- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- 83
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.041
Bende var flo çok iyi yapıyor hesablamayı.Aaa pff ya . Saglik olsun en azindan fazla bekletmedi. Su teldeki prgramlar var ya ondan var mi sizlerde?
One step vaxtın keçsin ele.en yaxşısı odu 4 manlıqlara havayo yere pul xerclemeHamilelik degil ama ? Sifariw edende oregnancy test kimi etmisdim. Neyse sabah alim normal test. Bu arada hansi testleri meslehet gorursuz qizlar?
Ben de bitanesini yuklemistim bir adet marti girdim sadece hamile oldugumu ogrenmistim.. simdi kurtajin tarihini girdim 1. Adetimi bekliyorum bakalim. Ona gore bi duzenleme cekeriz.n
Bende var flo çok iyi yapıyor hesablamayı.
İnşAllah bu seferkide öyle olurBen de bitanesini yuklemistim nisanda bir adet girdim sadece hamile oldugumu ogrenmistim.. simdi kurtajin tarihini girdim 1. Adetimi bekliyorum bakalim. Ona gore bi duzenleme cekeriz.
2 3 adet beklerim diyorum hayirlisi bakalim.İnşAllah bu seferkide öyle olur
Aynen. Sağlık olsun. Artık napalımAaa pff ya . Saglik olsun en azindan fazla bekletmedi. Su teldeki prgramlar var ya ondan var mi sizlerde?
Kahvaltını yap canım.İndi de aşırı mide bulantım Var
Normalden biraz fazla geliyo ama normal adet gibi işte. Kahverengi akıntı dün beni deli ediyodu. Silince gözüküyor yine kayboluyordu. Akşam koyulaşdı. Siyah gibi ama akıntıGünaydın kızlar 2gündür giremiyorum bayram tatil temizlik derken :)
Nasılsınız okudum kaçırdıklarımı. Ablişkom adetin normal adet gibi mi?
Men de seher oyanannan ağrılarım var idi üreyim de dehşet bulanırdı kasık ağrım da bacaklarıma vurunca dedim kesin adet oluram. Oldum da. İki damla lekelenme geldi ama henüz sökülmedi.
Aleykum salam. Şükür babat. Sen necesen?Salam qizlar necesiz?
selam canım iyidir nolsun:)Salam qizlar necesiz?men hormon analizi vermeluyem hansi gun versem daha yaxsi olar?sumqaytda ucuncu gun demsdiler ama burda 2 ci gunu dediler.hormonla analizlerin hamisini verirem nece edim?birde indi cox az gelrde coxalanan sora hesablamaliyam gunu?
Canım 3cü günü ver.prolaktin.fsh.lh.testesron.e2.DHEA-S bu 6 hormondu.men şekide verdim bi hormlm 12 manıydı.sende çalış yaxşı yerde ver deqiq olsunSalam qizlar necesiz?men hormon analizi vermeluyem hansi gun versem daha yaxsi olar?sumqaytda ucuncu gun demsdiler ama burda 2 ci gunu dediler.hormonla analizlerin hamisini verirem nece edim?birde indi cox az gelrde coxalanan sora hesablamaliyam gunu?
insallah canim cok tesekkur ederim.insallah 3gunu pazar gunune denk geliyor.ama hala cogalmadi ilk gun sayilirmiki bu gun?selam canım iyidir nolsun:)
3 4 te olabilir önemli olan adet olman sanırım..ben 3.günü gitmiştim.. kan aldılar bir de ultrasonla karından baktılar.
inşallah iyi sonuçlar alırsın.
Boy ne 12 dovlet xestwxanasinda men adice hg oyrenirdim 26 manatim cixdi hamilely ucjn qan verende.indide 5 analozdi diyesen 50azn istybler cox bahadire.can birdeki hele coxalmayibe ilk gun sayilir bu gun?ilk gunduse 3cu gun bazara dusur.nece edim bilmedim.Canım 3cü günü ver.prolaktin.fsh.lh.testesron.e2.DHEA-S bu 6 hormondu.men şekide verdim bi hormlm 12 manıydı.sende çalış yaxşı yerde ver deqiq olsun
Basim qarisdie indi cox azdi coxalmyib coxalsa bu ggnu birinci gunu kimi sayacam onda ucuncu gun bazara dusure.4 cu gunu versem olmaz?Canım 3cü günü ver.prolaktin.fsh.lh.testesron.e2.DHEA-S bu 6 hormondu.men şekide verdim bi hormlm 12 manıydı.sende çalış yaxşı yerde ver deqiq olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?