- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.241
Orası elədir e hamının zəhləsi gedir, amma hamı da yeyir : ) yemək üçün yox, yaşamaq üçün yeyirik : )İyyy mende holland pendirinden qaciram birden mimoza salatinin ustune tokurler qonaqliqlarda ustun temizleyib yeyrem.xoslamasamda yeyreme sadece olaraq umumiyyetlr yrmek yemekten zehlem gedr elimde elac olsa yemerem
Mənə elə gəlir əvvəllər qanmırdı, indi getdikcə başa düşür ona görə qorxur. Qorxunc heyvanlara ci səpə deyir : ) əvvəl gedirdi özü kişin edirdi qaranlıqda indi deyəndə deyir orda ci səpə var : )
Ab miyve ))Siz cavab verin, tapa bilməsəniz deyəcəyəm cavab çox maraqlıdır : )
konteyl yox kokteyl deyeceydim herf sehvi olub. kopuklu olur deye. kopuklu olan hechneyi xowlamiramƏgər Həvva anamız şeytana uymasaydı indi biz belə hər önümüzə gələni yeməyəcəkdik. Konteyl nədir ? Aşağıdan yazdığını mən də sevmirəm, hələ üstəlik tapmayanda gözüm elə axtarır: (
nüşabeGünün sualı : )
İranlılar soka nə deyir
Doğurdan?)nüşabe
konteyl yox kokteyl deyeceydim herf sehvi olub. kopuklu olur deye. kopuklu olan hechneyi xowlamiram
evde hazirlananda kopuyu yiqilir ustune. sok chekendede kopuyu qalanda ustunde iche bilmirem ureyim bulanir neseOfff bayılırım kokteyle olsa da yesek bee canım çekti.Köpük sevmirsen köpüksüz kokteyl iç
evde hazirlananda kopuyu yiqilir ustune. sok chekendede kopuyu qalanda ustunde iche bilmirem ureyim bulanir nese
Qaynanam da yaxşı bişirir. Men keçen defe bişirdim super çıxdı. Altını sondurmuwdum pecin ama tok peci gec sonur o yadımdan cıxıb sondürsem de istiliyi sonmuyub damarı qaçıb dovğanın ((Gəl bizə : ) mən yaxşı dovğa bişirirəm : ) düzdür əlimdə problem olduğu üçün göyərtini səliqəli doğraya bilmirəm indi, amma dadına söz ola bilməz
Boranı nedi derken canım? Anlamadım. Boranı ele boranıdı da.Bir də boranı sizdə nədir ?
Qaynanam da yaxşı bişirir. Men keçen defe bişirdim super çıxdı. Altını sondurmuwdum pecin ama tok peci gec sonur o yadımdan cıxıb sondürsem de istiliyi sonmuyub damarı qaçıb dovğanın ((
Kız leyloş mene özelden yazsana.soruşası sözüm var.men yazdım getmediAb miyve ))
Hardan bildin ? Getmisən İrana ? Bunu bilməyin tək yolu var ya ora getmisən, ya da ordan tanışınız var : ) mən özüm də heç bilmirdim : ) qarip bir şekilde öğrendim : )nüşabe
Demişdim axı maraqlıdır cavab : )Doğurdan?)
Ne gülüyon kız : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?