hoş geldin canım.biz yaxşıyığ sen necesen.
cox sagol canim.sende qurbetdesen.sen yene turkiyedesen men almanyada yasayiram.
ay kıyamam ta orallara nece getdinnn.nasıl öyreştin?akrabaların yanındadı canm.almanları fazla sevmıyorum nedense sen nasıl öyreştın onlara
allah analı babalı böyütmeyi nasıp etsin canım.maşallah 2 bebek ne güzel sıkılmazsın bebeklere bakarsın.benimde 1 tane olsa sıkılmam.canım turkıye gözel yerdi çox sevirem buraları ama anam atamcın darıxıram.neçe yaşın var canım.yoldaşın yabancımıiller kecdikce oyresir insan.mende sevmirdim.ama cox yaxsi insanlardi.hec kim yoxtu tekem.ona gore cetindir biraz.1 kizim var 20 aylik.ikinciye hamileyem.sen necesen.turkiye necedi darixirsan.
allah analı babalı böyütmeyi nasıp etsin canım.maşallah 2 bebek ne güzel sıkılmazsın bebeklere bakarsın.benimde 1 tane olsa sıkılmam.canım turkıye gözel yerdi çox sevirem buraları ama anam atamcın darıxıram.neçe yaşın var canım.yoldaşın yabancımı
tleşmeye başlamışız yani.nazlma tatlım,ben dünen axşam test eledim,silik olaraq ikinci xetti görürem,bu günnnen de acaip ürek bulanmam başlayıb.adet vaxtım sa ayın 8zidi.tempraturum 36.8idi bu gün...
aynı yaştayığ.canım menim yoldaşım türkdi ilk geldiyimde onların adetlerin fazla bilmirdim.indi biraz biraz öyrendm.bizim oralar kımı deyıl.yoldaşım çox yaxşidı nazımla oynayır :).biraz qaynanamla anlaşmiram oda ikimizinde çox bilmesinden ve inatçı olmağmızdan dolayı:)22 yasim var.yoldasimda azeridi
tatlım xoş geldin bir yere qaçma.aynuşum menim adetimin 8 gunu ama menim ilk kezdi akıntım coxdu nedendi acaba?tleşmeye başlamışız yani.nazlma tatlım,ben dünen axşam test eledim,silik olaraq ikinci xetti görürem,bu günnnen de acaip ürek bulanmam başlayıb.adet vaxtım sa ayın 8zidi.tempraturum 36.8idi bu gün...
ay canim ne yaxsi cox sevindim.ozuve fikir ver cox hereket eleme
aynı yaştayığ.canım menim yoldaşım türkdi ilk geldiyimde onların adetlerin fazla bilmirdim.indi biraz biraz öyrendm.bizim oralar kımı deyıl.yoldaşım çox yaxşidı nazımla oynayır :).biraz qaynanamla anlaşmiram oda ikimizinde çox bilmesinden ve inatçı olmağmızdan dolayı:)
teşekkur edirem canım gözum.Allah sevindirsin.........inşallah tatlım,sabah testi tekrarlıyacam,inşşallah daha da belirginleşer....Allahım meleyime de qismet etsin tezlikle....
şirin yuxular.yuxuna melekler gelsin allah ibadet sevabi yazsın.öptüm bitanemelbette oyreneceysen yavas yavascanim insallah hakkimzda xeyirli olsun.icazenle men yatim biraz yuxum geldi
mende qaçdımmm.görüşürüzşirin yuxular.yuxuna melekler gelsin allah ibadet sevabi yazsın.öptüm bitanem
tatlım xoş geldin bir yere qaçma.aynuşum menim adetimin 8 gunu ama menim ilk kezdi akıntım coxdu nedendi acaba?
sıvı gibi duru yeni.adetimin 6 gunu kahverengiydi indi beyazdı.canım menim adetim 3 gun surur ağrısız normal olurum.burdayam canım.nece axıntıdı meleyim?
sıvı gibi duru yeni.adetimin 6 gunu kahverengiydi indi beyazdı.canım menim adetim 3 gun surur ağrısız normal olurum.
tamamen bitiyor.ama bazen kırmızı olur oda bazen..deyirem belke erken yumurtlayıram çunkı göğüslerimdede ağrmağa başlayır.göğüslerim agrımazda ilk kezdiheç bele axıntı görmezmiydin kuzum ?mence normal bir şeydir.
adetin 3günde tamamen bitermi sonra kahverengi akıntı falan olmazı hiç?
heç bele axıntı görmezmiydin kuzum ?mence normal bir şeydir.
adetin 3günde tamamen bitermi sonra kahverengi akıntı falan olmazı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?