az takipçili erkek

tsigalko

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
13
0
16
30
merhaba kızlar size bir sorum olacak, instagramda az takipçili bir erkek size ezik biri olarak görünür mü?

aahha o ne saçma soru öyle
tabiki de hayır..
ya benim bi arkadaşm var babası subay olduğu için sürekli ordan oraya taşınıp durdular ve dolayısıla çocugun bir düzeni olamadı normal hayatta yakışıklı bir doktor adayı ama bu konuyu kafasına çok takıyodu cevabını ona göstercem iyi geceler :))

ya benim bi arkadaşm var babası subay olduğu için sürekli ordan oraya taşınıp durdular ve dolayısıla çocugun bir düzeni olamadı normal hayatta yakışıklı bir doktor adayı ama bu konuyu kafasına çok takıyodu cevabını ona göstercem iyi geceler :))
ya ne takıyor çok saçma
yaştan kaynaklıdır herhalde ama
alt tarafı sosyal medya bu kadar üzülmesin...

çok takipçili olunca noluyo. o takipçiler ne işe yarıyo. çok takipçi olmasıyla neden hava atılıyo

Kusura bakmayın da saçma bir düşünce

Şimdi bekar ve kendini göstermek isteyen arayış olan ve sosyal görünmeye çalışan biri için evet ben olsam bana hava basmaya çalışan adamın arkadaş çevresine bakarım oda su devirdi sosyal medya ile olabiliyor yani bana hem hava basmaya çalışmış hemde takipçisi az vay ezik vay bile deyip gülerim yani :kahve: ya mütevazı olup az takipciyle yetincek yada bastığı havanın hakkını verecek diye düşünüyorum cevabım evet ezik :duduk:

Cok kisi takip edince ezik degil de mukemmel mi oluyo ne sacma dusunce ne kadar tipsiz insan var bin gecik takicisi var yakisikliysa daha farkina varilmamistir o cocuk takmasina gerek yok aksine bence iyi bir durum bu

Cok kisi takip edince ezik degil de mukemmel mi oluyo ne sacma dusunce ne kadar tipsiz insan var bin gecik takicisi var yakisikliysa daha farkina varilmamistir o cocuk takmasina gerek yok aksine bence iyi bir durum bu
yakışıklılığının farkında ama işte hep şey diyo: o tipsizlerin bir sürü takipçisi var tanımadıkları kişiler takibine geri takip yapıyo takipçisi fazla olduğu için bazen ben tanımadığım birinden hoşlanıp takip ediyorum yazmak için geri takip etmiyolar beni falan
ya kısacası şuna inanıyo:tanışmak için takip ettikleri dönmüyomuş o da az takipçili olmasına bağlıyo

Oz güveni bu kadar düşük olmasın insanların ya altı üstü sosyal medya bir takip etse nolur bin takip etse nolur bunlar ego şişiren şeyler diye düşünüyorum boşuna üzülmesin arkadaşınız hem sosyal çevre oradan mi belli olur milyon takipçili. İnsanların sosyalligi kendilerini ortaya sevdikleri kadar insanların özelini ortaya dönmesine karşıyım ben. Zaman kaybı de cabası valla ne güzel mesleği varmıs sosyal medyada takipçisini dert edinecegine gerçek hayatta sağlam bir çevre oluşturmaya baksın hem zamanından hem özgürlüğünden kazanmış olur şahsen benim birsuru sözde arkadaşım takipçim ıvır zıvırim vardı o kadar bunaldım ki insanların ozentilihinden kendini beğendirme çabasından-ve kendimin de ister istemez beklentiye girdiğimi, üstüne çok kıymetli olan zamanımı çaldığını gorunce böyle platformların işte Oz aman hepsini sildim elveda dedim coook da kafam rahat arkadaşınız takmasın eziklik takipçiyle değil ozguvensizlikle olur o da başkalarının ona olan tavrıyla değil kişinin kendine olan bakışıyla alakalıdır zaten

yakışıklılığının farkında ama işte hep şey diyo: o tipsizlerin bir sürü takipçisi var tanımadıkları kişiler takibine geri takip yapıyo takipçisi fazla olduğu için bazen ben tanımadığım birinden hoşlanıp takip ediyorum yazmak için geri takip etmiyolar beni falan
ya kısacası şuna inanıyo:tanışmak için takip ettikleri dönmüyomuş o da az takipçili olmasına bağlıyo

Takipçisi az olunca bazı insanlar öyle bakabiliyor ama bence sığ düşünce bu. E öyle.bir insan takipçi sayısı için dönecekse o zihniyette biriyse ne yarar gelir ki zaten donmedigine sevinsin bile bence

Zaten takipvisine bakarak konusma baslatan kizdan hayir gelmez bunu arkadasina bi acikla istersen tgakipvisi cok ben bununla konisiygim demek asiri sacma bir sey takmasina gerek yok dogru durust insanlara acilsin onlar adamligi tipe falan bakar takipci sayisina degil

ne zamandan beri karakter ayarı hachtagh, mention, follower oldu?facede bile konan kavun fotosuna ulaşınca kelek çıkabilme ihtimali %90 iken?

Back
X