- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.380
- 798
- Konu Sahibi Papatyayay
-
Pardon da siz saf mısınız?
Nasıl müsade edersiniz size kullanmasını?
Gerekirse bağır çağır kavga edecek, oradan çıkacaksınız.
Teperdim ben onu orada!
Son 10 yılda iki kere devlete bağlı sağlık kuruluşlarına işim düştü.
İlkinde beni babamın durumu hakkında savuşturmaya çalışan doktora ‘ sen bir bana baksana’ diye cümleye başladım ve ardından 15 dk durumu hakkında bilgi verdi!
İkincisinde bebeğimin reçeteli iğnesini yapmayı reddeden sağlık ocağı doktorunun odasından ‘seni şikayet edeceğim k.çımın doktoru’ diye bağırarak çıktım.
Allah kimseyi düşürmesin ama eksikliğini göstermesin dedikleri durum bu olsa gerek.
Teperdim ben onu orada!
İlkinde beni babamın durumu hakkında savuşturmaya çalışan doktora ‘ sen bir bana baksana’ diye cümleye başladım ve ardından 15 dk durumu hakkında bilgi verdi!
İkincisinde bebeğimin reçeteli iğnesini yapmayı reddeden sağlık ocağı doktorunun odasından ‘seni şikayet edeceğim k.çımın doktoru’ diye bağırarak çıktım.
Allah kimseyi düşürmesin ama eksikliğini göstermesin dedikleri durum bu olsa gerek.
saglık Bakanlığına şikayet edin onların hakkından onlar gelir.Bugun bir devlet hastanesinin kadin dogum poliklinigine gittim
Allah kimseyi dusurmesin.girerken sinirleri disarda birakmak lazim yada azarlanmak gibi bi fanteziniz varsa size cennet olabilecek bi yer gidin
Gectim iceri meraba dedim ses yok !evli misin dedi sekreter evet dedim gec o zaman soyle dedi
Gectim. Perdeyle ayrilmis dogum masasinin oldugu bir yer.Hijyenden eser yok bi pecete sermisler masaya attim cope baska yok tabi masa pis etraf inanilmaz daginik bacaklari acinca uzerine bise alirsin baktm yine bise yok neyse ultrasona prezervatif gb bise gecirirler normalde her hastada degisir yok!o ultrasonu muhtemelen baska hastada kullandi banada kullandi.sehir disindayim bu arada baska hastane yok bişe desen olmuyor.kaymamis spiral dr agzindan cikan tek buydu ve gitti.calisanlar ilgisiz.sekreterler cevap vermekten aciz ters ters cevap veren hemsireler...
Benim sorunum pek buyuk degildi ama olanlar icin uzuldum gercekten.
Bugun bir devlet hastanesinin kadin dogum poliklinigine gittim
Allah kimseyi dusurmesin.girerken sinirleri disarda birakmak lazim yada azarlanmak gibi bi fanteziniz varsa size cennet olabilecek bi yer gidin
Gectim iceri meraba dedim ses yok !evli misin dedi sekreter evet dedim gec o zaman soyle dedi
Gectim. Perdeyle ayrilmis dogum masasinin oldugu bir yer.Hijyenden eser yok bi pecete sermisler masaya attim cope baska yok tabi masa pis etraf inanilmaz daginik bacaklari acinca uzerine bise alirsin baktm yine bise yok neyse ultrasona prezervatif gb bise gecirirler normalde her hastada degisir yok!o ultrasonu muhtemelen baska hastada kullandi banada kullandi.sehir disindayim bu arada baska hastane yok bişe desen olmuyor.kaymamis spiral dr agzindan cikan tek buydu ve gitti.calisanlar ilgisiz.sekreterler cevap vermekten aciz ters ters cevap veren hemsireler...
Spekulum evet hart diye hatirladim şuan.bi yogunluk yoktu inanin hic 100 hasta baktigini sanmiyorumYine iyisine denk gelmişsin
Sen içeriden giyinirken odaya 36362526 kişi daha girip çıkmadı mı? acele acele hadi hadi demediler mi?
Rahim ağzında yara vardı benim, kadın hastanesine gittim sırf bu işte daha iyidirler diye. Doktor suratıma bakıp ee yani çocuğun mu olmuyor dedi? Bilmiyorum ben yara tedavi olsun diye geldim dedim. O bakışını unutamıyorumsanki sadece çocuk istersek gelebiliriz yani kadın doğuma.
Zaten ağlamaklı çıktım, spekulum takarken hart diye sokuşturması, sert muayenesi, iğreçti gittiğim yer.
Kapıda zaten milyon tane insan var. Hep kalabalıktan bunlar. Bi doktor bi günde 20 hasta yerine 100 hasta bakmak zorunda kalırsa ne bekliyoruz ki...
Spekulum evet hart diye hatirladim şuan.bi yogunluk yoktu inanin hic 100 hasta baktigini sanmiyorum
Velev ki 100 hasta bakti harina bakmiyor.6 yil vs okuyorlar vik vik ama bu bolum secilirken bunlar biliniyor
Bazisinin derdi saglik hizmeti vermek felan degil bence yan gel yat devlet memuru olayim hastanede at kosturayim!!!
Cogu devlet hastanesi bu halde hassasiyet az
Teperdim ben onu orada!
Prezervatif hic takilmadi yoktu yani ultrasonn yanndaydi aslinda alip taksam diye dusunmedm degil ama ha geldi gelecek fln dedim bise der belki kendi takacak takmadi.niye bu kadar nutkum tutuldu acaba snra kizdm kendime aslinda ama caresizlik insani boyle yapiyor demekUltrasona geçirilen prezervatifi size kullandıklarına inanmıyorum. İnanmak istemiyorum..
O kadar değil. Siz odaya girmeden değiştirilmiştir önceki hasta kalktığı anda..
Çeşit çeşit hastalık var. Bunu her ne kadar suratsız, hasta psikolojisinden bihaber olsalar da bir sağlıkçı çok iyi bilir..
Diğer her şey için malesef evet. Devlet hastanelerinin hali içler acısı..
Ama şimdi gelir biri 20 sene önce şöyleydi demeye..
Düşün kadın bana menopozs giriyosn dedi başka bşey demedi. O korkuyla özel doktora gittim bişeyim yokmuş. Devlette kadın doğum iş değilBugun bir devlet hastanesinin kadin dogum poliklinigine gittim
Prezervatif hic takilmadi yoktu yani ultrasonn yanndaydi aslinda alip taksam diye dusunmedm degil ama ha geldi gelecek fln dedim bise der belki kendi takacak takmadi.niye bu kadar nutkum tutuldu acaba snra kizdm kendime aslinda ama caresizlik insani boyle yapiyor demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?