Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aahha o ne saçma soru öylemerhaba kızlar size bir sorum olacak, instagramda az takipçili bir erkek size ezik biri olarak görünür mü?
ya benim bi arkadaşm var babası subay olduğu için sürekli ordan oraya taşınıp durdular ve dolayısıla çocugun bir düzeni olamadı normal hayatta yakışıklı bir doktor adayı ama bu konuyu kafasına çok takıyodu cevabını ona göstercem iyi geceler :))aahha o ne saçma soru öyle
tabiki de hayır..
ya ne takıyor çok saçmaya benim bi arkadaşm var babası subay olduğu için sürekli ordan oraya taşınıp durdular ve dolayısıla çocugun bir düzeni olamadı normal hayatta yakışıklı bir doktor adayı ama bu konuyu kafasına çok takıyodu cevabını ona göstercem iyi geceler :))
yakışıklılığının farkında ama işte hep şey diyo: o tipsizlerin bir sürü takipçisi var tanımadıkları kişiler takibine geri takip yapıyo takipçisi fazla olduğu için bazen ben tanımadığım birinden hoşlanıp takip ediyorum yazmak için geri takip etmiyolar beni falanCok kisi takip edince ezik degil de mukemmel mi oluyo ne sacma dusunce ne kadar tipsiz insan var bin gecik takicisi var yakisikliysa daha farkina varilmamistir o cocuk takmasina gerek yok aksine bence iyi bir durum bu
yakışıklılığının farkında ama işte hep şey diyo: o tipsizlerin bir sürü takipçisi var tanımadıkları kişiler takibine geri takip yapıyo takipçisi fazla olduğu için bazen ben tanımadığım birinden hoşlanıp takip ediyorum yazmak için geri takip etmiyolar beni falan
ya kısacası şuna inanıyo:tanışmak için takip ettikleri dönmüyomuş o da az takipçili olmasına bağlıyo
Zaten takipvisine bakarak konusma baslatan kizdan hayir gelmez bunu arkadasina bi acikla istersen tgakipvisi cok ben bununla konisiygim demek asiri sacma bir sey takmasina gerek yok dogru durust insanlara acilsin onlar adamligi tipe falan bakar takipci sayisina degilyakışıklılığının farkında ama işte hep şey diyo: o tipsizlerin bir sürü takipçisi var tanımadıkları kişiler takibine geri takip yapıyo takipçisi fazla olduğu için bazen ben tanımadığım birinden hoşlanıp takip ediyorum yazmak için geri takip etmiyolar beni falan
ya kısacası şuna inanıyo:tanışmak için takip ettikleri dönmüyomuş o da az takipçili olmasına bağlıyo
gorunurmerhaba kızlar size bir sorum olacak, instagramda az takipçili bir erkek size ezik biri olarak görünür mü?