• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azeri bayanlar haydi burda buluşalım...

sabahiniz xeyir qizlar
Rena boyuk oglan olsun Omer:16::16::16:
ne yaxsi hardan agliviza geldi sunnet:1:
kutsev menim de 22 yasim var bir qizim var 2 yasinda sirvanda yasiyiram

he adasdilar:70: atasinin en cox sevdiyi addi omer xeyirli sagliqli boyusunler gozu dolusu gorek insallah:16:

biz de eltdirmek isteyirik amma harda nece bilmirik:51: ona gore heleki qalib sen Bakida olursan?
he buarada qizlar yaxindan tanis olaq adim sevildi 24 yasim var 1 oglum var Omer adinda Bakida yasayiram:54:
dogulandan ozum baxiram Omere komeksiz-filansiz ona gore de cox az imkan tapiram pcye girmeye
ama gelin topiki sesiz qoymayaq giren kimi ilk bura yazaq meselen men bugun ele eledim

sevil canım sen de mi azeriydin?:13:

salam qizlar necesiz ne var ne yox
:3::3::3:

mashallah boyuk oglan olsun.:16::16::16:
Slm cnm. Cox sagol. Amin.:16:
he adasdilar:70: atasinin en cox sevdiyi addi omer xeyirli sagliqli boyusunler gozu dolusu gorek insallah:16:

biz de eltdirmek isteyirik amma harda nece bilmirik:51: ona gore heleki qalib sen Bakida olursan?
he buarada qizlar yaxindan tanis olaq adim sevildi 24 yasim var 1 oglum var Omer adinda Bakida yasayiram:54:
dogulandan ozum baxiram Omere komeksiz-filansiz ona gore de cox az imkan tapiram pcye girmeye
ama gelin topiki sesiz qoymayaq giren kimi ilk bura yazaq meselen men bugun ele eledim
Amin canim insallah. Mence de indiden eletdirsez yaxsidi.omerin ilk gun agrisi oldu, iki gundu yaxsidi. Bir hefteye tamamile duzelecey. Yeni ile tam erkek olarak girecey:55: yox men izmirdeyem. 26 yasim var.men de ozum tek baxiram.
sabahiniz xeyir qizlar
cox sagol cnm. Dogulandan istiyirdik, arasdirdig eledik indiye qaldi. Ama yaxssi oldu, ustumuzden yuk qalxdi ele bil :9:
Rl

Slm cnm. Cox sagol. Amin.:16:

Amin canim insallah. Mence de indiden eletdirsez yaxsidi.omerin ilk gun agrisi oldu, iki gundu yaxsidi. Bir hefteye tamamile duzelecey. Yeni ile tam erkek olarak girecey:55: yox men izmirdeyem. 26 yasim var.men de ozum tek baxiram.
cox sagol cnm. Dogulandan istiyirdik, arasdirdig eledik indiye qaldi. Ama yaxssi oldu, ustumuzden yuk qalxdi ele bil :9:
Rl
Allah teala bey olub toyunu gormeyi de nesib elesin:16: adasina da qismet olsun tezlikle:52:
sabahiniz xeyir qizlar

adin da zuleyxadi diger sehifelerden bildiyime gore cox memnun oldum:16: bu arada qizinin sekillerini qoymusan deyirdin ama men tapa bilmedim:44:

Allah teala bey olub toyunu gormeyi de nesib elesin:16: adasina da qismet olsun tezlikle:52:
:16: amin sevil, he sağ eli adaşının başına inşallah.:emir_bebek:

2 yas 1 ayliqdir artiq, inshallah yanvardan calishmalara bashlayiriq, gorek ne vaxt qismet olur.

tebrik edirem boyuk oglan olsun.

he lap ideal yaş ferqidi mence. Allah isteyen hamıya nesib etsin. senin de xoş xeberivi tezlikle alag :32: tebrike göre de cox saol

Son düzenleme:
salam qizlar:3::3:
kutsev eslinde albom ozel deyil ama deyesen ancak dostlarim gorur dostluq gondererem sene baxarsan:34:
nergiz men de hele xestelenmemisem uje ustunden 1 ay kecib goresen niye xestelenmirem
bir xestelensem biz de basliyaciq
bu arada qizlar sizden bir sey sorusum
menim qizimda mikrobum cixmamisti o biriki hamileligimde de yoxlamaga imkan olmadi hec
siz belke bilersiz indi analiz versem mikrop cixsa bos qarina mualice eletdirsem tesiri olar goresen:26:
hekimden sorusacam amma sizden de sorusum dedim

azerinn mence en yaxshisi hekimden sorush chunki menim bir refigem ushaq saldigina gore bosh qarina mualice gotururdu, bezim adamlardada hamile vaxti chixir mikrob, mence indide analiz ver ehtiyat igidin yarashigidir))
men gelen ay hekime getmeyi planlashdiriram. gorum ne var ne yox.

chox sag ol rena amma bir az narahatam ki baxa bilmerem. gorek inshallah nece olacaq))

Heckim yoxdu canim yaninda? Men de cox yas ferqi istemirem olsun. Gelen bu vaxta istiyerem men de bebis olsun. Ama tamamile tekem. Allah komek olar yene de, canivi sixma. Men hec oglumdan evvel qucagimda usag da tutabilmirdim naprimer. :52: menim ikinci defe mama olan padruqalarim var, ikincide daha rahat olur diyirler. İslerini de catdirirlar evin. Gozuvu qorxutma. :34:

kutsev eslinde albom ozel deyil ama deyesen ancak dostlarim gorur dostluq gondererem sene baxarsan:34:
nergiz men de hele xestelenmemisem uje ustunden 1 ay kecib goresen niye xestelenmirem
menim qizimda mikrobum cixmamisti o biriki hamileligimde de yoxlamaga imkan olmadi hec
siz belke bilersiz indi analiz versem mikrop cixsa bos qarina mualice eletdirsem tesiri olar goresen:26:

Canim mende de mikrob olmadi, ona gore bi fikrim yoxdu.:26:

deyesen mikrobu yalniz hamilelik vaxti arasdirirlar :26:cunki menim baldizimin sirf bu mikrob uzunden 3 defe usagi 3 ayligindan inkisafdan qalirdi novbeti hamileliyinde ilk 3 ayi mualice icinde kecirdi cox sukur indi de dunyalar guzeli bi qizi var belke de sehv eleyirem:37: her halda en yaxsisi hekimden sorus:40: canim deyirsen xestelenmemisen:34: belke nese var:49:

Heckim yoxdu canim yaninda? Men de cox yas ferqi istemirem olsun. Gelen bu vaxta istiyerem men de bebis olsun. Ama tamamile tekem. Allah komek olar yene de, canivi sixma. Men hec oglumdan evvel qucagimda usag da tutabilmirdim naprimer. :52: menim ikinci defe mama olan padruqalarim var, ikincide daha rahat olur diyirler. İslerini de catdirirlar evin. Gozuvu qorxutma. :34:

yanimda anam var rena, qizima demek olar ki korpelikden o baxib men ishe chixmisham. amma indi chox yorulub deyir baxici goturersen, he men iki ve uc ushagi olan analara ehsen deyirem halaldi onlara. inshallah Allah mene komek olar, tek baxmaq vabshe zulmdu halal olsun sene. Yeqin chox qochaqsan:nazar:

zulu tebrik eleyirem canim:52: 1.secilmisen enlerde ele de olmaliydi:46:

Back
X