Azeri bayanlar haydi burda buluşalım...

bu topik acilan 4 ay oldu ama hele bugun yenice gordum
evvelleer super paylasimlar olubsevine-sevine butn kecmis sehifeeleri oxuyub geldim
ama indi tamam sessizlikdi:26:hardadiki bu qizlar teze topik falan acmamisiniz:44:
eger ki gelerseniz :108:meni de araniza alin yaxsimi

salam qizlar hardasiniz mende 2-ci bebege qerar verdim. inshallah Allahin komekliyi ile.

qizlar xosgeldiz he coxdandi hec kim gelmir bura
nergiz cox sevindim canim senincun
bu arada qizlar kk nin anketi var bir azeri kimi men de varam haminizdan ses gozluyurem bu gun son gunduay ozumu yeni ulduzda hiss eledim
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri-f1211/

Son düzenleme:
Neyse abla belki yarın yine uğrarım :)) Okula getmek üçün seher vaxti çox erken qalqıram cox pis uykum var Biraz azericeyi mahfetmiş olabilrem ama sen bilirsen ki ben azerice cox bilmirem Öpüyorum seni cox

Zulya Canim necesen? Gire bilmirem nece vaxtdi. Omeri sunnet eletdirdik cox sukur onunla mesgulam. Azerin necedi?

Son düzenleme:
Xos gelmisen cnm. Ogluslarimiz adasdi
salam qizlar hardasiniz mende 2-ci bebege qerar verdim. inshallah Allahin komekliyi ile.

İnsallah tezlikle Allah qismet eliyer. Birincisinin nece yasi var?

salam qizlar necesiz ne var ne yox

Xos gelmisen cnm. Ogluslarimiz adasdi

İnsallah tezlikle Allah qismet eliyer. Birincisinin nece yasi var?
he adasdilar atasinin en cox sevdiyi addi omer xeyirli sagliqli boyusunler gozu dolusu gorek insallah
Zulya Canim necesen? Gire bilmirem nece vaxtdi. Omeri sunnet eletdirdik cox sukur onunla mesgulam. Azerin necedi?
biz de eltdirmek isteyirik amma harda nece bilmirik ona gore heleki qalib sen Bakida olursan?
he buarada qizlar yaxindan tanis olaq adim sevildi 24 yasim var 1 oglum var Omer adinda Bakida yasayiram
dogulandan ozum baxiram Omere komeksiz-filansiz ona gore de cox az imkan tapiram pcye girmeye
ama gelin topiki sesiz qoymayaq giren kimi ilk bura yazaq meselen men bugun ele eledim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…