Azeri bayanlar haydi burda buluşalım...

belkeüstüne görme olub sende?test elemisen?çünki döş ağrıların varsa,ne bilim...belkede yumutleme günlerindir,ama yumurtlama günlerindeki axıntı tama da yumutanın ağı kimi olur,şeffaf ve uzanan axıntı...

deyesen çıxıbsan gözelim,men de çıxım namazımı qılıb dincelmek isteyirem bu qeder şulanmaq besdir,seherden burdayam...

Ay Allah men yne gece gelib cixmisam(((.Usaqlar yatandan sonra rahat oluram.Azerin he canim adim Bahardi,Sumqaitliam

Slm qızlar, men de varam. ama tez tez girmirem. oğlum dünyaya geldi ve tek baxıram. 25 yaşım var, 4 illik evliyem, izmirde yaşayıram.

Slm qızlar, men de varam. ama tez tez girmirem. oğlum dünyaya geldi ve tek baxıram. 25 yaşım var, 4 illik evliyem, izmirde yaşayıram.

Renaaaaaaaaaaaaaa cox sevindim canim Allah saxlasin oglunu
nece oldu usaq?nece kilo?ay her seyi danis cox maraqlidi mene
nese lazim olsa bizden sorus

ele senin topikden geldim bura. orani tapdim taoan kimi de buaniii. adim Qumraldi, 21 yasim va
harda yasayirsan canim
evlisen??
xos geldin canim
deyesen azerice yaxsi danisa bilmirsen
adam ne qeder xosbext olur olsun yene de oz vetenuycun darixar mence de
bu arada adin nedi?
tleşmeye başlamışız yani.nazlma tatlım,ben dünen axşam test eledim,silik olaraq ikinci xetti görürem,bu günnnen de acaip ürek bulanmam başlayıb.adet vaxtım sa ayın 8zidi.tempraturum 36.8idi bu gün...
ay tebrik edirem canim
gozle adetin kecsin sonra yoxla mence
menim de hamilelik elametlerim var ama hele yoxlamaq istemirem 10dan sonra yoxlayacam
ay ikimiz de eyni vaxta hamile qalsaq ne yaxsi olar
Ay Allah men yne gece gelib cixmisam(((.Usaqlar yatandan sonra rahat oluram.Azerin he canim adim Bahardi,Sumqaitliam

eybi yox canimgunduzler hec gire bilmirsen??

her kese gunaydin. necesiniz qizlar? men senbe ve bazar gunleri gire bilmirem heftearasi ishleyirem onda girirem indide bir az ishim var onu gorum qutarim yene gelecem:) chox darixmisham.
seher tez-tez yazilarinizi oxudum deyesen aynure hamiledir sag-salamat inshallah.
azerinn deyesen mene senin qizinin shekillerini gormek qismet deyil aciram mene error verir((
necesiniz haminizi opurem

qizlar aranizda kimse pendir uchun su hazirlaya bilir, biliremki yumurta suyun uzerine cixmalidir amma mene deqiq miqdarlar lazimdir meselen nece stakan suya ne qeder pendir?

Günaydınlar necesiniz qızlar

qizlar aranizda kimse pendir uchun su hazirlaya bilir, biliremki yumurta suyun uzerine cixmalidir amma mene deqiq miqdarlar lazimdir meselen nece stakan suya ne qeder pendir?

Birde anlayabilsem sana yardımcı olacağım ama...peynir diyorsun su diyorsun ,peynir mi mayalayacaksın acaba :44:

Canım hoş bulduk.canım adım Melekdi 22 yaşında 1,3 illik evlıyım.azerice danışıram ama bezen çaşıram .doğru söyleyirsen insan veteni üçün çox darıxır.sentyabrda ora gelecem inan havalara uçuram sevindiyimden .canlarım turkiyede bir azerinin olduğunu duyunca çox sevinirem tanış olmaga çalışıram.qızlar yaxşıkı varsız .Nurdamaladan Allah razı olsun bu topıkı açıb....canım sen hardansan evlımısen uşagın varmı

Günaydınlar necesiniz qızlar

Birde anlayabilsem sana yardımcı olacağım ama...peynir diyorsun su diyorsun ,peynir mi mayalayacaksın acaba :44:
Gunaydın canım.arkadaş peynırı saklamak ıçın suyu nasıl hazırlıyorsuz onu soruyor.yanı ne kadar bardakta tuzlu su koyulmalı.

Gunaydın canım.arkadaş peynırı saklamak ıçın suyu nasıl hazırlıyorsuz onu soruyor.yanı ne kadar bardakta tuzlu su koyulmalı.

hah şimdi oldu,teşekkür ederim.

canım ben bilmem ama senin için araştırdım,peynir salamurası hazırlamak için 8 ölçü suya 1 ölçü tuz koymak gerekiyormuş,yumurtayı tuzlu suya koyduğunda yumurta yüzüyorsa tuzu kararında demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…