- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.061
pazardır bugün geldim, 4. günü diye belirtirsin canım.Basim qarisdie indi cox azdi coxalmyib coxalsa bu ggnu birinci gunu kimi sayacam onda ucuncu gun bazara dusure.4 cu gunu versem olmaz?
Salam. Men 2ci gün vermişdim hormon testlerini. Ama Ayşenin dediylerinnen de elave. Butun hormonlara. Esas anti müller’e de baxdır. Qadının hamile qala bilmesi ucun bu hormon vacibdi. Lh,tsh oz yerinde. Dhea-s de onların icinde. Mende zobu da yoxlamışdılar. Men sağlam heyatda vermişdim o analizleri. Hamısına baxmışdılar ne var ne yoxsa. Kağızlarıma baxım yazaram adlarını deqiqSalam qizlar necesiz?men hormon analizi vermeluyem hansi gun versem daha yaxsi olar?sumqaytda ucuncu gun demsdiler ama burda 2 ci gunu dediler.hormonla analizlerin hamisini verirem nece edim?birde indi cox az gelrde coxalanan sora hesablamaliyam gunu?
Sen maşAllah bizi başa düşürsen eepazardır bugün geldim, 4. günü diye belirtirsin canım.
çoğalsa da çoğalmasa da ilk gün başladığı gün diye biliyorum, kolay gelsin.
kuzum bizi başa düşürsen, aklımızı başımıza getiriyorsun mu demek bak bunu anlayamadımSen maşAllah bizi başa düşürsen eene yaxşı)))
Kuzum basa dusursen yeniki konustuklarimizi anlaya biliyorsun demek :)MirAy92 cevap vermedin kuzum?
Neyse anlayamadığım çıktı emin olamadım daha doğrusu sağol canım açıklama için.Kuzum basa dusursen yeniki konustuklarimizi anlaya biliyorsun demek :)
Sen ne qeder odeedin?Salam. Men 2ci gün vermişdim hormon testlerini. Ama Ayşenin dediylerinnen de elave. Butun hormonlara. Esas anti müller’e de baxdır. Qadının hamile qala bilmesi ucun bu hormon vacibdi. Lh,tsh oz yerinde. Dhea-s de onların icinde. Mende zobu da yoxlamışdılar. Men sağlam heyatda vermişdim o analizleri. Hamısına baxmışdılar ne var ne yoxsa. Kağızlarıma baxım yazaram adlarını deqiq
Hahahhakuzum bizi başa düşürsen, aklımızı başımıza getiriyorsun mu demek bak bunu anlayamadım
tamam da yüzümüze vurma işte hallettik o işiHahahhabizi anlıyorsun demek))) aklımıza başımıza getiriyorsunu nerden çıkardın kız çok merak ettim
Tamam tamammtamam da yüzümüze vurma işte hallettik o işi
Menim yadımda deyil ne qeder ödediyim vAllah.Sen ne qeder odeedin?
Tamam tamammbu zamana kadar iyi geldin ama yine de tebrikler
He bildim can mende payalsdim menen istedikleri analizi gorekde basimiza ne gelr sabah gedib verecem 2ci gunu olur aybasininMenim yadımda deyil ne qeder ödediyim vAllah.
miray 23 1 17 tarihinde diyor bir daha gitmedin mi dr.ye?Menim yadımda deyil ne qeder ödediyim vAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?