pardon safmısım yollama . bu kacıncı konum herkes sana dedi neden yolluyorsun . anlamıyorum . sinir krızı iyidir için bosaltır bende gecirdim zamanında üzülme yollama artık seni senden iyi düsünmüyorlarDoğu da çalışan 23 yaşında öğretmenim.Evimde ne televizyon var ne doğru düzgün bi eşya. Ütü m annemin eskisi kaç yıllık ütü.Bugun gömleğimi yaktı. Az önce babamla telden konuştuk. Ütü çalışmıyor kıyafetlerimi yakıyor dedim.bugun bilgisayarım da bozuldu .tv olmayınca bilgisayardan izliyorum kanalları. Babam da "ben napiyjm bozulmuşsa dedi" o kadar üzüldüm ki ütü alacak param yok baba dedim evde misafir var napabilim git al dedi olmadı para yollarım sana dedi .telefonu kapadım ağladım halen ağlıyorum. Evde çaydanlık bardak ne varsa yere fırlattım sinirimden. Ben her ay maaşımı aileme yolluyorum ben napabilrik demeleri zoruma gitti
+1Sen niye maaşını ailene yolluyorsun ki ? Tamam biraz yollarsın ama kendine de birktirmen harcaman gerekmiyormu ?
Çok üzüldüm şimdi insanlar zaten nankörde anne baba olunca gerçekten dokunuyor..
para yollarım demiş baban canım benim anne baba olmadan anlayamasın hayatın yükünü ayrıca öğretmen olmuşsun yani herşey ha diyince olmuyor maalesef biz nelerden geçtik yeri geldi ekmek bulamadık Allah başka dert keder vermesin sağlığın yerinde olsun maddeler gelip geçicidir can sağ olsun birde komşu dan idare et alasıya kadar sonuçta gurbetçisin mutlaka yardımcı olurlar Allah iyi insanlarla karşılaştırınDoğu da çalışan 23 yaşında öğretmenim.Evimde ne televizyon var ne doğru düzgün bi eşya. Ütü m annemin eskisi kaç yıllık ütü.Bugun gömleğimi yaktı. Az önce babamla telden konuştuk. Ütü çalışmıyor kıyafetlerimi yakıyor dedim.bugun bilgisayarım da bozuldu .tv olmayınca bilgisayardan izliyorum kanalları. Babam da "ben napiyjm bozulmuşsa dedi" o kadar üzüldüm ki ütü alacak param yok baba dedim evde misafir var napabilim git al dedi olmadı para yollarım sana dedi .telefonu kapadım ağladım halen ağlıyorum. Evde çaydanlık bardak ne varsa yere fırlattım sinirimden. Ben her ay maaşımı aileme yolluyorum ben napabilrik demeleri zoruma gitti
Iyi de sen hiç itiraz etmeden paranı yollarsan onlar da lüks takilirlar yani.Gecinemeyecwklerini düşünmüyorum. Bi kardeşim üniversitede kredi alıyor. Ona çok az yolluyorlar.biri lisede bi onun masrafı oluyordur.Kendi evimiz başka şehirde ailemin oturduğu başka şehirde ama kiralar birbirini dengeleyor. Annem çok çok lux meraklısı bi insan gitmiş kendine 700 liralık ütü almış. Babam da ona uyuyor.Sonra ben hayırsız evlat oldum simdiden
Olmuyor işte o kadar benciller ki.Herkesin yanında okuttuk da ettik de bir sürü laf sayıyorlar mecbur kaldım. Artık bıktım isyan ettim resmen .
Seni kardeşinin odasından mı isticeklermiş. Para yollamaKızlar az önce tekrar konuştum ailemle. A: annem B: ben
B: Anne bu ay maaşımı yollamayim da eve tv ve bişeyler alıyım hiç vakit geçmiyor haberiniz olsun ona göre ayarlayın bu ay
A: Ben gelirim sana evdeki eski tv yine getiririm alma .Sen eve alırsın
B: Anne geniş ekranlardan yeni tv lerdeb alıyım burada çıkıp gezecek bir yer yok tek yaşam yerim ev . Bilgisayarım da bozuldu eskiydi zaten temelli onu da değiştiririm.
A : İyi tamam istediğini yap . Biz burda sefiller gibi yaşayalım sen kendine ev döşe.Eve salon takımı alınacak kardeşine oda alınacak. Seni isteyenler oluyor şu rezil gibi eve mi sokacaksın.
B: Anne isteyen seni mi istiyor beni mi.Sanki sen mi gelin olacaksın dedim yüzüme kapadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?