Azarlanmak istiyorsaniz

Ne yazık ki devlet hastanelerinin çoğu böyle gerçekten Allah düşürmesin ama özel hastane fiyatları da uçmuş.Allah korusun insan her türlü hastalığı kapabilir

Dezenfekte ediyor olmalılar, ettiklerini umuyorum aksi düşünülemez birsürü cinsel yolla bulaşan virüs vs varken... eğer dezenfekte edilmediğini düşünüyorsanız şikayet ediniz lütfen

Peceteye niye kizsin.Ortu yetistiremiyorlardir.Heekes altına serse cabuk kirlenir.Oyle yerlere peçeteyle gitmek lazım.Keske hijyen icin daha detaylı seyler olsa tabi.Ama o hemşirenin elinde olan birsey de degil aslinda.Devletin ve idarenin ayırdığı bütçeyle ilgili.

Bir degil, iki degil, tam uc pecete hem de!! Hemsiraanim sizi azarlamadigina gore epey sevmis olmali.
Bu yerinde.Bu durumu tenzih ederek sunu ekleyeyim.Bizim vatandas da az degil.Kucucuk cok kucuk birsey icin birkac tane peçete birden aliyor onla isini gorup temiz temiz peceteleri cope atıyor.Bedava ya.

Masaya her oturduğunuzda oraya temiz, aynen agdacılardaki gibi örtü serilmesi ve ardınızdan atılması lazım. Temizlenmeniz için peçete verilmesi lazım, ve vajinal ultrason için onun basına prezervatif takılması lazım. Bin bir türlü hastalık var cinsel yolla bulaşan, umarım sadece dikkatinizden kaçmıştır da gerçekten böyle şey yapmamışlardır. Ama genel olarak kadın doğum bölümleri berbat, hastaya muamele berbat, hijyen berbat vs.

Ayrıca ödenek ayrılmadığı için malzeme alamıyorlar, bence örtü falan sermemelerinin nedeni vs hep bu. Para yok devlet hastanelerinde , hekimler çok hasta bakıyor, böyle böyle bezip özele gidin diye epey uğraşıyorlar birileri.... sonra özel fiyatları uçacak haberiniz olsun, basınız agrıdı diye böbrek filmi çekecek, SGK nın yani paramızın üstüne yatacaklar. Yıllardır devlet faizsiz , iki yıl ertelemeli( hiç ödemesiz), beş yılda da geri ödemeli kredi veriyor özel hastane açmak için, keyfinden mi.!Sen gitmezsen ben gitmezsem o gitmezse, o adamlar nasıl para kazanacak ! Amaç ortada, kimse de şikayet etmesin, böyle istendi böyle oldu!

Kendimde devlette çalışan bir sağlıkçı olarak risk grubu bölümlerde çalışan hemşirelerin daha özensiz olduğunun farkındayım. Enfeksiyonu hastadan hastaya ne yazıkki hemşireler bulaştırıyor daha çok. Kadın doğumda ise doktorlar. İyi düşünmeye çalışıyoruz ama işin aslı öyle değil. Bu yüzden bende özel hastane tercih ediyorum. Devlete kadın doğuma gitmişlişliğim var suratıma bakmamıştı doktor sekretere söylüyordu sekreter bana söylüyordu. Değişik. Ben özel alan riskli grupta çalışıyorum bizim serviste bunlar yapılamaz ama özen göstermeyen var mı? Çook. Saçını başını elleyip eldivensiz hastaya giden var. Hele stajyerler anlatsam sabah olur.

Annem bayagi buyuk bir hastanede hemsire. Bir gun yengem gelmis, kadin dogum klinigine goturmus. Orda da uctaki prezervatifi degistirmemis sanirim hemsire. Yengem ciktiktan sonra anneme soylemis. Annem de bu da neyin nesi ya hastalik bulasirsa stili bir sey demis gorevli hemsireye. O da senin akraban alete mantar bulastirmistir olsa olsa demis ?!??

Yani bu hijyen cok onemli bir konu AIDS var, sarilik var, herpes var, mantar var...turlu turlu bulasma ihtimali olan hastalik var ve bazilari olumcul. Bu kadar cahil ev vurdumduymaz olunmaz. Bu konuda ihmal yapanlar bence aciga alinmali. Baska birinin sagligiyla oynamak bu kadar kolay olmamali.

Atacaksın hepsini , ve de "malpractice" davaları açacaksın bakalım neler oluyor. Tıp eğitimini okumayacaklardı da dört yıllık temel bilimler okuduktan sonra, o alanı okuyanlar arasından tekrar hem yazılı hem de sözlü sınavla alacaksın. Böylelikle aslında hekim olmaması gereken, aşağılık komplesi olan, gözü sadece hekim olarak onun sağladığı parayla sınıf atlamaya çalışanları elemiş olacaksın. Mesleğe saygısı ve sevgısı ve merakı olanlar okuyacak, adamlar uzmanlık bitince alanda ne var ne yok haberi yok okumuyor, şaka gibi ama okumuyor.

Daha kendim yeni cerrahpaşa kadın doguöa gittim. Hekim İyi hoş adam , tatlı dilli ama bana bir ilaç önerdi, Yeni piyasaya çıkacak deneyelim istersen Bayer firması deniyor, operasyon yapmayız eğer ameliyattan korkuyorsan bunu dene dedi. . Bana ilaç adını verin ben kendim araştırmamı yapıp size bildiririm dedim. Baktım araştırmaya ne zaman başlamış, ne deneniyor, beklenen ilk sonuç ve ikincil sonuçlar ne. Kafama yatmadı ve bana uygun bir ilaç değil. Önce mesaj attım, sonra kendisi ile karşılaştım adam ilacın beklenen sonuçları ne bilmiyor! Bana aa birincil sonuçlar öylemiymiş diyor, ikincil beklenen sonuçlar neymiş diyor. Haberi yok denemek istediği ilacın kullanım amaçlarından, Amerikan üniversiteleri başlamış çalışma bunlarada siz de bulun üç denek demiş Bayer , ama adamlar içeriğe bakmamış nedir ne değildir kime uygulanır diye. Hadi ben İngilizce biliyorum, pubmed okuyabiliyorum, klinik deneyler ben amaçları hakkında bilgiyi nereden alacağımı biliyorum da, ya bilmeyenler? Onları Allah kurtarsın, bu ülkede kimse ama kimse işini iyi yapmıyor herkes çok mutsuz!

Kuyruk yok kuyruk o önemli

Ya ne bileyim acile doğuma yakın zamanlarda 4 defa falan gittim. Hep sert davrandılar hele o alt muayeneyi yaparken nemrudun kızı hiç acımadı ya. Elini poşede daldırır gibi lak diye daldı canım yandı. Halbuki poliklinikteki doktor gibi nazik davransa sorun çıkmayacak. Canım yanınca kendimi sıktım diye de azarladılar.
En ufak şeye kızıyorlar. Haliyle peçetelerini kullanırken bile çekingen davrandım neye kızacakları belli olmuyor.
Acile son gidişimde de kızdılar yine mi sen senin doğumuna daha en az 1 hafta var açılman 1 cm bile degil dediler ama ertesi gün doğum yaptım meğer kesem 2 gün önceden patlamış emr vakası dediler benim doğumuma.

O ultrasonu poşet gibi birşey takıp herkese kullanıyorlar bana da kullandılar ve hayatımda iltahap mantar bilmem enfeksiyon oluştu geçen sene .Asla asla devlet hastanesine gitmiyorum Allah düşürmesin kimseyi .Bahsettiğiniz gibi koltuk kanlı üstümüze örtecek bir şey yok rezaletti. Allah yardımcısı olsun parası olmayana bu devirde

Bence her yer bir değil kontrollerimi özel hastanede yaptırıp tahliller vb içinde devlet hastanesini kullanıyorum dün de ikili testimi yaptırmak için devlet hastanesindeydim özeldeki doktorum 2 dk bile bakmıyor ultrasonla 150 tl verip çıkıyoruz dün aralıksız 10 dk inceledi doktor ve karnıma peçeteyi bile kendisi yerleştirdi pantolonum jel olmasın diye, hatta orada rulo peçetelerden vardı karnını silmek için kullanabilirsin diye işaret etti, çok tatlı çok hanımdı hiç ters bir söz etmedi, ben kalktıktan sonra toparlanırken doktor ultrason cihazını temizliyordu, hastaneye göre ve verilen bütçeye göre bazen de doktora göre değişebilir mesela sağlık meslek lisesinden stajyer öğrenciler oluyor her doktorun odasında doktorlar onlara bi çok iş yaptırabilir diye düşünüyorum yani odanın kullanılan malzemelerin hijyeni konusunda

Davalar genelde olumsuz sonuçlanıyor hastane çalışananını koruyor. O doktor bende de mevcut şuan. Geçen ay kullandığım rutin ilacımı değiştirdi. Piyasaya yeni giren bir marka ve ilaç. Ve doktorun bu ilaç hakkında fazla bilgiside yok. Bende kullanmadım ve doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Biz içindeyken böyleyse gerçekten bilmeyen insanlar için çok endişeleniyorum

Alla alla kabus gibiymis gercekten.Bana hep iyi doktorlar denk geldi o zaman.En son gittigim doktor o kadar tatliydi ki.Kadin dogumada evliyken gitmistim o da ilgilendi.Hangi ildesin merak ettim.Ben senin yerinde olsam resimlerini felan ceker sikayet ederim hatta videoya alip habee kanallarinin ihbar hatlarina gonderebilirsin.Sanki bedava bakiyorlar.

Ayyy o alttan bakılan ultrasonun prezervatifini değiştirmediklerini düşünmek istemiyorum!! Ben hiç özensiz bi devlet hastanesine denk gelmedim çok şükür. Bi kere çatalda oturacağım yerdeki örtü gibi peçetenin kullanılmış olduğunu düşündüm. Bu temiz mi kullanılmış sanki dedim. Yardımcı hemşire de yok olur mu bak böyle serip elimle düzeltince eziliyor peçete ya temiz yavrum dedi. O prezervatifi yanımda yeniden taktıklarını da görmüşlüğüm var, hazır takılmış kayganlaştırıcı bile sürülmüş olarak bekletildiğini de. Çok iyi anlatan konuşan doktorlara da denk geldim.Ama genelde bir özensizlik oluyor maalesef evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…