Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar eger agzinizda yara cikarsa kara dut yiyin..ozellikle yaranin oldugu bolgeye degdirin ve yaranin oldugu yerde biraz bekletin..eger taze kara dut bulamazsaniz recelide olur...deneyin!kaydirigubbakcemile5
canım benim ağzımda da yara var dr aft olduğunu söyledi...ilaç kullanmayı pek sevmediğim için açıkçası ilaçları kullanmadım...ama bunu denicem umarım işe yarar...arkadaşlar aranızda başka çözümleri olan varsa yazsın lütfen....:icecream:
canım benim ağzımda da yara var dr aft olduğunu söyledi...ilaç kullanmayı pek sevmediğim için açıkçası ilaçları kullanmadım...ama bunu denicem umarım işe yarar...arkadaşlar aranızda başka çözümleri olan varsa yazsın lütfen....:icecream:
muhakkak dene canim..simdiye kadar cevremde deneyen herkeste ise yaradi..aft ve ucuk cikinca kisa surede tedavi ediyor..ama gun icinde 3-4 kez yap en az..gecmis olsun..