• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

azcik soguk gibi gibi

lagata

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
291
169
48
Kizlar benim iki yillik bi iliskim var. Sevgilim bana cok ilgilidir hani bir dedigimi iki etmez ne istersem ne dersem yapmaya calisir ben de ayni sekilde. Ama bu aralar isleri bozuk cok maddi skintidalar. Evlerini bile satacak kadar durumlari kotu . Sevgilimin abisinin karisi benim uzaktan akrabam olur zaten onun sayesinde tanistik ve o yengeyle benim cok sorunum var. Sevgilime bu ara onun bana yaptigi dengesizliklerden bahsedince yine mi bu konu tamam biliyorum onun niyetini ben bunu mu konuscaz falan diyo. Onceden hep ciddi ciddi konusurdu. Bi de ben bu kadinin soyledikleri yuzunden bi hata yaparak doldurusa cok geldim ve sevgilimi defalarca terkettim bana senin beni sevmene namusuna guvenim sonsuz ama beni birakmicagina guvenemiyorum diyo. Bi de bugun beni operken gozleri acikti bu tavirlarindna dolayi acaba benden skildi mi diye dusunmeye basladik normalde gozu kapali opmeyle acik opmeyi takmam ama ustuste gelince ne bilim iskillendim. Sizce benden sogumus mu yoksa maddi skintilardan ailevi sorunlardan mi bunalmis.

Aramasinda sormasinda tatli tatli konusmasinda yanima gelmek istemsinde falan hicbi sorun yok... ama ne biliyim kafam karisti erkek dengesiz sonucta :D

bence bu konuda birbirinden farklı çok etken ve çok bilinmeyen var
buradan yapılan yorumlar çok sağlıklı olamaz...

Bikac gundur kendi ailemdsm bunaliyorum bitek senin yaninda huzurluyum falan diyip duruypdu bugun de boyle olunca kafam karisti :(

gözü kapalı öpmek : seviyor
tek gözü kapalı öpmek : hoşlanıyor
gözler acık öpmek: sevmiyor da olabilir seviyor da olabilir
bu durumda ayağa bakmak lazım sağ ayak üstteyse seviyor, sol ayaktaysa yatar.

Ahahahah :D Allah iyiligini versin bayildim :D

Gerçekten böylemi anlamları ben böyle birşey ilk defa duyuyorum ve hic dikkat etmedim

:KK70:
ben de aynı noktaya dokunacaktım ama tuttum kendimi

HAY ALLAH
GECE GECE BENİ GÜLDÜRDÜNÜZ
ALLAH DA SİZİ GÜLDÜRSÜN
:KK70::KK70:

Ben gereksiz evham yaptim galiba yaa cocuk zaten skintida bi de ben boyle tripler yaparsam diyo bi yanim bi yanim da hep boyle diye diye erkekler tepemize cikti diyo :D

Kizlar benim iki yillik bi iliskim var. Sevgilim bana cok ilgilidir hani bir dedigimi iki etmez ne istersem ne dersem yapmaya calisir ben de ayni sekilde. Ama bu aralar isleri bozuk cok maddi skintidalar. Evlerini bile satacak kadar durumlari kotu . Sevgilimin abisinin karisi benim uzaktan akrabam olur zaten onun sayesinde tanistik ve o yengeyle benim cok sorunum var. Sevgilime bu ara onun bana yaptigi dengesizliklerden bahsedince yine mi bu konu tamam biliyorum onun niyetini ben bunu mu konuscaz falan diyo. Onceden hep ciddi ciddi konusurdu. Bi de ben bu kadinin soyledikleri yuzunden bi hata yaparak doldurusa cok geldim ve sevgilimi defalarca terkettim bana senin beni sevmene namusuna guvenim sonsuz ama beni birakmicagina guvenemiyorum diyo. Bi de bugun beni operken gozleri acikti bu tavirlarindna dolayi acaba benden skildi mi diye dusunmeye basladik normalde gozu kapali opmeyle acik opmeyi takmam ama ustuste gelince ne bilim iskillendim. Sizce benden sogumus mu yoksa maddi skintilardan ailevi sorunlardan mi bunalmis.

Aramasinda sormasinda tatli tatli konusmasinda yanima gelmek istemsinde falan hicbi sorun yok... ama ne biliyim kafam karisti erkek dengesiz sonucta :D
Aaaa gozu acik optuyse kesin sogumustur tabi cok makul

hahahah sana gülerken sana cevap veren arkadaşa koptum :70:

Bence anlayışlı olmayı denemelisin burda bizle konuşacağına inan onu karşına alıp saatlerce onla muhabbet etmen sıkmadan içini birbirinize dökmeniz herşeyden daha güzel olur sorunları anlamış onun yanında olmuş olursun bi de dolduruşa gelme be canım etraf kötü seviyorsan sev sevebildiğin kadar :KK16:

Back
X