Kızlar canım çok sıkkın, daha doğrusu bi donuklaştım, üzüldüm mü, sevindim mi canım mı sıkıldı bilmiyorum. Benim çalıştığım kurumda çalışanlardan biri beni istemişti 1.5 yıl önce. Ben reddettim sonra nisanlandigini gördüm facebooktan ,evlendi belgeleri geldi çalıştığım yere şimdi bi oğlu olmuş (Allah analı babalı buyutsun ) az önce belgelerini getirdi sadece Allah analı babalı buyutsun diyebildim o'da Sağol Allah razı olsun dedi ama içim cız etti. yüzük parmağıma gitti gözüm o an onun da dikkatini çekti mi diye hala evlenememis dedi belki eee yaş oldu 31. ben evlilik için bi adım atamadim ondan galiba açıkçası ümidimde kalmadı Sadece birine birilerine anlatmak istedim
beni istemişti derken görüşme mi teklif etmişti, yoksa topladı milleti birden istemeye mi geldi evine?Kızlar canım çok sıkkın, daha doğrusu bi donuklaştım, üzüldüm mü, sevindim mi canım mı sıkıldı bilmiyorum. Benim çalıştığım kurumda çalışanlardan biri beni istemişti 1.5 yıl önce. Ben reddettim sonra nisanlandigini gördüm facebooktan ,evlendi belgeleri geldi çalıştığım yere şimdi bi oğlu olmuş (Allah analı babalı buyutsun ) az önce belgelerini getirdi sadece Allah analı babalı buyutsun diyebildim o'da Sağol Allah razı olsun dedi ama içim cız etti. yüzük parmağıma gitti gözüm o an onun da dikkatini çekti mi diye hala evlenememis dedi belki eee yaş oldu 31. ben evlilik için bi adım atamadim ondan galiba açıkçası ümidimde kalmadı Sadece birine birilerine anlatmak istedim
Konu aç, gelirizBanada yardim edermisiniz allah askina yeni uye oldum akil danismaya cok ihtiyacim var psikoloijm bozuldu
Sen olayı cokkkk farklı anlamissin keşke evlenseydim diye bir cümle kurmadim farkindaysan sadece herkes hayatını kuruyor ben olduğum yerde sayıyorum bunu anlatmaya çalıştım anladiysan! !!!!!beni istemişti derken görüşme mi teklif etmişti, yoksa topladı milleti birden istemeye mi geldi evine?
reddettiğiniz insanlar yuva kurunca ne kafayla takılıyosunuz anlamıyorum cidden.
hani ex aşkın bile değil.
ne olursa olsun reddetmişsin bitmiş.
evlense de boşansa da bir şey hissetmemelisin.
gayet normal bir durum bu.
hele ki evliyken böyle içim cız etti ne münasebet yani?
Tesekkur ederimKonu aç, geliriz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/create-thread
Nasıl konu açacam dersen şu linki tıkla yaz çiz olur
Rica ederimTesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?