- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
he adasdilaratasinin en cox sevdiyi addi omer xeyirli sagliqli boyusunler gozu dolusu gorek insallah
biz de eltdirmek isteyirik amma harda nece bilmirikona gore heleki qalib sen Bakida olursan?
he buarada qizlar yaxindan tanis olaq adim sevildi 24 yasim var 1 oglum var Omer adinda Bakida yasayiram
dogulandan ozum baxiram Omere komeksiz-filansiz ona gore de cox az imkan tapiram pcye girmeye
ama gelin topiki sesiz qoymayaq giren kimi ilk bura yazaq meselen men bugun ele eledim
salam qizlar necesiz ne var ne yox
Slm cnm. Cox sagol. Amin.mashallah boyuk oglan olsun.
Amin canim insallah. Mence de indiden eletdirsez yaxsidi.omerin ilk gun agrisi oldu, iki gundu yaxsidi. Bir hefteye tamamile duzelecey. Yeni ile tam erkek olarak gireceyhe adasdilaratasinin en cox sevdiyi addi omer xeyirli sagliqli boyusunler gozu dolusu gorek insallah
biz de eltdirmek isteyirik amma harda nece bilmirikona gore heleki qalib sen Bakida olursan?
he buarada qizlar yaxindan tanis olaq adim sevildi 24 yasim var 1 oglum var Omer adinda Bakida yasayiram
dogulandan ozum baxiram Omere komeksiz-filansiz ona gore de cox az imkan tapiram pcye girmeye
ama gelin topiki sesiz qoymayaq giren kimi ilk bura yazaq meselen men bugun ele eledim
cox sagol cnm. Dogulandan istiyirdik, arasdirdig eledik indiye qaldi. Ama yaxssi oldu, ustumuzden yuk qalxdi ele bilsabahiniz xeyir qizlar
Rena boyuk oglan olsun Omer
ne yaxsi hardan agliviza geldi sunnet
kutsev menim de 22 yasim var bir qizim var 2 yasinda sirvanda yasiyiram
sevil canım sen de mi azeriydin?:13:
Allah teala bey olub toyunu gormeyi de nesib elesinSlm cnm. Cox sagol. Amin.
Amin canim insallah. Mence de indiden eletdirsez yaxsidi.omerin ilk gun agrisi oldu, iki gundu yaxsidi. Bir hefteye tamamile duzelecey. Yeni ile tam erkek olarak gireceyyox men izmirdeyem. 26 yasim var.men de ozum tek baxiram.
cox sagol cnm. Dogulandan istiyirdik, arasdirdig eledik indiye qaldi. Ama yaxssi oldu, ustumuzden yuk qalxdi ele bil
Rl
sabahiniz xeyir qizlar
Rena boyuk oglan olsun Omer
ne yaxsi hardan agliviza geldi sunnet
kutsev menim de 22 yasim var bir qizim var 2 yasinda sirvanda yasiyiram
Xos gelmisen cnm. Ogluslarimiz adasdi
İnsallah tezlikle Allah qismet eliyer. Birincisinin nece yasi var?
Zulya Canim necesen?Gire bilmirem nece vaxtdi. Omeri sunnet eletdirdik cox sukur onunla mesgulam. Azerin necedi?
Allah teala bey olub toyunu gormeyi de nesib elesinadasina da qismet olsun tezlikle
2 yas 1 ayliqdir artiq, inshallah yanvardan calishmalara bashlayiriq, gorek ne vaxt qismet olur.
tebrik edirem boyuk oglan olsun.
amin sevil, he sağ eli adaşının başına inşallah.
he lap ideal yaş ferqidi mence. Allah isteyen hamıya nesib etsin. senin de xoş xeberivi tezlikle alagtebrike göre de cox saol
chox sag ol rena amma bir az narahatam ki baxa bilmerem. gorek inshallah nece olacaq))
salam qizlar
kutsev eslinde albom ozel deyil ama deyesen ancak dostlarim gorur dostluq gondererem sene baxarsan
nergiz men de hele xestelenmemisem uje ustunden 1 ay kecib goresen niye xestelenmirem
bir xestelensem biz de basliyaciq
bu arada qizlar sizden bir sey sorusum
menim qizimda mikrobum cixmamisti o biriki hamileligimde de yoxlamaga imkan olmadi hec
siz belke bilersiz indi analiz versem mikrop cixsa bos qarina mualice eletdirsem tesiri olar goresen:26:
hekimden sorusacam amma sizden de sorusum dedim
salam qizlar
kutsev eslinde albom ozel deyil ama deyesen ancak dostlarim gorur dostluq gondererem sene baxarsan
nergiz men de hele xestelenmemisem uje ustunden 1 ay kecib goresen niye xestelenmirem
bir xestelensem biz de basliyaciq
bu arada qizlar sizden bir sey sorusum
menim qizimda mikrobum cixmamisti o biriki hamileligimde de yoxlamaga imkan olmadi hec
siz belke bilersiz indi analiz versem mikrop cixsa bos qarina mualice eletdirsem tesiri olar goresen:26:
hekimden sorusacam amma sizden de sorusum dedim
2 yas 1 ayliqdir artiq, inshallah yanvardan calishmalara bashlayiriq, gorek ne vaxt qismet olur.
Heckim yoxdu canim yaninda? Men de cox yas ferqi istemirem olsun. Gelen bu vaxta istiyerem men de bebis olsun. Ama tamamile tekem. Allah komek olar yene de, canivi sixma. Men hec oglumdan evvel qucagimda usag da tutabilmirdim naprimer.menim ikinci defe mama olan padruqalarim var, ikincide daha rahat olur diyirler. İslerini de catdirirlar evin. Gozuvu qorxutma.
Rebbim cox gozletmeden en xeyirli zamanda gobusunu bebisle doldursun insallah
chox sag ol canim mende heyacanla gozleyirem, sen bakida idin vaxtim olmadi kechmishe baxim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?