Doğuma Hazırlık Az zaman kaldı,Kızıma isim konusunda yardım lütfen..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızımız doğacak ama ismi yok:( oylarsanız sewinirim.

• ceylin

OY: 45 18,5%
  • ceren

OY: 58 23,9%
  • helin

OY: 20 8,2%
  • azra

OY: 67 27,6%
  • deniz

OY: 60 24,7%
  • heval

OY: 6 2,5%

• Ankete Katılan
    243
  • Anket Kapalı .
Bende Ceylin ismini oylayanlardanım. Çok güzel bir isim benimde kısmetse kızım olucak eşimin yakın akrabasının kızının ismi olmasaydı kesin onu koyardım.

Birkaç ısim önerim

Beril
ıpek
Duru
ırem
Ela
Menekşe
Defne
Zeynep
Râna
Mısra
Sedef
Sena
Nisa
Öykü
Nehir
Irmak
Açelya

Almina yada Elmina beğenirsen.üç dört tane anlamı var.anlamını googledan aratırsan burda çok yer kaplamamış olurum.

cevlin cennetin sekiz kapısından birinin ismi benim kızım rüveyda ecrin ecrin ise allah ın hediyesi mükafatı demek sevabı demek isminin manasınında güzel olması lazımmışopuyorumnanaktan

bnde öle sanıyordum fakat hiç bir kaynakta 8 kapısından birinin adı olduğu geçmiyor.. burdaki kapı daha farklı yani wesile anlamında cennete açılan yol gibi

azra önde gidiyor.. ama bi arkadaş sölemiş dalga geçerler azrail diye dedi we aklıma takıldı sonuçta wereceğimi isimleri çocuklarımız ömür boyu taşıyacaklar öyle bişi olur mu ki acaba çocuğum utanırmı isminden.. anlamıda kutsal bakire falan kötü diyenler war kararsızım çokkk(

derin deniz yok cnm derin ismini de ben beğenmiorum denizlede yanyana olmamış pek sanki, açık hava kapalı hawa der gibi derin deniz.. hem c harfinden olması şartı da waraklinialirimsmile

Bende Ceylin ismini cok seviyorum ama bu aralar cok var herkesde o yüzden baska isimler düsünürdüm.
Benim önerilerim:
Öykü
Hazan
Deva
Ülküm
Ela
Dila

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…