Renaaaaaaaaaaaaaa cox sevindim canim Allah saxlasin oglunu
nece oldu usaq?nece kilo?ay her seyi danis cox maraqlidi mene
nese lazim olsa bizden sorus
xoş geldin aramıza,ne vaxt vaxtın olsa gel,sonuçta seni anlamaq olar...
sabahınız xeyir qızlar,inşallah hamı yaxşıdır.men anamgildeyem,o da hamile olma ehtimalıma qarşı internete girmeyim eçox icaze vermir,arada girecem,ama siz gelin ve dertleşin...
salam aynura men basha dushe bilmedim hamilelikle internetin ne elaqesi var?
biz hamimiz hamile olmushuq ve internete girmishik mence bosh sozlerdi bunlar dunya indi internetde oturub ve hamininda ushagi var:)
Nurdamlacım necesen canım.senin o birı topıkte neler oldu.canım hamileliyin kesinleştimimen bunu bilirem e ezizim,anam bilmir e,hele qaynanamı demirem,ele deyirlerki ziyandı,çox meşğul olma...axşam eve gedecem inşallah,onda bir az rahat olara,etrsflıca danışarıq inşallah...
Anlıyormusun konuştuklarımızı.sizde hoşsuz.bende türkçeyi seviyorum .karadenizlılerin konuşmasını daha çok seviyorumÇok hoşsunuz ya :) Azericeyi de çok severim :) Konuşun konuşun siz ben okurum hepsini
Nurdamlacım necesen canım.senin o birı topıkte neler oldu.canım hamileliyin kesinleştimi
Nurdamlacım necesen canım.senin o birı topıkte neler oldu.canım hamileliyin kesinleştimi
Selamlar hamıya....
Ben de Bakı-Nariman narimanovda yaşayıramm.
Yoldaşım burda işliyir.
5 həftəlik hamiləyem...
Hakikatte bu bebeği istemirdim çünki 3 aylık gelinim hele.
götürmek de istemirem...
Üstəlik uşaq saldırma riskinin var...
Nebilimmm...heç xoşbəxt değilim...bugün oruç da tutamadım..hamiləlik yuxu yapır sahura kalkamadım...
Azericem pek yaxşı döğül sizin başa düşür mü bilmirem,ama yazmak istedim...
Tekçe kalmışam hiç yoldaşım da yoktu anbu Bakıda..
Neyse...Sağolun...
Azerin sana da selam buralardaysan...
Anlıyormusun konuştuklarımızı.sizde hoşsuz.bende türkçeyi seviyorum .karadenizlılerin konuşmasını daha çok seviyorum
canım sizdede bazi sözlere biz gülüyoruz.normal bir şey ama çok seviyorum bende dilimi ve turk diliniBaya anlıyorum ya :) Harfleriniz, hayır yerine heyir deyişleriniz falan bitiriyo beni
canım maşallah sana 5 haftalık olmuşsun çokkkk sevindim.Allah tamamına erdirsin.canım kendine dikkat et gülümmmmmmmmmmerhaba tatlım,hoş geldim aramıza.sen azeri diyilmisin kuzum?olsun azeri gelinisin,lütfen aramıza katıl.aslında kızlar ilk gün baya geldiler ama sanırım şimidi müsait diyiller,gelemediler.sen türkmüsün?neden xoşbext deyilsen ezizim?ayrıca uşağa sevinmemek olar heç?onları verene şükür....
canım hoş eldin.neden mutsuz oluyorsun sevinmekten.birde yıllarla bebegi olmayanları düşün Allah sana vermiş kiymetini bil şükr et.canım rusmusun.sen konuş istedigin gibi biz anlarız.banada nasıl rahatdı öyle konuşuyorum.arada gel sıkılma biz burdayız.eşin nerdekı ayrımısızSelamlar hamıya....
Ben de Bakı-Nariman narimanovda yaşayıramm.
Yoldaşım burda işliyir.
5 həftəlik hamiləyem...
Hakikatte bu bebeği istemirdim çünki 3 aylık gelinim hele.
götürmek de istemirem...
Üstəlik uşaq saldırma riskinin var...
Nebilimmm...heç xoşbəxt değilim...bugün oruç da tutamadım..hamiləlik yuxu yapır sahura kalkamadım...
Azericem pek yaxşı döğül sizin başa düşür mü bilmirem,ama yazmak istedim...
Tekçe kalmışam hiç yoldaşım da yoktu anbu Bakıda..
Neyse...Sağolun...
Azerin sana da selam buralardaysan...
selam canım.hoş geldin canım.canım bende azeriyem ama türkle evliyim türliyede ankarada oturuyorum.canım adım Melek 22 yaşındayım.senin ismini öğrene bilirmiyim.benimde türkiyede hiç arkadaşım yok internetde bir sürü arkadaşim var.canım biraz kendini anlatsana*Salam qızlar...neçesiz..men bögün daha yaxsıyam...uşağa alışıram artık diyesiz ki..
men türkem.qarapapak türküyem.
93 harbini bilirsiz..o harpte atalarım Azerbaycan torpaklarindan gacip..Türkiye'ye gelip..nenem azeridi..anam ahıska türküdü..demek olar ki türkoğlu türkem..rus değilim..yoldasımın işi burdadi..ona sebep burdayız...sizler harda oturuyorsunuz?Azerbaycanın neresinden? menim hiç arkadaşım yok burda tanış olak..
salı günü doktora gideceğim yine..Allah bilir..bu uşah istemeden oldu..hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?