Doğuma Hazırlık Az zaman kaldı,Kızıma isim konusunda yardım lütfen..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızımız doğacak ama ismi yok:( oylarsanız sewinirim.

• ceylin

OY: 45 18,5%
  • ceren

OY: 58 23,9%
  • helin

OY: 20 8,2%
  • azra

OY: 67 27,6%
  • deniz

OY: 60 24,7%
  • heval

OY: 6 2,5%

• Ankete Katılan
    243
  • Anket Kapalı .
canım bende kızımın adını Azra Duru istemiştim ama babamızı kıramadım..ve Zeynep Duru koyduk kızımızın adını..bence Azra ve Duru diye oyumu kullanayım..ama tabi herşeyden önce sağlıkla gelsin dünyaya sizlere ve vatanına hayırlı evlat olsun..

canım ekim anneleri topıkınden gelıyorum. az once gelmıstın:) ben denız ve cerenı ısaretledım ama ben cemre ismini cok begenıyorum. eger karnımda kını kucagıma almayı rabbım nasıp eder de kız olursa cemre koymayı dusunuyorum.

canım öncelikle sağlıkla al kucağına bebeğini bende azra diyorum çünkü yiğenimin adı azra ve yılar önce ben koymuştum bu ismi binbir inatla hem bide anlam olarak neden el değmemiş bakire diyince aklımıza hep başka yönler geliyo sadece bi anlammı çıkıyo saflık temizlik masumiyet anlamları vede keşfedilmemiş topraklar anlamınada gelmiyormu nesi kötü anlamadım

ceylin,duru herkeste var.cok populer su siralar.
azra yi bi ara ben de koymayi dusunmustum ama cevremden ne oyle azrail gibi falan diye dalga gecildi.ki biliosun cocuklar lakap takmaya bayilirlar.birde ismin anlami cok onemli.

hepinise çok teşekkür ediyorum.. iki isim koyacağım o yüzden iki öneride yapabilirsiniz..

canım o zaman helin deniz dıyorum verdıgın şıklardan..
ıkı ısım koyacakmışsınuz madem

helın senın ısmıne yakın
denız de cengız ısmıne yakın
cok uyumluda oldu
helın bence cok az rastlanan bır ısım
azra fln cokkk var..

bnm adımda deniz
bende oglumuna dını aral deniz koymuştum..
farklılık arıyorsan bence o ıkı ısmı koy

cevlin cennetin sekiz kapısından birinin ismi benim kızım rüveyda ecrin ecrin ise allah ın hediyesi mükafatı demek sevabı demek isminin manasınında güzel olması lazımmışopuyorumnanaktan

deniz çok güzel bende oğlum olursa ilerde deniz istiyorum kızım olursa ismi hazır o kesinde:ecrin_bebek:

inşallah hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına
Allah analı babalı büyütsün
ben oyumu azradan yana kullandımm

bu benim fikrim ama ben sırf değişik olsun diye isim koyma taraftarı değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…