az önce :(

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar canım çok sıkkın, daha doğrusu bi donuklaştım, üzüldüm mü, sevindim mi canım mı sıkıldı bilmiyorum. Benim çalıştığım kurumda çalışanlardan biri beni istemişti 1.5 yıl önce. Ben reddettim sonra nisanlandigini gördüm facebooktan ,evlendi belgeleri geldi çalıştığım yere şimdi bi oğlu olmuş (Allah analı babalı buyutsun ) az önce belgelerini getirdi sadece Allah analı babalı buyutsun diyebildim o'da Sağol Allah razı olsun dedi ama içim cız etti. yüzük parmağıma gitti gözüm o an onun da dikkatini çekti mi diye hala evlenememis dedi belki eee yaş oldu 31. ben evlilik için bi adım atamadim ondan galiba açıkçası ümidimde kalmadı Sadece birine birilerine anlatmak istedim

Yaş olmuş 31 hiiii aman Allahım evde kalmışsıınnn.
Hep söylerim ben çok küçüktüm evlendiğimde 32 idim.Diyorum ki çok şükür ki diğerlerini reddetmişim.şimdiki eşim kuş mu kondurdu hayır tabi ki ama olmamışsa bir hayrı vardır diyorum,Hayıflanma da tadını çıkar özgür günlerinin.

o zaman onu istememissin, belki içine sinmedi hoşlanmadın vs, simdi adam evlenip aile kurunca gözüne farklı gelmiş. hani kaybedince kıymete biner ya, öyle olmuş bu :) aynı yaştayız, ben de bazen benzer kaygılara kapılsam da asla geç değil. acele edip mutsuz bir evlilik yapmak mı iyi, beklemek ve herşeyiyle içine sinen bir insanla yuva kurmak mı?

ben eğer aradığım insanı bulamazsam evlenmeyi düşünmüyorum. herşey kısmet..

belki de o adamın karısı sen olsan anlaşamayacak ve boşanacaktınız, o çocuk da dünyaya hiç gelmeyecekti. hayırlısı ne ise o olsun. demek ki senin için hayırlı değilmiş ki olmamış. kısmetin bir yerlerde seni bekliyor

not:felaket tellalı gibi konuşmuşum demek istediğim reddetmende bir hayır vardır mutlaka idi

Canim kader kısmet senin kaderinde yazili olan kisi o degilmis demekki
Belkide cok daha hayirli bi evliligin olacak

Sanirim yazin gekisi dugun derneklerin baslamasi git gide yalnizlik psikolojisine sokuyor bizide

Sanirim benimde bu sene twk bir bekar arkadasim kalmayacak gibi duruyor
Birde cevredende artik kucuk degilsin yasin geldi falan laflari yikselmeye basladi ister istemez insanin moralini bozuyor bu laflar ama vardir herseyin bir zamani

Bende bazen belkide kaderime kimse yazilmamistir diye dusunuyorum

beni istemişti derken görüşme mi teklif etmişti, yoksa topladı milleti birden istemeye mi geldi evine?
reddettiğiniz insanlar yuva kurunca ne kafayla takılıyosunuz anlamıyorum cidden.
hani ex aşkın bile değil.
ne olursa olsun reddetmişsin bitmiş.
evlense de boşansa da bir şey hissetmemelisin.
gayet normal bir durum bu.
hele ki evliyken böyle içim cız etti ne münasebet yani?

ayrıca 31 yaş hiç de geç değil.
lütfen 45 yaşında evde kaldım modunda takılıp hasret çekme boşuna
kısmet bu işler

Banada yardim edermisiniz allah askina yeni uye oldum akil danismaya cok ihtiyacim var psikoloijm bozuldu

Üstüne bi bardak soğuk su içip, önümüzdeki maçlara bakacaz demen lazım artık
Yaşı başı geç, hayırlısını dile

Sen olayı cokkkk farklı anlamissin keşke evlenseydim diye bir cümle kurmadim farkindaysan sadece herkes hayatını kuruyor ben olduğum yerde sayıyorum bunu anlatmaya çalıştım anladiysan! !!!!!

Birgün gerçekten evlenir miyim ?hiç sanmıyorum

benim gorumce 33 yasinda falan, budune kdr kah birilerini begenmemis kah onu begenen olmamis derken bekar yasadi
annesi 15 sene once vefat etmis, evd euvey anne,uvey annenin doldurysyla evlensin gitsin diye gozune bakan baba ve diger abiler vs hatta yengeler .. meslek yok i$ yok butun gun evde .. birinin evi yok birinin isi yok derken geldi bu gunlere

iki ay once komsunun kardesiyle tanistiridilar , anlasti damat adayiyla
aradigi her ozellik var ustelik adamda evi isi var yakiksli vs :)

nikah kiyildi 1 ay sonrada dugun var
nasip kismet bu isler ..

istemediyseniz şu an pişman olmak için bi sebebiniz yok. demek ki olmayacak bi işti yani. sırf evlenmiş olmak için evlenilmez. bekarlığın tadını çıkarın. kısmette varsa bi gün evleneceksiniz zaten.

Karsisina Evlilik adaylari cikanlarin evde kaldim evlenemiyorum moduna girmesi garip.
Sanki hickimse istememis de evlenemiyormus gibi bir bakis aciniz var.
Kendi secimlerinizi yasiyorsunuz.. ona göre de davranin en azindan.
Biz kadinlar cok duygusal ve mantiksiz yaklasiyoruz olaylara..biraz gercekci olsak daha az üzülürüz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…