigiymis gibi yazıyorlar. Biliyorum siz de her şeye yetisemezsiniz ama ne bileyim böyle de olmamalı.
Zor olucak ama başarabilirsin, eğer kendin ayağa kalkarsan bi daha kimse seni yıkmaya cesaret edemez..Yapicam ne olursa olsun bi canm var kizim icin herseyi goguslicem artik
Gecenin bu saatinde 4 aylik bebekle nereye gidecek Allah icin ?Ben dayak yesem evi terk ederim siz siteye nasıl hemen girdiniz
Allah razi olsun sizden cok kotu bi durumdaym buraya yazmakla iyimi kotumu ettim bilemedimCanim benim ya su mesajın yüreğime dokundu. Kırıcı olmadan yazmayi beceremiyor bazi uyeler gercekten laf sokunca basiniz göğe mi erdi noldu yani su kadincagiza bak özür dileyecek kıvama getirmişsiniz yaziklar olsun ya.
Biraz haber izleyin o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?