- 3 Ocak 2018
- 518
- 673
- 23
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence alay ediyor bizimle yani kim bu sekilde bi davranis sergileyebilir aklim almiyor benim.Bu konuları açmaktaki maksadını oldukça merak etmeye başladım. Evet kirli sepetine koyabilirsin ama senin suratına firlat
Ben de merak ediyorum.Diger konusu ne olacak.Eger bu söyledikleri gerçek ise esinde peygamber sabrı varmış. Ama sen dikkat et bu gidisle büyük bir fırtına yaklaşıyor.
HahahahahaaKocan hazırlanırken yatmamakla işe baslayabılırsın mesela? Muhtemelen de calısmıyorsundur
paylasin ona eyvallah ama ciddi ciddi bu sekilde mi tepkiler veriyorsunux???????Diğer konuya cevap verdim, bu ara canımız sıkkın bir dönemdeyiz bunu sizle paylaşıyorum.
beni deli etmeyi basardi vallakocanı deli ettiğin yetmedi,sıra bize geldi
nasıl da isabet ettiriyor anlamadım.beni deli etmeyi basardi valla![]()
bence tsk ya keskin nisanci olarak basvursun:))nasıl da isabet ettiriyor anlamadım.
önceki konuda gözüne,bu konuda kulağına:)
Selam hanımlar
Eşim işe gitmedi bugün, ancak dışarı çıkıp geri gelmesini gerektiren bir durum oldu. Eve geri geldi, üstünü değiştirirken bir tshirt giydi, sonra bu biraz kirli diyip cıkardı. Çıkardıktan sonra bunu da yıkarsın diyip yatağa ayağımın ucuna bıraktı, halbuki hemen arkasında kirli elbise sepeti vardı. Beyefendi yeni kıyafet denemeye başladı. Ben bu lafına çok sinir oldum, tshirtü alıp top yapıp yüzüne fırlattım, o da beklemiyordu o an kulağına gelmiş, o da aldı bana geri fırlattı benim de yüzüme geldi. Bu hareketine iyice sinirlendim konuşmamaya başladım. Daha sonra mutfakta konuştuğumuzda kızdığım şeyleri anlattım, o da bana bunu yıkarsın demediğini, bu da yıkanmalık kötü olmuş dediğini söyledi, zaten yeni elbiseyi giyince o kirliyi alıp sepete atacağını söyledi. Bu kadar basit şeylere alınma kendi yaptıklarından sonra diyerek haklı çıkmaya çalışıyor, sizce kim haklı çok basit dediği şey benim çok canımı sıkıyor.
konu şu kirli sepeti varken neden ayak ucuma koyup bunu da yıkarsın diyor ki emreder gibi, o böyle demediğini söylüyor ama böyle dedi o an... Sizin olsa ağırınıza gitmez mi ? Konuları ayrı değerlendirirseniz sevinirim.
Vay be çok kötü laf mı etmiş oldu. Yıkasan ne olur ki eline mi yapışır?konu şu kirli sepeti varken neden ayak ucuma koyup bunu da yıkarsın diyor ki emreder gibi, o böyle demediğini söylüyor ama böyle dedi o an... Sizin olsa ağırınıza gitmez mi ? Konuları ayrı değerlendirirseniz sevinirim.
Çok basit dediği şey sizin canınınız cok sıkmış olabilir ama her konunun bi konuşma anlaşma adabı vardır. Sizin de bu cok basit tepkileriniz eşinizin canını her gün daha çok sıkıyodur bilin.Selam hanımlar
Eşim işe gitmedi bugün, ancak dışarı çıkıp geri gelmesini gerektiren bir durum oldu. Eve geri geldi, üstünü değiştirirken bir tshirt giydi, sonra bu biraz kirli diyip cıkardı. Çıkardıktan sonra bunu da yıkarsın diyip yatağa ayağımın ucuna bıraktı, halbuki hemen arkasında kirli elbise sepeti vardı. Beyefendi yeni kıyafet denemeye başladı. Ben bu lafına çok sinir oldum, tshirtü alıp top yapıp yüzüne fırlattım, o da beklemiyordu o an kulağına gelmiş, o da aldı bana geri fırlattı benim de yüzüme geldi. Bu hareketine iyice sinirlendim konuşmamaya başladım. Daha sonra mutfakta konuştuğumuzda kızdığım şeyleri anlattım, o da bana bunu yıkarsın demediğini, bu da yıkanmalık kötü olmuş dediğini söyledi, zaten yeni elbiseyi giyince o kirliyi alıp sepete atacağını söyledi. Bu kadar basit şeylere alınma kendi yaptıklarından sonra diyerek haklı çıkmaya çalışıyor, sizce kim haklı çok basit dediği şey benim çok canımı sıkıyor.
Alacağı cevapları bildiği için insanları provake ediyor.taharet konusu,11 yasindaki cocuk,ardindan da bu
istikrariniz denilecek laf bulamiyorum
fakesiniz dimi
yahut biziimle dalga geciyorsunuz
yeni konu acana kadar 30 sayfa yazilan onceki konunuza neden cevap yazmiyorsunuz??
bu uyenin konularini görmeme sansim olsa keske yaa hakikaten durduk yere sinirlerim bozuluyorAlacağı cevapları bildiği için insanları provake ediyor.