Az önceki Kavgamız

Bu konuları açmaktaki maksadını oldukça merak etmeye başladım. Evet kirli sepetine koyabilirsin ama senin suratına firlat

Ben de merak ediyorum.Diger konusu ne olacak.Eger bu söyledikleri gerçek ise esinde peygamber sabrı varmış. Ama sen dikkat et bu gidisle büyük bir fırtına yaklaşıyor.
bence alay ediyor bizimle yani kim bu sekilde bi davranis sergileyebilir aklim almiyor benim.
kucuk cocuklar bile boyle davranmaz

Yüze firlatmak da nedir yaa? Siz sorunlarinizi böyle cözüyorsaniz o evlilik yürümez. Unutmayin saygi biterse sevgi de kalmaz.

Selam hanımlar
Eşim işe gitmedi bugün, ancak dışarı çıkıp geri gelmesini gerektiren bir durum oldu. Eve geri geldi, üstünü değiştirirken bir tshirt giydi, sonra bu biraz kirli diyip cıkardı. Çıkardıktan sonra bunu da yıkarsın diyip yatağa ayağımın ucuna bıraktı, halbuki hemen arkasında kirli elbise sepeti vardı. Beyefendi yeni kıyafet denemeye başladı. Ben bu lafına çok sinir oldum, tshirtü alıp top yapıp yüzüne fırlattım, o da beklemiyordu o an kulağına gelmiş, o da aldı bana geri fırlattı benim de yüzüme geldi. Bu hareketine iyice sinirlendim konuşmamaya başladım. Daha sonra mutfakta konuştuğumuzda kızdığım şeyleri anlattım, o da bana bunu yıkarsın demediğini, bu da yıkanmalık kötü olmuş dediğini söyledi, zaten yeni elbiseyi giyince o kirliyi alıp sepete atacağını söyledi. Bu kadar basit şeylere alınma kendi yaptıklarından sonra diyerek haklı çıkmaya çalışıyor, sizce kim haklı çok basit dediği şey benim çok canımı sıkıyor.

Adamın bir giysisini alıp oradan yıkamak sana zor geliyorsa boşan arkadaşım sen
Son günlerde açtığın konulardan sonra eşini sevmediğini düşünüyorum
Eziyet ediyorsun adama
Bu arada benim durum karşısındaki tepkim çok ağır olurdu, eşin çok mülayim adammış, kafama fırlatılan o t-shirt ü yuttururum adama kim atarsa atsın

konu şu kirli sepeti varken neden ayak ucuma koyup bunu da yıkarsın diyor ki emreder gibi, o böyle demediğini söylüyor ama böyle dedi o an... Sizin olsa ağırınıza gitmez mi ? Konuları ayrı değerlendirirseniz sevinirim.
:110:

konu şu kirli sepeti varken neden ayak ucuma koyup bunu da yıkarsın diyor ki emreder gibi, o böyle demediğini söylüyor ama böyle dedi o an... Sizin olsa ağırınıza gitmez mi ? Konuları ayrı değerlendirirseniz sevinirim.
Vay be çok kötü laf mı etmiş oldu. Yıkasan ne olur ki eline mi yapışır?
İnsanların eşleri hasta oluyor ömür boyu bakıyorlar. Evlilik başka bir şey.

Selam hanımlar
Eşim işe gitmedi bugün, ancak dışarı çıkıp geri gelmesini gerektiren bir durum oldu. Eve geri geldi, üstünü değiştirirken bir tshirt giydi, sonra bu biraz kirli diyip cıkardı. Çıkardıktan sonra bunu da yıkarsın diyip yatağa ayağımın ucuna bıraktı, halbuki hemen arkasında kirli elbise sepeti vardı. Beyefendi yeni kıyafet denemeye başladı. Ben bu lafına çok sinir oldum, tshirtü alıp top yapıp yüzüne fırlattım, o da beklemiyordu o an kulağına gelmiş, o da aldı bana geri fırlattı benim de yüzüme geldi. Bu hareketine iyice sinirlendim konuşmamaya başladım. Daha sonra mutfakta konuştuğumuzda kızdığım şeyleri anlattım, o da bana bunu yıkarsın demediğini, bu da yıkanmalık kötü olmuş dediğini söyledi, zaten yeni elbiseyi giyince o kirliyi alıp sepete atacağını söyledi. Bu kadar basit şeylere alınma kendi yaptıklarından sonra diyerek haklı çıkmaya çalışıyor, sizce kim haklı çok basit dediği şey benim çok canımı sıkıyor.
Çok basit dediği şey sizin canınınız cok sıkmış olabilir ama her konunun bi konuşma anlaşma adabı vardır. Sizin de bu cok basit tepkileriniz eşinizin canını her gün daha çok sıkıyodur bilin.

Niyetiniz belli, kk kadinlarinin sinir sistemini cokertmek. Bu 3cu paylasiminiz ve 3cunde de kocaniza acidim ...

Back
X