az öncede yazdım kimse cevap vermedi.. yine yazıyorum

cambardak

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
7
0
6
35
İstanbul
arkadaşlar 2 yıl önce ayrıldığım sevgilimle bu yaz konuşmaya başladık. arada görüşüyorduk falan. sonra konuşmamaya başladık. ama bu sırada o hep beni sosyal ağlardan takip ediyormuş. hatta bir ara ilişki durumumu nişanlı yapmıştım. ortak bir arkadaşımız vardı onun vasıtasıyla böyle bir şeyin olmadığını öğrenmiş.. neyse ben ondan sonra biriyle çıkmıştım bu 2 yıllık arada. bu on abaya bir takılmış. devamlı bana onu hatırlatıyor sorular soruyor falan. görüşünce elimi tutumak sarılmak öpmek istiyor. mesela 2 gün önce görüştük. yemeğe gittik. herşey güzeldi. araba kullanırken elini omzuma atıp kendine çekiyordu başım onun omzunda çok güzeldi yaa. karşı koyamadaım o an. elimi tuttu. hatta öptü bile . ilk önce tepki verdim. ama sonra bende öomesine bir şey demedim. seni özledim dedi. neyse eve geldim ben. ertesi gün mesaj attım. iyisi mi ben seni düşünüyorum diyeyim gerisini sen düşün diye... bir şey yazmadı .. dün akşam faceden mesaj attım. görmedi.. telefonuna mesaj attım konuşma benle artık diye... sonra faceden yazdığımı gece görmüş ama bir şey yazmamış.. ya bu ne yapmaya çalışıyor böyle.. o da seviyor bence ama neden barışmıyor. arkadaş olalım diyor ama onuda kendi beceremiyor.. hem evlenmeyi düşünmüyorum diyor hem gel beraber gidelim buralardan diyor. hem benimle olmaz hemde evlensen bile ben seni yine görürüm diyor... ne yapmam lazım

eski ilişkiden yeni ilişki olmazzz..

Bu ilişkiden ne köy olur ne kasaba.Boşuna zamanınızı duygularınızı grurunuzu harcamayın.....

Benzer bir durum çok yakın bir arkadaşımın da başına gelmişti. Ona da defalarca söyledim size de söyleyeyim. Niyeti ciddi olan böyle davranmaz. Adam gibi konuşur ya barışırsınız ya da tamamen çekilir gider hayatınızdan. Tabi en iyisini yine siz bilirsiniz ama kendinize yazık etmeyin. Böyle bir insanla ömür geçmez. Güzel bir ilişki olsaydı bu kadar zaman geçmezdi aradan ve yine birlikte olurdunuz.

Gercekten bolebirlikte hayata dair bi plani olsaydi bu sure zarfinda grlirdu...nolursa olsun sevrn insan degil iki tane yil 2 ay bilezor dayanir..bence onunuzr bakin.

Seni acikca oyaladigi belli canim. O guzel zamanlarini bosa ona heba etme sevse ciddi dusunse adam gibi cikar karsina olumlu yada olumsuz birsey derdi. Yaptiklarinda bu kadar dengesizlik olan birine guvenemessinde.. Bence onune bakmalisin..

bu anlattıklarına rağmen hala ''o da beni seviyor'' demişsin ya pes ! hangi hareketinden seni sevdiğini anladığını söyler misin kaçırdığım detayı yakalıyım? adamın eski sevgilin olması o kadar aradan sonra sana böyle rahat davranabilmesi için bir referans mı? 2 senedir neredeymiş aklı, sosyal medyadan takip etmek nedir Allah askına, pc elinin altındayken diğerlerine bakarken seni de aradan cıkarmadığını nereden biliyorsun? biraz sert yazdıysam kusura bakma ama adam eskileri bi yoklarken bence seni de yoklamış, ''aslında çok seviyor da gururundan uzak duruyor'' düşünceleriyle kandırmayın artık kendinizi kızlar. böyle adamların tavırlarından sevildiğinizi zannediyorsunuz ya siz gercekten hiç sevilmemişsiniz umarım en kısa zamanda seni gercekten sevecek bir adamla karsılasırsın ve o zaman anlarsın bu adamı ve benim ne demek istediğimi..

bir tavsiye istersen de, yerinde olsam muhatap olmazdım bir daha onu 2 sene öncesinden geldiği yere geri gönderirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:

zaman gecmiştir biraz simdi durum ne bida sesi cıktımı

O da beni seviyor demişsin bi'de:26:
Direk yüzüne ben seninle gönül eğlendiriyorum, vakit geçiriyorum deyince mi anlayacaksın sevmediğini:26:

Seven adamın bunla uzaktan yakından alakası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…