- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- 83
- Konu Sahibi minik_prince
-
Yox olmamışdı heç.olurde az ama indi vapşe el deye bilmirem.ümidlenmekde istemirem.görek nolur)))Ayy inşaALLAH bebişden olar. Sende olub heç bele?
Çıx test aldaY
Yox olmamışdı heç.olurde az ama indi vapşe el deye bilmirem.ümidlenmekde istemirem.görek nolur)))
Qorxuram tek xettden.sora ay başı olanda pis oluram.bugunleri değerlendir sende)))Çıx test aldaüreyim partdadı senin yerive.
Mende de nese ağappaq qatı axıntı var. Ele bilirdim 3-4 gün qabaq yumurtam çatlıyır ama diyesen indi olur bilemedim.
Tşkr ederim canım.inşAllah sanada hayırlı evlatlar verirkızlar çokgüzel yazışıyorsunuz Allah hepinize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Ele 2 bacisiz?)))
Xoşgeldinnsalam :)
Kıskandınmı caniko?Ooo onu da bilirsen?
Siz baya baya konuşuyormuşsunuz
Kesin kıskandıKıskandınmı caniko?
kızlar çokgüzel yazışıyorsunuz Allah hepinize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Qorxuram tek xettden.sora ay başı olanda pis oluram.bugunleri değerlendir sende)))
Kıskandınmı caniko?
Kimse benim yerimi tutamaz kiiiiiNiye kıskancakmışım be.
Sen yeni aşklara yelken açtın ama benim de yeni Ayten bulduğumu unuttun.
Ne vaxtdı aybaşı?Qızlar menim döşlerim çox ağrıyr el deye bilmirem.çox ümidlendim inşAllah hamile olaram
Menim hesabima göre sabah.proqrama göre 7siNe vaxtdı aybaşı?
Bu hefteni gözle isdiyirsen. Ya da test aldır ele seher çişünnen)))) sen bilırsın))Menim hesabima göre sabah.proqrama göre 7si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?